GLOWY MAKEUP ROUTINE

Reklame | Delvis sponset av Dylanstudio

En av mine favoritt “makeup looks” må være naturlig med sommerlig glød, det ser bare så utrolig fresht ut! Det har vært en go-to look for meg i hele sommer, så jeg tenkte å dele den med dere i dag. Jeg fokuserte for det meste på basen denne gangen, da sminken på øynene og leppene er noe jeg ofte varierer. Her har dere det jeg bruker:

BIOEFFECT EGF DAY SERUM

Det første jeg påfører ansiktet mitt hver gang jeg sminker meg, er serum. Og dette er det beste serumet jeg noensinne har prøvd, det fukter huden så utrolig godt at selv min ekstremt tørre hud ikke starter å “flasse” av flekker med sminke etter hvert som dagen går. 

AQUA VITA REVITALIZING CREAM

Denne dag kremen er en jeg kjøpte i Hellas da jeg gikk tom for den andre jeg hadde, så derfor har jeg ikke fått testet den ut i veldig lang tid enda, men til nå må jeg si jeg liker den godt. 

BROW POWDER (JustDylan)

For snart et år siden besøkte jeg Aria Dylan i Oslo, han fikset brynene mine og viste meg hvordan jeg skulle fylle de ut selv på best mulig måte, og siden det har jeg brukt disse hver eneste dag! Jeg har hatt planer om å blogg om disse produktene i så lang tid nå, men det ble liksom aldri noe av, nå etter så lang tid kan jeg i det minste kan jeg si at jeg er 100% sikker på at jeg virkelig liker de (kosten skal foresten ikke se slik ut, bare meg som er over gjennomsnittet uforsiktig og klare å knekke den).

LIQUID CONCEALER (JustDylan)

Dette var egentlig en concealer jeg fikk med brynsproduktene, som skulle brukes til å fremheve og “rengjøre” rundt brynene, men jeg skal helt ærlig si jeg er litt for slapp til å gjøre dette daglig, og ender som regel heller opp med å bruke den som en vanlig concealer under øyene.

BETTY-LOU MANIZER

Når jeg bare skal gå for en enkel naturlig glowy look, velger jeg som regel bare denne til bronzer, den er utrolig fin og glødene. 

CARLI BYBEL PALETTE

Dette palettet bruker jeg til mye, alt fra highlighter til øyenskygge. Fargene er helt utrolig fine, og passer til så og si alt.

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg