DE ER FORTSATT SAVNET

 
11B8XNo2rrk
 
fKRKmOYI_1M

Lars MittankBrianna MaitlandKelsie Schelling

God kveld! Har dere hatt en fin dag? Jeg har i grunnen brukt hele dagen på jobb og andre ærend, og jeg har ikke fått tid til å sette meg ned og slappe av før nå. Så den siste delen av kvelden/natten tenkte jeg å bruke på å se “unsolved mysteries” på YT. Jeg har virkelig blitt helt oppslukt og nærmest avhengig av å se slike type videoer, da spesielt de som gjelder personer som har forsvunnet og enda ikke er funnet, flere år senere. Veldig mange av de forsvant på utrolig merkelige, og uforklarlige måter, hvor det så og si ikke finnes noen spor eller noen som vet hva som har skjedd (ingen som innrømmer det). Jeg tok med tre av videoene jeg har sett på i det siste her, i tilfelle flere har lyst til å se. Mye mer interessant (og trist så klart) enn en vanlig film, spør du meg.

Jeg kom også over denne ganske nylige saken om Madeline Jones og babyen hennes William, i et kommentarfelt for noen dager siden, og bestemte meg for å sjekke den ut selv. Gjett om det er mye som ikke gir mening? En ung mor og et barn på snart et år, forsvinner plutselig og ingen vet hvor. I tidene før de forsvinner, skjer det mye merkelig drama mellom familien til Madeline, og hennes ganske nylige ex-mann (Jacob). Masse løgner og falske påstander. Madeline’s mor ønsket å kontrollere alt paret gjorde, noe som muligens var grunnen til skilsmissen. Hun overtalte datteren til å dra tilbake tilbake for å bo med familien i stedet for mannen, etter det møtes de aldri igjen og hun søker om skilsmisse. Jacob får ikke vite når sønnen blir født, og senere også nektet av Madeline å se ham. Hun har flere grunner til dette, men flere av disse blir bevist å ikke være sanne.

Madeline’s mor skriver på sosiale medier at faren til barnet og hans familie, har tatt både barnet og Madeline, og mest sannsynlig drept Madeline. Mens andre sier de har sett nettopp moren hennes, gått rundt i byen og fjernet savnet-plakatene til datteren (noen filmet også dette), som får mange til å tro at faktisk hun har noe med forsvinningen å gjøre, og ikke forteller sannheten. På intervjuene kan verken moren eller faren til Madeline huske spesielt mye fra dagen de ble borte. Noen påstår også de så Madeline med William kledd ut som en jente, dagen de forsvant eller i nær tid etter. Noe som gjør det hele bare veldig spesielt og uforståelig.

Okay, selv om dette er langt i fra alt, skal jeg ikke skrive mer om dette nå, hvis noen er interessert kan dere lese hele historien HER.

4 kommentarer

Siste innlegg