5 GRUNNER TIL Å SLÅ OPP MED KJÆRESTEN FØR JUL

1. Ingen som forlater deg dersom du spiser for mye

Ja, julen er jo som alle vet en tid hvor man kanskje spiser litt mer enn vanlig. Så da kan det jo være ganske greit å slippe den ekstra bekymringen, om at kjæresten kanskje går fra deg dersom du spiser et par for mange pepperkaker. Gjør det enklere for deg selv, og forlat h*n først, før julen i det hele tatt har startet.

2. En mindre gave å tenke på

Julen er jo ikke akkurat den billigste tiden på året, og det å ha en kjæreste som du også blir tvunget å gi julegave til, gjør deg fattig selv før du vet hva du skal kjøpe. En kjæreste er jo heller ikke akkurat den enkleste å finne den perfekte gaven til. Null kjæreste, null problemer.

3. Nytt år, nye muligheter

Det er jo ikke bare julen som er rett rundt hjørnet nå, men også et helt nytt år. Og som alle vet, nytt år betyr nye muligheter. Alt det gamle og slitne, byttes ut med nytt og friskt. 

4. Du trenger ikke øve på å fake gleden over gaven du ikke liker

Det er jo ikke akkurat en hemmelighet at man alltid får gaver man ikke liker, men det er jo ikke noe som kan vises. Enda verre er det dersom det nettopp er kjæresten som gir deg den verste gaven av alle. Spar deg selv for den ydmykelsen av å kanskje ikke ha øvd nok på den falske gleden, kvitt deg med kjæresten før det skjer.

5. Ingen spørsmål om hvor du skal feire

Hvor skal du feire julen i år? Med din familie? Hans/hennes familie? Ja, dersom kjæresten er borte før den store dagen, blir det heller ingen spørsmål om hvor du skal feire.

(Ja, for de som ikke skjønte det, dette er SÅ KLART ironisk skrevet)

5 kommentarer

Siste innlegg