5 FEIL ALLE JENTER GJØR PÅ TINDER

Endelig er det på tide med et innlegg om feil alle jenter gjør på Tinder, jeg har jo tidligere skrevet et innlegg som handlet om feil alle gutter gjør på Tinder (du finner det HER) som det virket som mange syns var morsomt å lese, så da er det vel bare å fortsette, hahah. Here we go:

1. “Ikke skriv til meg dersom du er under 1.85”

Selv om du er 1.79m selv og foretrekker å ikke se ned på din nye ektemann, må du dessverre bare glemme dine egne krav når det kommer til Tinder, her er nemlig kun lave gutter ute etter jenter som deg, slik er det bare. Finnes ikke en mann på Tinder som ikke går for en jente som ser ut som og er like høy som en victoria’s secret modell.

2. Quotes

Er det en ting jeg har hørt at gutter ikke liker å se på en jentes tinderprofil så er det quotes, i hvert fall dersom det eneste i bioen er en sær quote. Skriv heller rett ut sannheten om deg selv, interesser, jobb, skole, dypeste mørkeste hemmeligheter osv.

3. Ser helt lik ut på hvert bilde

Bare tenk dersom bildene over her var tinderprofilen min, ville du “swiped right” da? Jeg tror ikke det, finnes ikke mye kjedeligere enn et menneske som alltid ser helt lik ut.

4. Ingen bilder av deg selv

Trenger jeg egentlig å skrive hvorfor dette ikke fungerer? Ikke en gang et tegnet bilde av superwoman (selv om det ligner på deg) funker her. 

5. “No hookups”

Tror du virkelig noen vil matche med deg dersom du har skrevet “no hookups” på profilen din? Aldri, det er definitivt det alle gutter er ute etter på Tinder, så enten må du la være, eller gi opp umiddelbart. 
 

Har du noe å legge til? hahah

4 kommentarer
    1. Dette var et morsomt innlegg! MEN, jeg må bare påpeke èn ting :p Jeg personlig hadde nok blitt mer “redd” om personen jeg satt og sveipet på (eller hva det heter) hadde sett forskjellig ut på alle bildene. Da blir man jo brått i tvil om hvordan personen egentlig ser ut! Haha 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg