GET TO KNOW ME TAG

Hallo bloggen! Haha, alltid hatt lyst til å skrive det liksom. I dag tenkte jeg å ha en slags “Get to know me tag” siden de fleste (alle) ikke vet hvem jeg er. Jeg syns det ble litt kjedelig med kun sånne “bli kjent spørsmål” så jeg tok med litt annet også. Nå er jeg endelig ferdig med alle eksamener for i år, så da håper jeg virkelig at jeg får satt i gang med bloggingen for fullt.

Let’s get in to the questions ♥

 

Hvor gammel er du? 20 år

Hvor høy er du? 1.72

Hva hører du på akkurat nå? Tv’en som står på i stua.

Antall timer søvn i natt? Hmm, tror jeg sovnet rundt 2 og våknet rundt 10, så det blir vel 8 timer.

Hva trenger du mest akkurat nå? Å bli litt mindre trøtt og sliten, vinteren tar virkelig knekken på meg, hahah.

Når pleier du å legge deg om kveldene? Når det ikke er ferie legger jeg meg rundt kl. 23, mens nå i ferien tenker jeg ikke over det.

Favoritt drikke om morgenen? Vann og kaffe.

Hva skal du gjøre i dag? Det er jo ganske sent nå, så jeg tenker å ta et bad og så legge meg snart. Mulig enten redigere litt mer på videoen min (tar litt tid å lære seg nytt redigeringsprogram) eller se en film!

Hvilken film så du sist? Elf


Hvilke yrker har du vært innom? For det meste butikk, jobbet i matbutikk i 1 år, nå jobber jeg deltid i butikk og på sommeren er jeg assisterende butikkleder. Jeg har også jobbet med vasking og post 😜 Nå studerer jeg også.

Hva irriterer deg mest? En ganske teit ting, som irriterer meg ganske så mye er når folk sier “si” i slutten av setningen, eksempel: “Den likte du ikke si”, “Det smakte godt si”, hva er vitsen med det? Hahah.. Bare meg som ikke liker det der? 

Hva sto det på din seneste sms? Bare kom 😊 Kjør forsiktig

Hvem ringte deg sist? Mamma

Hva skremte deg om natten som barn? Jeg husker spesielt en stor gammel blå bil pappa hadde, den pleide jeg å ha mareritt om, haha! Og da jeg var omtrent 5 år, hadde jeg en teletubbiebamse med plastikk/gummi ansikt og en dag fant jeg på å sette den oppå nattbordslampen min. Hva tror dere ikke skjedde da? Jo, ansiktet smeltet og rant av… Jeg turte ikke si det til mamma, så jeg gjemte denne på toppen av ei høy hylle i stuen. Og ikke bare hadde jeg i årevis mareritt og var livredd for at noen skulle finne denne og kjefte på meg for det, jeg tenkte og så for meg det skremmende smeltende ansiktet hver natt, til jeg var sikkert 10.. Fortsatt er jeg ekstremt redd for brann og ting som smelter..

Hva er det rareste du har spist? Hmm, jeg tror det kanskje må være blekksprut.