LET’S JUST BE HONEST

Jeg har ikke peiling på hvor mange innlegg jeg har skrevet til denne bloggen, men ikke klart å trykke på publiser knappen. Det eneste jeg legger ut her har kun vært kjedelige crappy ting ingen er interessert i å lese. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke hadde giddet å lese om det kjedelige hverdagslivet til en person jeg aldri en gang har hørt om. Men hvorfor har jeg ikke delt noe som helst personlig eller interessant tenker da? Vel, jeg føler meg ikke bra nok, jeg skriver ikke bra nok, ser ikke bra nok ut! Jeg bruker alt for mye tid på å bare dra meg selv ned, tenke for mye, bry meg for mye.. Hvorfor skal man bry seg om hva andre tenker? Alle de som sier “du kommer aldri til å klare det”.. Vel, jeg tenker det er på tide å gi faen i alt og alle og bare gjøre som jeg selv vil. 

Det er en del snakk i denne bloggverden for tiden, hvor noen av toppbloggerene “rakker ned” på nye/fremmede bloggere som plutselig ender opp over dem på lista når de skriver om ting som kanskje er litt provoserende, har overskrifter som trekker lesere eller muligens skriver noe som bare er litt mer interessant å lese om enn om dagen outfit og middag. Men det er kanskje litt bittert å tenke på at man har vært en viss plass på topplista i laang tid og plutselig kommer fremmede og tar over. For meg virker det som om de skriver at blogging kun skal være en slags dagbok/dokumentasjonbok om hva man gjør daglig.  Misforstå meg rett, jeg er en av de som har lest alle mulige blogger i lang tid og ofte er det slike som blogger om det jeg selv mener er “kjedelige hverdagsting”, men hvorfor skal man kun blogge om det? Jeg mener i hvert fall at det kan bli nokså kjedelig. 

Fant et lite eksempel her på en blogg i stad, hvilken av disse under hadde du trykt deg inn på? Jeg vet i hvert fall hvilke jeg hadde valgt først, men mulig det bare er meg da 🙂


Det jeg egentlig mener med hele dette innlegget er at blogging bør være fritt, du skal kunne blogge om akkurat det du vil selv. Har du lyst til å skrive om problemer, syke hendelser, sex, bilder, katten din, meninger som kanskje provoserer andre eller bare om hverdagslivet ditt, SÅ GJØR DET! Skriv om akkurat det du vil skrive om. Og hvis du som leser ikke liker det, så hold deg unna den bloggen, er ikke vanskeligere enn det!

Man bør rett og slett gi faen i de som sier hva man skal gjøre og hvordan ting skal være. Jeg mener i hvert fall at det ikke finnes noen fasit. Det at provosering selger mer enn annet er bare sannheten, sånn har det alltid vært, det har kanskje bare ikke vært så vanlig i bloggverden som nå. 

THE SMOOTHIE CHALLENGE

cqCivQMsQCo

I helga filmet Mona og jeg “The Smoothie Challenge”. Det må være noe av det ekleste jeg har smakt på noen gang. Vi bestemte at den som ikke klarte å drikke opp, eller den som drakk minst, måtte spise en skje med kanel, haha! Den ble filmet rundt midnatt, og vi lo omtrent gjennom hele videoen, så kvaliteten ble virkelig ikke den beste i og med at vi måtte fjerne så mye. Men tenkte det ble greit nok i og med at det er den første vi noen gang har laget. Hva syns du? Hahaha…

Nytt design

Nå har jeg byttet design, igjen. Dette følte jeg hadde en mye bedre bredde på innleggene og størrelse på bildene. Det eneste problemet er at det velger ut bilder til headeren fra instagrammen min, og siden jeg ikke følte mine bilder passet helt inn som det, måtte jeg lage en ny egen instagramprofil kun til det. Men det gikk fint, jeg er veldig fornøyd og håper dere liker det også!


Fant akkurat ut nå at det har kommet ny episode av Pretty Little Liars, endelig! Så nå skal jeg se på den før jeg må gå til skolen..

Bad days

De siste 2-3 dagene har formen ikke vært bra, i tillegg til at det har begynt å snø noe helt vilt. Jeg skulle egentlig kjørt til leiligheten i går eller veldig tidlig i dag, men fordi hodepinen var så ille, turte jeg ikke kjøre på glatta.. Sååå da tilbringte jeg istedet resten av kvelden i badekaret, haha!


Nå har jeg kommet inn i leiligheten og er “klar” for skole i morra.

 

 

MY 2015

Endelig er det 2016! 2015 har for min del egentlig vært et ganske slitsomt år, med mye flytting, jeg har bodd i tre forskjellige leiligheter i løpet av et år, så det sier seg vel selv at det ble en Regner med det går litt bedre nå som våren kommer tilbake! Jeg tenkte jeg skulle ha en liten “look back” av 2015, det blir ikke akkurat en sånn populær årskavalade som de fleste bloggere har, det blir litt for vanskelig for meg da jeg begynte å blogge for en liten stund siden. Men jeg har fortsatt tatt litt bilder i løpet av året, spesielt på reiser og slikt, så da tenkte jeg at jeg i hvert fall kunne dele disse ♥

 

– KYPROS –

De første bildene jeg har er fra ferieturen med noen i familien til Kypros i juni, det var første gang noen av oss hadde vært der og vi bodde Ayia Napa på et av de fineste hotellene jeg noen gang har vært på. Plassen rundt var også helt nydelig, temperaturen var deilig hele ferien og vannet var perfekt å bade i. Eneste jeg har å klage på i Ayia Napa må være shopping mulighetene, de var ikke akkurat store. 

 

– DANMARK – 

Etter en måned med bare jobbing, dro jeg igjen med familien til Danmark i noen dager. En veldig koselig tur, men en del av familien jeg aldri tror jeg har reist med tidligere. Vi gjorde ikke så veldig mye spesielt på denne turen, fikk slappet en del av i feriehuset vi leide. Men vi var en liten tur oppe på Danmarks høyeste fjell, ikke akkurat høyt må jeg si, haha! Ellers så shoppet vi litt og var en tur innom Skagen, et sted jeg faktisk aldri har vært før.


 

– STAVANGER –

Mot slutten av sommeren, eller begynnelsen av høsten dro besta, mamma og meg på vår årlige tur til Stavanger.

 

– FUERTEVENTURA –

Den siste turen jeg var på i fjor var til Fuerteventura i høstferien. Her fikk vi den mest slitsomme reisen inn til Garderdermoen fra Kristiansand noensinne, flyet skulle dra kl. 09.00 og vi dro hjemmefra rundt kl. 01.00 og tenkte vi hadde god tid. Det vi ikke visste var at det var vedlikeholdsarbeid i HVER tunnel fra Risør til Oslo, det vil si omkjøring hvert 15-20 min, følte virkelig vi aldri kom frem. Men det gjorde vi etterhvert og hadde faktisk ganske god tid fortsatt, hah! Da vi endelig kom oss ned til den spanske øya, ble det en veldig fin ferie. Denne øya må ha en av de fineste strendene jeg har vært på, og det var utrolig varmt og deilig hele tiden. Savner denne plassen!

 

JEG LAGER MIN EGEN DIVA RING LIGHT

For noen dager siden fant jeg ut at jeg trengte (hadde lyst på, haha) et lys til video og foto, og ikke hvilket som helst lys, men en diva ring light. Så jeg søkte litt på eBay, men fant fort ut at det ble alt for dyrt akkurat nå. Så da tenkte jeg like gjerne å lage en selv, eller jeg fikk hjelp til å lage, haha! Det er kanskje ikke det fineste ring lyset, men jeg syns det funker veldig bra til prisen jeg betalte for det.

Det eneste jeg trengte å kjøpe for å lage lyset var “led strip light” som kostet 299 hos Lampehuset. Disse klistret vi bare på en sirkel av papp dekket med aluminiumsfolie, så teipet vi alt dette på en gammel lampeskjerm, kreativt, jeg vet! Haha!

Jeg tenkte jeg skulle prøve å vise hvor mye lys det lager, så under har jeg tatt to nesten like bilder. Venstre er uten lyset, og høyre er med. Bildene er tatt med mobilen, kameraet var nemlig tomt for strøm og jeg ikke orket å vente til det var ladet.


 

Har du noen gang prøvd å lage noe slikt selv? ♥