12 THINGS

x EVEN IF YOU’RE ON THE RIGHT TRACK, YOU’LL GET RUN OVER IF YOU JUST SIT THERE x

1. Akkurat nå skulle jeg virkelig ønske jeg var tilbake på Santorini, eller i Roma. Denne kalde mørke tiden er virkelig ikke min favoritt tid.

2. I år har jeg funnet frem julekalenderen jeg hadde da jeg var 5 år, for å prøve å få tilbake julestemningen.

3. Jeg klarer virkelig ikke bestemme meg for om jeg skal farge håret lysere eller ikke. Jeg liker virkelig å ha det mørkt, men min naturlige hårfarge er litt lysere enn den jeg har nå, som betyr at jeg ofte må farge etterveksten. Noe jeg er veldig lei av å gjøre.

4. Jeg elsker nye plasser!

5. Jeg er såå glad for at jeg endelig er frisk igjen, å være syk er utrolig kjedelig.

6. En ny tradisjon denne julen er å se julefilmen som går hver dag kl. 21.30. Såå koselig.

7. Redigeringsprogrammet jeg bruker til å redigere videoene mine i, sluttet å virke i dag, og jeg klarer ikke få det til å fungere igjen.

8.  I dag har jeg tenkt å klare å endre døgnrytmen. Før pleide jeg å legge meg rundt kl. 22 og det føler jeg egentlig er en bra tid, men etter jeg var syk har jeg ikke klart å sove før kl. 02.

9. Jeg vurderer å kalle dette innlegget “9 things” i stedet for “12 things” for nå stoppet det helt opp, og jeg kommer ikke på noe mer. Hahah!

10. Jeg innså nettopp at 90 % av dette innlegget handler om jul, men bildene kunne jo ikke gitt mindre julestemning. Men jeg liker det!

11. Så mye som jeg enn misliker snø, håper jeg virkelig det kommer 1-2 fine snødager snart. Jeg har såå lyst til å ta noen bilder i snøen, hah!

12. Denne vinteren har jeg lyst til å gå på skøyter igjen, det er utrolig lenge siden nå. Kanskje jeg også skal prøve ski?

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg