DETTE SPISTE JEG I DAG

Reklame

I dag tenkte jeg å dele med dere alle måltidene jeg spiste i løpet av dagen. Jeg har vært så heldig å få teste ut de nye Chia Humara drikkene, jeg har aldri smakt disse før, så det blir veldig spennende. 

Chia Humara er en drikke som fungerer som et kalorifattig mellommåltid. De inneholder 100 % naturlige ingredienser, er en naturlig kilde til både protein, omega-3 og fiber. Så i dag skal jeg teste om den holder meg mett mellom de litt større “hovedmåltidene” mine, jeg skal rett og slett bytte de ut med det jeg vanligvis spiser som mellommåltid/snacks. Chia Humara kan kjøpes på Deli De Luca, i tillegg til noen ESSO stasjoner (de stasjonene som har Deli De Luca). Så, her har dere mine måltider i dag: 

Frokost kl. 8 – Jeg liker å spise frokosten min ikke så lenge etter jeg har våknet, jeg er en av de som blir fort sulten og føler meg veldig sliten dersom jeg ikke spiser på morgenen. I dag gikk jeg for en av mine favoritt frokoster, nemlig avokado toast med chili (+ et krydder jeg ikke kan navnet på). Jeg kuttet også opp en banan og litt agurk ved siden av.

Chia Humara kl. 11 – Det tar ikke så veldig lang tid før jeg merker at jeg blir sulten igjen etter frokosten, så allerede kl. 11 følte jeg at jeg trengte noe. I dag ble det som sagt en Chia Humara. Dette var jo aller første gang jeg smakte Chia Humara, så jeg visste ikke helt hva jeg skulle forvente, ikke visste jeg om den ville gjøre meg mett heller. Mett ble jeg, når det kommer til smaken vil jeg si den er veldig frisk, litt søt og litt spesiell. Jeg syns den er veldig god, men det tok meg kanskje 1/4 av flasken for å bli vant til smaken, og virkelig begynne å like den. 

Lunsj kl. 13 – Til lunsj endte jeg opp med denne utrolig gode green smoothien + noen stekte grønnsaker fra middagen i går. Jeg glemte helt å ta bilde av lunsjen før jeg hadde spist den opp, men smoothien er akkurat den samme som på bildet over. Oppskrift HER.

Chia Humara kl. 16 Så denne gangen valgte jeg den gule Chia Humaraen med smak av mango og pasjonsfrukt. Helt ærlig, jeg hadde trodd at jeg skulle like den røde med smak av jordbær og granateple best, men nei denne syns jeg faktisk smaker enda bedre. Like mett ble jeg av denne også. Jeg vil tro den passer helt perfekt når jeg bare blir litt sulten på jobb før/etter lunsj, i byen på shopping eller kanskje på en lengre kjøretur. Kommer definitivt til å kjøpe denne.

Middag kl. 19 – Jeg ble faktisk ikke sulten før kl. 19 i dag, ganske uvanlig for meg som pleier å spise ofte (hver andre time ca.). Og siden det er fredag i dag, hadde jeg ikke lyst til å lage middagen selv (hahah), så jeg endte opp med å bestille meg en vegetar pizza. Ikke så sunt, men veldig god og det er jo helg, så da er det vel greit?

Resten av kvelden – Så til siste del av kvelden (som ikke har kommet enda når jeg skriver dette), ender jeg nok bare opp med å spise litt tilfeldig snacks jeg finner rundt her og kanskje litt frukt. 

 

Hvilket måltid er ditt favoritt måltid? Har du smakt Chia Humara før?

6 kommentarer

Siste innlegg