NYE BRYN AV ARIA DYLAN

Reklame

Hola babes! For noen uker siden var jeg som dere kanskje vet i Oslo, men jeg tror aldri jeg har sagt hvorfor jeg egentlig var der. Grunnen var nemlig at jeg skulle få stylet øyenbrynene mine av Aria Dylan hos Dylan Studio. Det er noe jeg faktisk aldri før har gjort, eller jeg har nappet dem litt selv og en gang lot jeg frisøren vokse dem, men endte da opp med alt for tynne unaturlige bryn. Så helt ærlig ble jeg ganske skremt, og endte opp med å beholde de bustete og naturlige i stedet for å la noen andre gjøre det igjen.

Så jeg må si jeg var litt redd før jeg dro dit, men gjett om det var unødvendig, for resultatet ble nemlig helt utrolig. Brynene mine har aldri vært så fine, de ser fortsatt naturlige ut, men så mye mer ryddige de ble og i tillegg sørget han for å gi de en form som passet perfekt til ansiktet mitt. Det er virkelig ikke vanskelig å forstå hvorfor han er så populær blant mange.

Han brukte både threading og pinsett på meg, og deretter stylet han de med hans egen sminke. Han mente det ikke var nødvendig å farge mine bryn, da de mest sannsynlig ville endt opp nærmest sorte. Jeg trenger vel i grunnen ikke si så mye mer om det, for dere kan jo se nøyaktig hva og hvordan han gjør det i videoen over. Dere kan sjekke ut siden hans og bestille time her.

 

Hva syns dere? 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg