SLIK KAN DU TJENE PENGER PÅ BLOGGEN

Har du akkurat begynt å blogge og lyst til å begynne å tjene litt på det? Eller kanskje bare aldri tenkt at du kan tjene penger på bloggen, fordi du ikke har ekstremt mange lesere? Vel, du trenger faktisk ikke være toppblogger med tusenvis av lesere for å kunne tjene penger/bli sponset på bloggen. Det finnes faktisk ganske mange måter å i hvert fall tjene litt på bloggen. Så i dag tenkte jeg å dele tre forskjellige måter:

 

AFFILITATE

Tradedoubler.com var den første affiliatesiden jeg fant og meldte meg inn i. Dette er en side hvor du søker om å bli med valgfrie programmer, og dersom du blir godtatt, har du mulighet til å tjene litt penger på å selge produktene deres på din blogg. Denne siden er helt perfekt dersom du selv f. eks. liker å shoppe fra de annonsørene (Nelly, Nakd osv.) du har blitt godtatt hos. Eller dersom du allerede eier mange favoritt produkter/plagg derfra og har lyst til å skrive om dem på bloggen, da er det jo helt perfekt å kunne tjene bittelitt selv, dersom andre også har lyst til å kjøpe det samme. Det er også mulighet for samarbeid med de forskjellige annonsørene her. 

     Her er flere affiliatesider du kan melde deg inn i:

  1. Tradetracker.com
  2. Adtraction.no
  3. Siteground.com

SPONSET

Har du lyst til å bli sponset, men det er ingen som spør deg? Da er mitt beste tips her rett og slett bare å sende de du ønsker å bli sponset av en mail. Skriv litt om deg selv, bloggen din og hvorfor de bør sponse deg. Hva er det verste som kan skje? At du får et nei. I de fleste tilfeller jeg har opplevd eller sett, får man ofte et positivt svar.

SAMARBEID PÅ SOSIALE MEDIER 

Inzpire.me er definitivt også en av mine favoritt sider når det kommer til samarbeid og sponsing. Jeg er litt usikker på om denne siden samarbeider med bloggere, men jeg er i hvert fall sikker på at de gjør det med andre sosiale medier som f. eks. Instagram og YouTube. Her kobler du bare opp brukerkontoene dine med siden, legger til litt informasjon om deg selv, og så tar de som vil samarbeide/sponse deg kontakt med deg, og deretter er det du som velger om du vil godta eller ikke, med kun en enkel knapp. Ingen klein mail som må sendes eller svares på, hahah.

 

Har du noen gode tips?

7 kommentarer

Siste innlegg