5 FEIL ALLE GUTTER GJØR PÅ TINDER

Reklame | Antrekk sponset av Gina Tricot

1. VENNER SOM SER BEDRE UT

Altså hva er det du tenker med når du legger ut vennebilder hvor alle vennene dine ser bedre ut enn deg, at jenter skal swipe right for å spørre om nummeret til den kjekke kompisen din? Nei, dersom det ikke er tilfellet bør du tenke deg nøye gjennom før du legger ut bilder av vennene dine på tinder, i det minste vær helt sikker på at det er du som tar deg best ut.

2. KUTTET BORT HALVE EX’EN 

Er bildet med ex’en halvveis kuttet bort virkelig så fint at det ikke kan erstattes med et annet av kun deg? 

3. KUN ET BILDE

Tror dere virkelig det er mulig å gjøre noe som helst inntrykk med kun et bilde? Nei.. og definitivt ikke dersom det ene bildet også er et toppløst skrytebilde..

4. BILDE FRA DÅRLIG VINKEL

Syns alle gutter den beste vinkelen å ta bilde fra er nedenfra og opp? I tillegg så tett innpå ansiktet at så og si kun nesen syns? Eller kanskje bare av halve ansiktet? Jeg forstår virkelig ikke.

5. FISK ELLER SKUTT DYR

Noe annet jeg heller aldri har forstått er hvordan noen kan tro at døde dyr eller en stor fisk på bilder imponerer noen. 

 

Har du noe å legge til? Hahah!

7 kommentarer
  1. Ler litt for meg selv her. Nydelig skjørt forresten., Fine bilder. jeg har aldri vært på tinder ( godt gift på 11 året) men har vel nå fått ett lite inntrykk av hvordan det er der inne. hehe. Lykke til med jakten.

  2. Syntes Tinder er tåpelig og useriøst , så jeg holder meg langt unna Tinder etter jeg prøvde det 🙂 fikk ikke noe godt inntrykk for å si det sånn, og det er helt sant det du skriver! Bedre å finne seg en gutt i reale life for å slippe slike tåpelige spørsmål!

  3. Haha, enig! Flere:
   – Bare tullebilder, med grimaser og kostymer osv.
   – Et gammelt bilde fra 2007 med helt håpløs stil
   – Bare selfier og bilder i speilet

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg