DETTE KVITTER JEG MEG MED FØR 2018

2017 er snart over, wow så utrolig fort tiden har gått i år. Snart rekker jeg vel ikke blunke en gang uten at et nytt år flyr forbi. Ganske skremmende i grunnen! Men til det innlegget egentlig skulle handle om, nemlig rot. Hahah neida ikke akkurat, men nytt år betyr ny start, sant? Så da fant jeg ut at klesskapet mitt også trengte det. Jeg føler i grunnen jeg rydder der ganske ofte, men likevel tar det ikke lang tid før det har fylt seg opp med alt mulig rot, noe som gjør det utrolig vanskelig å faktisk finne noe fint å ha på meg. 

Så da tenkte jeg at når 2017 snart er over, vil det være veldig fint å starte et nytt år med et oversiktlig klesskap, som faktisk inneholder ting jeg kommer til å ha på meg. Over har dere haugen jeg startet med, og under her er haugen med ting jeg valgte å kvitte meg med. Jeg valgte å dele tingene jeg ikke skal beholde inn i kategorier, med grunner til hvorfor jeg har valgt å ikke beholde det. Jeg tror faktisk jeg kun endte opp med å beholde rundt 50 % av klærne jeg hadde.

TING JEG BRUKTE FOR 5 ÅR SIDEN

Altså ting som var “inn” for 5 år siden og ikke har blitt brukt siden, er det virkelig ingen poeng i å beholde lengre. Ofte når jeg rydder i skapet, ender jeg opp med å bare legge bort klær jeg ikke er helt sikker på om jeg er klar for å kvitte meg med enda. Men jeg tror ikke det har skjedd en eneste gang at jeg har gått og hentet den tingen for å ta den på meg, den ble rett og slett fullstendig glemt. Ingenting blir lagt bort denne gangen.

IKKE MIN STIL

Klær som får meg til å føle meg som en annen person enn meg selv, er klær jeg som oftest ender opp med å sjelden bruke. De ligger bare der og gjør ikke annet enn å ta masse plass i skapet. 

FINE KLÆR, BARE IKKE FINE PÅ MEG

Ikke alt kan være like fint på alle har jeg lært. Eller nei, det er ikke helt sant, en mer riktig måte å si det på er heller at jeg ikke syns alt er like fint på meg. Ofte ser jeg noe i butikken eller på andre som ser utrolig fint ut, men når jeg prøver det på selv er det virkelig ikke som forventet. Dette skjer spesielt klær jeg har kjøpt på nettet. Jeg er absolutt ikke flink til å sende tilbake ting jeg ikke liker eller er usikker på, så jeg ender opp med å gi de en sjanse likevel, men blir aldri helt komfortabel med de. Så denne gangen kvittet jeg meg med alle slike plagg også.

KLÆR SOM KUN ER KOMFORTABLE, MEN IKKE NOE MER

Okey, denne var vanskelig for meg. Når jeg er hjemme går jeg så og si alltid med 100 % komfortable klær, og veeldig ofte er de ikke spesielt fine. Det irriterer meg egentlig, for jeg føler litt av motivasjonen til å gjøre noe som helst forsvinner når jeg ser ekstra slask ut (hahah), derfor har jeg valgt å kun ta vare på litt finere “slappe av” klær nå.

1 ÅR SENERE OG PRISLAPPEN ER FORTSATT PÅ 

Her er beviset på at jeg (nesten) aldri sender tilbake klærne jeg kjøper feil. Jeg hadde faktisk ganske mange plagg som fortsatt hadde prislappen på, og det er ikke ting jeg har kjøpt nylig. Så alvorlig talt, har jeg ikke en gang tatt de på meg en gang siden da, så er det virkelig på tide å bare kvitte seg med. 

KLÆR SOM IKKE DEKKER RUMPA

Dette er kanskje bare meg, men jeg er helt utrolig lei av å gå rundt med klær som jeg stadig må dra ned, eller bekymre meg over om de faktisk dekker hele rumpa når jeg bøyer meg ned. Slike plagg skal ut ut ut!

5 kommentarer
    1. Har en del klær fra samme kategorier som du. Ryddet ut 5 bæreposer når jeg var ferdig med svangerskap nr. 2. Ga bort det meste til ene søstra mi. Liker ikke å kaste klær og mye av det var pent brukt eller lite brukt. 🙂 Hva tenker du å gjøre med klærne du ikke skal ha lengre?

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg