7 SPØRSMÅL

Hola ♥ Håper dere har det bra! I dag har jeg hatt en hektisk, men samtidig veldig koselig dag. Den startet med en skikkelig treningsøkt på morgenen, begynte å bli en stund siden nå, så virkelig på tide å bare hive seg uti det. Etter det dro jeg en tur til byen og senteret for litt shopping og møter. Antrekket er forresten ikke fra i dag, men en annen dag forrige uke.

Jeg syns det ble litt kjedelig med bare antrekk og hverdagsinnlegg igjen, derfor tenkte jeg å svare på noen spørsmål jeg fant på bloggen til Kristina i tillegg. Endte opp med kun 7 av de da.

Hva skal du i dag? Det har blitt ganske sent nå, så jeg har ikke så mange planer igjen for kvelden egentlig, annet enn at jeg må bli ferdig med en plan jeg holder på med. 

Hva var det siste du kjøpte? Jeg kjøpte litt tilbehør til treningen i dag, ellers er vel det siste jeg har kjøpt ny mikrofon til kameraet og en gorillapod. 

Det første du tenker på når du står opp om morgenen? Orker jeg virkelig å stå opp nå? Skal jeg sove bare 15 min til? Men så kommer jeg på at det ikke hjelper noe i det hele tatt, og velger å stå opp likevel. 

Topp fem favorittbloggere? Janni Delér, Emitaz, Eirin Kristiansen, Aspyn Ovard og Annijor

Hva er din største frykt? Brann, eller å brenne ihjel egentlig. Livredd for det.

Hva bruker du alt for mye penger på? Jeg tror det jeg bruker aller mest penger på er kamera utsyr og reiser, men jeg er litt usikker på om jeg syns jeg bruker for mye penger på det da, hahah! Jeg bruker en del på klær og slikt også, men summen blir langt i fra så høy på slike ting.

Det søteste kjendisparet du vet om? Det aner jeg virkelig ikke, vet nesten ikke om noen en gang, hahah.

12 kommentarer

Siste innlegg