3 TING JEG IKKE VIL GJØRE I OKTOBER

Planen i dag var egentlig å skrive et “ting jeg vil gjøre i oktober” innlegg, men jeg har sett litt for mange av nettopp slike innlegg for tiden. Derfor endte jeg i stedet opp med “3 ting jeg ikke vil gjøre i oktober”. Like morsomt, og kanskje like viktig å være klar over de tingene jeg ikke har lyst til å gjøre? 😂

Bruke grønn øyenskygge Hahah.. Jeg prøvde nemlig dette for noen dager siden, og jeg tror aldri jeg skal prøve det igjen, i hvert fall ikke annet enn kun for bilder. Det ble altså virkelig ikke fint. 

Irritere meg over været Denne blir vanskelig. Jeg elsker sol og varme, og er det en ting som fort irriterer meg/ gjør meg demotivert så er det dårlig vær. Litt som om hodet bare slår seg av og ikke vil gjøre noe lengre. Men jeg skal virkelig prøve å slutte å bli så påvirket av det dårlige været, for det er jo ikke gøy å miste så mye tid på å kun være irritert.

Shoppe for mye Spesielt unødvendige ting, jeg egentlig ikke trenger. Dette burde vel egentlig være et mål hver måned? Men det er dessverre en ting jeg klarer å gjøre alt for ofte.

 

Er det noen ting du ikke vil gjøre denne måneden?

6 kommentarer

Siste innlegg