BLOGGING ER MER SLITSOMT ENN BUTIKKJOBB

Opp igjennom livet har jeg prøvd ut flere forskjellige typer jobber, noen av disse var vanlige butikkjobber. Og er det en ting jeg har tenkt på i det siste, så er det hvor mye mer slitsomt det faktisk er å drive på med bloggen (+YT, Insta osv.). Altså misforstå meg rett, en butikkjobb kan også være veldig slitsom, spesielt fysisk kanskje. Når det kommer til bloggen derimot, går det så utrolig mye tenking og planlegging i det, at jeg til slutt mister helt kontrollen over hva som egentlig foregår inni hodet mitt. Jeg har også store problemer med å bli fornøyd med det jeg gjør, jeg tenker alltid at det kunne vært så mye bedre.

Da jeg jobbet i butikker var jo så og si alt “forhåndskrevet”, det var bare å møte opp på tiden, følge rutinen og gjøre alt du skal gjøre. Blogging virker kanskje ikke så vanskelig, men det å alltid skulle finne på noe nytt, få hodet til å fungere når det ikke vil, ta fine bilder når været konstant er stygt og mørkt, er virkelig ikke alltid like enkelt. Så ofte føler jeg faktisk det å blogge og drive på med andre sosiale medier gjør meg mer sliten, enn det andre jobber har gjort meg. Men ikke helt på en dårlig måte da, selv om det noen ganger kan føles slik. Jeg syns jo også det er utrolig gøy, og elsker å drive på med det. Så det er så klart verdt det!

16 kommentarer
  1. Sant det du skriver! Været i Norge gjør det ekstra utfordrende å være en god blogger ofte. I alle fall om man skal ha gode illustrasjoner, og det er jo utrolig viktig. Blir helt oppgitt i perioder med dårlig lys, og særlig nå når det er så korte dager…. Veldig stas når man først legger ut noe som man er skikkelig fornøyd med da. Tror alle må bli flinkere til å ikke være så perfekt. Inkludert meg selv…;-)

  2. Rowena: Har jobbet i dagligvare og en slags interiør/møbler butikk 🙂 Sa ikke det var lite slitsomt, men personlig føler jeg meg mer sliten etter dager fulle med blogg/sosiale medier/YT, jeg ble fysisk sliten av å jobbe i dagligvare så klart, men resten der gikk etterhvert ganske så automatisk. Det var ikke så mye å tenke over før, etter osv. Ferdig med jobb, betydde faktisk ferdig med jobb 😛 Men alle er jo forskjellig, derfor føles det nok ikke likt for alle heller 🙂

  3. Vil tro at blogging er mer tidkrevende for man er i ikke nødvendig på jobb kun fra 09.00-15.00 f.eks. 🙂 Og man skal jo variere hva man skriver om, ta fine bilder og prøve å være på topp og få mange lesere. Jeg er glad om jeg har 30 lesere på en dag, men så og bruker jeg MYE mindre tid på blogging enn du gjør. Synes du har en fin og fargerik blogg 🙂

  4. Tror Det kommer Litt an på. Person, ikke alle kan passe likegodttilalle yrker fordi man ersom sagt forskjellige. 🙂
   Om man ikke logger hver dag syns jeg ikke det gjør noe. Deterbefremedkvalitet enn kvantitet. Dersom er altetende kan bli delt og lest av tusenvis og kamskje etterhvert lest om. Igjen. Det som er Lite kvalitet typisk daaagtildag blogginnlegg i blir mulig kun lest en gang per pers og ikke mer enn det.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg