6 STEG TIL FINERE HUD

1. DRIKK MASSE VANN

Jeg føler jeg nevner denne i alle listene jeg skriver hahah, og alle er vel fullstending klar over hvor bra vann er for deg, på alle måter. Dette gjelder så klart også huden.

2. ALLTID BRUK SOLKREM

En annen ting som er utrolig viktig når det kommer til å opprettholde en ung og fin hud er å alltid bruke solkrem, selv om du bor i Norge og ikke akkurat ser solen daglig (hahah), kan den faktisk skade huden uansett. 

3. IKKE TA DEG I ANSIKTET

Noe av det verste du faktsik kan gjøre mot huden din er å ta deg selv i ansiktet. Bare tenk over det, hvor skitne er ikke hendene dine, mest sannsynlig også enda verre enn du tror og når du da tar deg i ansiktet får du skitten der også, og enda større sjanse for å få uren hud.

4. ALLTID VASK OG RENS HUDEN FØR DU LEGGER DEG

Sminke kan blant annet blokkere porene, gi deg større porer, akne, tørr hud og raskere aldring, og når du sover fornyer huden seg, men ved å bruke sminke da ødelegger du dette. Også ting som forurensning og svette er ikke bra for huden, derfor er det viktig å vaske og rense huden før du legger deg uansett om du har brukt sminke eller ikke.

5. BYTT PUTETREKK OFTE

Kanskje ikke så mange som tenker over dette, men putetrekket ditt er noe du faktisk ligger på hver natt og her kommer det også mye bakterier og skitt, ikke bra for huden! Så husk å bytte det ofte!

6. HOLD DEG UNNA MEIERIPRODUKTER

Jeg skal være ærlig og si at her er ikke jeg noen ekspert, men flere ganger har jeg blitt fortalt (blant annet på apoteket) at produkter slik som melk/fløte/ost osv. kan gi deg kviser og uren hud. Selv har jeg også spist vegansk en stund, og jeg føler faktisk at når jeg gjør det så blir huden mye renere og finere.

 

Har du noen gode tips?

3 kommentarer
    1. Så gode tips 🙂 Selv er jeg manisk på å rense huden morgen og kveld og bruke en god fuktighetskrem, og prøver så godt jeg kan å ta meg selv så lite på ansiktet som mulig.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg