HALLOWEEN MAKEUP FAIL?

Hola! Nå som det snart er Halloween tenkte jeg det var på tide og teste ut noen alternative sminkelooker/kostymer. Jeg kom over en video på YT med en veldig kul sminke jeg hadde lyst til å prøve, helt ærlig syns jeg ikke det så så veldig vanskelig ut, men selv om vi kunne se steg for steg nøyaktig hva vi skulle gjøre for å oppnå resultatet, endte vi opp med noe så langt i fra det at det nesten ble morsomt.

Det ble faktisk så dårlig at jeg ikke kunne legge ut det opprinnelige resultatet, det var nemlig ikke mulig å se hva det skulle forestille, hahah! Så i stedet endte vi opp med å bruke de øverste øynene/delen av ansiktet (looken vi egentlig forsøkte å lage var en “trippy vision illusion”, med flere sett av øyner som gikk skrått nedover ansiktet) og legge til skjegg og en dressjakke, så endte jeg til slutt opp med å bli en creepy crazy mann som skal på date.

Så her har dere et unikt tips til hva dere kan være til Halloween, eller muligens dersom halloween sminken dere prøver på blir mislykket som min. Jeg kan i hvert fall garantere deg at du ikke kommer til å møte noen andre den kvelden med samme kostyme, og det er jo alltid en bra ting, eller? Hahah! 😂

 

Hva skal du være på Halloween?

#halloween2017look

5 kommentarer

Siste innlegg