MINE BUDSJETTVENNLIGE SMINKEFAVORITTER

W7 Power Puff – Dip Brow fra Makeup Mekka – Highlights fra Makeup Mekka – Contourstick fra Maybelline – Mascara fra IsaDora – Eyeshadow palette fra BH Cosmetics – Carli Bybel Palette fra BH Cosmetics – Concealer fra BH Cosmetics

Hvis det er en ting som er ekstremt dyrt og alt for enkelt å bruke for mye penger på, så må det være sminke. Derfor tenkte jeg i dag å dele med dere mine budsjettvennlige sminkefavoritter, noen av disse er faktisk så gode at jeg bruker de hver eneste gang jeg sminker meg (som eyeshadow palettet og carli bybel palettet over her).

Denne contoursticken kjøpte jeg for bare en liten stund siden, men allerede har den rukket å bli min absolutte favoritt noensinne. Fargen er virkelig helt perfekt, kald enkel å blande ut. Jeg pleier ikke bruke highligheren som er en del av sticken, men med tanke på hvor lite den koster syns jeg det er verdt å kjøpe den kun for contouren. Og istedet for denne highligheren ville jeg heller valgt disse to fra Makeup Mekka, de er virkelig nydelige og tømmer langt ifra lommeboken.

Brow Dippen fra Makeup Mekka har jeg brukt utrolig lenge (bruker den ikke akkurat nå, sminken jeg bruker daglig kommer i et annet innlegg), når jeg kjøpte den kostet den kun 30 kr og den er overraskende god. 

 

Så dette var mine billige sminkefavoritter, hva er dine?

6 kommentarer

Siste innlegg