Jeg spiser kun salat

I dag sitter jeg bare her og tenker på alt jeg burde ha gjort, men får ikke gjort noe. Irriterende med slike dager, når jeg først ikke gjør noe så kunne jo like gjerne hodet koblet av også, haha. Men slik er det ikke, jeg vurderer å lage meg en kaffe bare for å få opp energinivået litt, så kanskje jeg i det minste hadde fått ryddet her. Jeg har i det minste vært så “flink” at jeg har tatt bilder av frokosten min i dag, så her kommer den, omtrent ni timer etter den ble spist, haha. Så dette er altså ikke middagen eller kveldsmaten min!

Jeg er heller ikke så flink til å komme på hva jeg skal blogge om, utenom mitt ganske så normale liv, hehe. Så dersom noen der ute har noen tips, så gjeerne skriv til meg! ♥

Hva har du gjort i dag? ♥

New Home?

Hola! De siste dagene har virkelig gått i ett. Mandag var lang dag på jobb, og både tirsdag og onsdag var det fullt kjør på visninger etter jobb og da blir det ikke mye tid igjen til annet. Men jeg klager ikke, syns i grunnen det er veldig gøy og er veldig glad i interiør. (Alle bildene i dette innlegget er tatt fra Google, og ikke leiligheter jeg har sett på.)

Copyright Eliot Cohen - Zeitgeist Photography
email: eliot@zeitgeist.com.au

(Dette innlegget ble egentlig postet 27.10.16, men er av en eller annen grunn blitt borte, derfor legger jeg det ut på nytt)
 

Vegan Taco

Når helgen blir brukt på å være syk, da blir det ikke lengre tacofredag, men tacolørdag. Og når man blir sliten nok av å lage maten, kommer det ikke ut hit før søndag. I går prøvde jeg i hvert fall noe nytt, jeg fant oppskrift på mangosalat og avokadomix på bloggen til Eirin og NAM det smakte utrolig godt, absolutt noe alle bør prøve. Jeg har også knuste bønner i tacoen i stedet for kjøttdeig, kjempegodt. Det smaker absolutt ikke merkelig som jeg trodde det skulle første gang jeg hadde det i. Jeg syns egentlig det er mye bedre enn kjøtt i, både for dyrene og for meg selv.

 

Hvordan bli kvitt kviser

Jeg tenkte å komme med mine beste tips til hvordan jeg blir kvitt kviser fort (ikke medisinske produkter osv.) Det er virkelig ikke noe mer irriterende enn en stor kvise midt på nesen før en viktig dag. Dersom kvisen kommer et par dager før den viktige dagen, har du mye større sjanse for å bli fullstendig kvitt den i tide. Det er dessverre ikke så lett å få fjernet den rett før.

1. Vaske kvisen med såpestykke flere ganger om dagen. Sett på alarmer f.eks hver time eller hver 2 time. Dette vil gjøre at kvisen tørker ut MYE raskere enn den ellers ville. Jeg har også brukt dette på urene områder i ansiktet og det fungerer veldig bra, bare pass på å ikke gjøre det over for lange perioder. En negativ ting med denne metoden er at den kan gjøre huden også ganske tørr, spesielt om du er som meg og har naturlig tørr hud, så husk å ta på ansikts/fuktighetskrem etterpå. Har du ikke fullt så god tid på å bli kvitt den, la såpen være på kvisen så lenge du kan. En viktig ting: IKKE bruk den samme såpen til å vaske deg med.


2. Mitt neste tips er også et som har fungert ganske bra for meg, men den har kun fungert over natten når kvisen allerede var blitt “moden”. Alt du trenger en en fersk hvitløk som du skjærer noen hakk i så “saften” kommer litt ut (man kan nok også mose den helt), deretter er det bare å gni den over kvisen noen ganger og la det være på over natten, og så er det vare å vaske bort neste dag og se at kvisen enten har blitt borte eller er mye mindre.

3. For å i det hele tatt unngå å få kviser og uren hud, har jeg selv stor tro på at det avhenger mye av kostholdet. Jeg har testet dette ut flere ganger og blir overbevist om at det fungerer hver gang. Mat/drikke jeg prøver å spise minst mulig for å unngå kviser er: Alkohol, kjøtt, meieriprodukter (egg, melk osv.), salt og er litt obs på sukker.

 

Hva er dine beste tips mot kviser?

Chasing the Sun

Etter flere uker med regn og kun grått vær fikk jeg nesten sjokk da jeg så solen titte frem i en nydelig solnedgang. Så da ble det til at jeg tvang mamma ut for å ta noen bilder. Har ventet sååå lenge med å få testet kameraet i fint vær. Og i dag var jeg så heldig å få det i ganske nøyaktig 3 minutter før solen gikk ned, haha! Sånn er livet i Norge.


 

JEG SPISTE MENSEN

Har du noen gang vurdert å bli veganer? Vel, jeg tenkte på det for en stund tilbake, så jeg begynte å se på noen videoer med tips til hva man kan lage osv. Men jeg kom så klart over disse som viser hvor ille det er å spise kjøtt og meieriprodukter, og helt seriøst siden det har så vidt klart å se på egg, bare lukten gjør at jeg vil kaste opp.. Og det er 7 måneder siden. Kjøtt har jeg også droppet kraftig ned på, jeg hadde ikke tenkt å “sjokk” slutte å spise alt, men jeg lover, det var ikke frivillig.. Etter mange nok av skrekk-videoer er det nesten umulig å fortsette å spise kjøtt som vanlig, jeg tenker på det for hvert bit jeg tar, kjenner den grusomme lukten og ender som regel opp med å kaste det. 

Legger ved noen ganske harmløse videoer dere kan se (planen var å velge de verste, men tenker å ikke gjøre noen kvalme, så søk heller opp selv)

 
6DTzbVxUMeE
 
IrxbG6S5BX4
Jeg tror det å være veganer kun er positivt hvis du spiser riktig. Og planen min er å bli det for fullt!

 

Relaxed

Det er så deilig å ligge langs bassengkanten med musikk på øret, slippe å tenke, bare nyte øyeblikket. Og det største problemet er: Hvor skal vi spise i kveld? Haha! Nå begynner det å bli en liten stund siden jeg var på ferie, men jeg har ikke fått delt alt enda, og jeg tenker at bildene derfra er mye mer interessante å se på en kjedelige bilder tatt i regnvær. Savner virkelig denne plassen. Men det blir nok heldigvis ikke så alt for lenge til neste ferie.