I’M IN ATHENS

Da var jeg endelig fremme i Athens, etter omtrent 24 timers med reise, haha. Ting tar virkelig tid når toget går så sjeldent (måtte vente seks timer på Gardermeoen før flyet gikk haha) og ikke fantes det direkte fly hit heller akkurat nå. Dette er faktisk første gangen jeg er i Athens, jeg har jo vært i Hellas flere ganger, men aldri her. Jeg valgte også å reise hit alene, og har sjekket meg inn på mitt aller første Hostel (som overraskende er utrolig fint og rent).

Jeg gikk også en liten tur til Plaka og Akropolis tidligere, kjempefin tur med utrolig fin utsikt, sett bort ifra et par irriterende menn som virkelig ikke vet hvordan de skal respektere andre mennesker. Det var faktisk helt utrolig stor forskjell på hvordan menneskene oppførte seg i de mer turist pregede områdene i forhold til områder hvor det ikke er så mange turister, og flere lokale bor. I nabolaget hostellet mitt er i for eksempel er det utrolig rolig, ingen som tilfeldigvis stopper deg for å spør om nummeret ditt, forsøke å tvinge deg til å kjøpe et smykke ved å henge det rundt halsen din, eller gifte menn som vil møte deg senere da familen har lagt seg (hahah ja var faktisk en som sa det).

 

(dette innlegget ble skrevet for en stund siden, men har ikke hatt mulighet til å publisere før nå. Også de neste innleggene henger litt etter)
1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg