SLIK SKAFFER DU DEG KJÆRESTE PÅ SKOLEN

Føler du deg ensom? Kanskje litt kjedelig å gå rundt på skolen helt alene, uten en du kan holde i hånda? Det å finne seg drømmekjæresten på skolen er ikke alltid like lett, og mange sliter med nettopp dette. Føler du deg en av de? Da har du flaks, for her har jeg nemlig oppskriften på hvordan du kan skaffe deg en kjæreste på skolen. 

1. Lite klær

Møt opp på skolen i en fin topp med dyp utringning, og et kort skjørt, så er du garantert hans oppmerksomhet. For hvilken gutt liker ikke å se på hud? Jo mer, jo bedre.

2. Lat som du er dum

En av de smarteste tingene du kan gjøre for å få oppmerksomheten til en gutt, er å late som du er såpass dum at du trenger hjelp til alt. En hvilken som helst gutt vil syns dette er søtt, og like deg bedre. Alle gutter foretrekker å være den smarteste i forholdet.

3. Tilfeldigvis gå rett inn i han

Er du ute og går mellom timene eller i pausene, og plutselig ser han, men ikke tørr å bare snakke til han uten grunn? Se ned i bakken, og tilfeldigvis gå rett inn i han. Da er du sikker på at han ser deg. Mister du også noe i bakken, hjelper han deg sikkert med å plukke det opp også, og da har dere kontakt. 

4. Ignorer han

Funker ingen av tipsene over? Da er det ikke annet å gjøre enn å “play hard to get”, rett og slett ignorer han og lat som om du ikke er interessert. Da vil han mest sannsynlig bli interessert i deg.

 

Har du noen gode tips?

(Ja, dette er ironi 😂)

6 kommentarer
  1. Haha åherregud, det verste er at det finnes jenter som tror at dette er smart, glad du ikke er en av de da!
   Men for å gi et helt seriøst råd da om man har lyst å møte en hyggelig fyr; Bare prat med folk! Prat med alle for den saks skyld. Ingenting slår kommunikasjon!

  2. hahah jesus – jeg så først ikke det i liten skrift, så jeg satt og var helt sjokkert over tipsene dine hahaha
   Der tok du meg!! Ja, jeg tror nok kanskje man bare skal gjøre motsatt av det over – bare være seg selv og smile:D

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg