WHAT’S IN MY BAG

HANDBAGS SPEAK LOUDER THAN WORDS

Hola! Hvordan har dere det? Nå har det regnet to uker i strekk snart, så alle planene jeg hadde for bloggen nå har jeg måtte utsatt. Det er kanskje bare meg, men bilder i dårlig vær blir sjeldent bra, og får bare en trist stemning over seg. Men været kan jeg ikke gjøre noe med, så da er det bare å finne på andre ting og i dag ble det et “what’s in my bag” innlegg. Selv elsker jeg slike innlegg, det er alltid morsomt å se hva andre alltid må ha med seg hvor enn de går. Så her har dere det jeg pleier å ha i vesken min:

1. Lommebok og nøkler – Det er vanskelig å klare seg uten lommeboken og bilnøklene. Så ja, disse er så klart med meg. 

2. Mobil – Det er vel nokså det samme med mobilen som med lommeboken, alltid med. Føler virkelig jeg mangler noe dersom jeg glemmer den, hahah! 

3. Hodetelefoner – Etter alt for mange ganger hvor jeg har hatt lyst til å høre på musikk eller se en video blant folk, men ikke har hatt med meg hodetelefoner, og derfor måttet la være. Har jeg funnet ut at den beste plassen å oppbevare disse i grunnen er vesken.

4. leppestift og olje til leppene – Jeg har helt ekstremt tørre lepper, og kan virkelig ikke fordra den følelsen, derfor er jeg nesten helt avhengig av å ha med Clarins Lip Oil. Leppestiften fra Mac har jeg også alltid med i vesken, er det en ting av sminken som forsvinner etter litt, så er det leppestiften. Så disse to får jeg alltid bruk for.

5. Vann – Jeg fikk ikke tatt bilde av vannet, men det er noe jeg alltid har med meg, samme hvor jeg går.

6. Små parfymer – Når jeg shopper på f.eks Kicks eller Douglas, hvor man kan velge noen gratis vareprøver, velger jeg som regel alltid slike små parfymer. De er perfekte å ha med i vesken, tar lite plass og holder ganske lenge når jeg kun bruker de som ekstra parfymer.

7. Hårstrikk – Hver gang jeg har vært uten hårstrikk, har jeg alltid hatt bruk for det. Hvor irriterende er det ikke dersom du må gå i vinden med håret hengene foran ansiktet? Derfor har jeg funnet ut at jeg alltid bør ha et strikk i vesken.

8. notatblokk – Dette er noe jeg ganske nylig har begynt å ha med meg, men jeg har faktisk hatt bruk for den ganske ofte. Veldig greit å skrive ned forskjellige blogg idéer, ting jeg må huske osv. når jeg kommer på det. Jeg kan så klart også skrive det på mobilen, men jeg syns det er bedre med en blokk. Mobilen min går også ekstremt fort tom for strøm, så jeg kan ikke alltid stole på at jeg har den.

 

Hva har du alltid i vesken?

9 kommentarer

Siste innlegg