7 VANLIGE TING JEG ALDRI HAR GJORT

En dag jeg var i byen og skulle betale parkeringen, kom jeg på at jeg aldri i mitt liv har betalt parkering med kort, hahah. Hvorfor, det aner jeg virkelig ikke, parkering må være nesten det eneste jeg bruker kontanter på. Ganske merkelig i grunnen, men da kom jeg på at jeg kunne skrive et innlegg om normale ting jeg aldri har gjort. Så her er 7 ganske vanlige ting jeg ALDRI har gjort:

 

Nr. 1: betalt parkering med kort

Nr. 2: farget brynene eller vippene mine

Nr. 3: smakt gløgg

Nr. 4: prøvd røyk eller snus

Nr. 5: brukket noe

Nr. 6: Sovnet på fly, buss eller tog

Nr. 7: Brukt en liten lighter (altså ikke de som er så lange at det er null sjanse for å brenne seg på)

 

Hva har du aldri gjort? ♥

Anbefaling: Livskoden.no

Nå har jeg sett igjennom alle bloggene som meldte seg på anbefalingen min, og jeg må si at jeg syns alle bloggene var utrolig flotte og interessante ❤ Men til slutt endte jeg opp med å velge en jeg syns skilte seg veldig ut. Nemlig Livskoden.no, dette er vel ikke en typisk vanlig blogg, men likevel så bra at jeg garantert blir fast leser fremover. 


Livskoden.no har fire skribenter og skriver om mange relevante temaer på bloggen/nettsiden sin. Det er både lærerikt, motiverende og morsomt å lese denne bloggen. Nå interesserer jeg meg kanskje over gjennomsnittet for filosofi og psykologi, men jeg tror virkelig de skriver om slike ting som kan hjelpe eller underholde mange. Anbefaler alle å sjekke ut siden deres.

Work

I dag har hele dagen gått til jobb og nå skal jeg straks tilbake dit og jobbe kvelden også. Så da blir det nok ikke tid til å legge ut annet enn et par bilder fra en dag med sol tidligere i uken. Håper alle har hatt en fin dag! ♥

Ikke glem å melde deg på blogg anbefalingen jeg har, siste frist er søndag. Klikk HER.

 

JEG VIL ANBEFALE DIN BLOGG

Jeg tenkte jeg skulle prøve på en liten blogg anbefaling, jeg er veldig glad i å lese mange forskjellige blogger, men den siste tiden har jeg slitt litt med å finne noen jeg liker ekstra godt. Derfor tenkte jeg dette var en smart måte både for meg til å finne flere favoritt blogger og en måte for andre som blogger å bli sett. 

Alt du trenger å gjøre for å bli med er å følge bloggen min her og kommentere nedenfor med bloggnavnet ditt ♥

Så innen søndag (20.11.16) velger jeg ut den jeg liker aller best, som da får et anbefalings innlegg av meg.

Uken som gikk

Akkurat nå

Nå sitter jeg i stua til besta og besten alene mens de er ute. Ser ut og er faktisk glad for at det regner, alt er bedre enn snø.

Ukens opptur

Det må være denne helgen jeg har vært hos besteforeldrene mine og bare slappet av. Det er lenge siden jeg har følt meg så avslappet, så det har vært skikkelig deilig.

Ukens tanke:

Jeg tenker så alt for mye, så det er vanskelig å velge bare en. Men en må være at hvorfor bryr jeg meg så mye om meg selv og mitt liv, hva skal jeg gjøre, hva er riktig og hva er galt, hvorfor gjør jeg ikke det osv. Når jeg kun er en mini liten brikke i et mega stort “spill”.

Ukens serie:

Det må nesten bli Younger, noen ganger er det ganske deilig å se på noe man ikke trenger å tenke for å følge med på.

 

Ukens mest leste innlegg:

“10 tegn på at forholdet bør ta slutt”

 

Ukens nedtur

Kommer i grunnen ikke på noe nedtur denne uken, må i så fall være at jeg har følt meg så stresset uten egentlig en stor grunn til det. Eller det at det brått ble iskaldt og snø ute, og det er virkelig ikke gøy, haha! Heldigvis er snøen borte nå og det har blitt en del varmere.

Ukens innkjøp

Hmm, vanskelig. Men jeg tror nesten det må være de små grønne plastikk bladene/plantene fra Ikea, hadde virkelig lyst til å kjøpe de og ble såå glad når jeg så at de hadde de, haha!

 

Ukens sang

Sam Feldt – Been A While

 

Håper alle har hatt en fin uke ♥

 

10 TEGN PÅ AT FORHOLDET BØR TA SLUTT

Har du vært i tvil på om forholdet du er i kanskje ikke er helt riktig? Det kan noen ganger være ganske vanskelig å vite om forholdet bra eller usunt og skadelig for deg. Her har jeg skrevet 10 punkter jeg mener ødelegger forholdet.

  • Svakheter og feil – H*n påpeker stadig dine svakheter og “feil”. Gir deg en følelse av at du ikke er bra nok. Bare det å stadig komme med unødvendige kommentarer som “hvorfor leppa di større på den ene siden”, “du har hår i ansiktet”, “hvorfor er du ikke mer som hun” og “hvorfor sier du det om meg rundt vennene mine?”.. 
  • Mangel på respekt – Dette er et av punktene jeg mener er viktigst og kanskje det jeg har opplevd mest av selv. Partneren vil du skal gjøre ting for h*n, slik som å slette eller ikke være med venner av motsatt kjønn, men gjør ikke dette selv. Noe annet jeg har opplevd er at jeg har sagt i fra om  ting jeg ikke liker eller er komfortabel med, men fått til svar “det er ikke mitt”, “jeg har det for en venn” og “selv om du ikke er komfortabel med det, så vil en venn jeg skal det, så da velger jeg det” osv. 

  • Unødvendig irritasjon og krangler – Du irriterer deg over hva enn h*n gjør. Maten h*n lager, parfymen h*n bruker eller hva enn h*n sier. Dere begynner også å krangle over så unødvendige ting som hva dere skal spise til middag eller om dere skal ha vinduet lukket eller åpent på natten.
  • Dårlig magefølelse – Får du en dårlig følelse i kroppen når du tenker på kjæresten? Du vet ikke helt hva det er, men det føles ikke helt riktig.


 

  • Kontroll – H*n prøver alltid å ta kontrollen over deg, er du ikke med h*n så får du stadig meldinger eller telefoner med spørsmål på hvor du er, hva du gjør og hvem du er sammen med. Dersom du gir et svar h*n ikke er fornøyd med blir h*n sint og sørger for at du ikke føler deg bra. 
  • Tvang og samvittighet – Det trenger ikke nødvendigvis være at kjæresten virkelig tvinger deg til å gjøre noe du ikke vil, men kanskje heller spiller på samvittigheten din så mye at det nærmest blir tvang likevel. 


 

  • Forandrer deg negativt personlig – Du begynner å gjøre ting du ikke vil eller liker, fordi h*n liker det og vil du også skal. Til å begynne med plager deg det kanskje, men etter en stund blir du vant til det og etterhvert har du blitt en helt annen person enn den du egentlig er.
  • Du må gi opp dine egne drømmer – Du har lyst til å flytte, reise verden rundt, studere ingeniør, bo med dine bestevenner, skaffe deg en hund osv. Men h*n lar deg ikke oppfylle det, for det passer ikke med h*ns planer eller h*n liker bare ikke tanken på å miste kontrollen over deg.

  • Ikke lengre forelsket – Denne sier vel egentlig litt seg selv, men samtidig ikke helt. Jeg har selv slitt litt med dette og funnet ut at man kan elske en person, men det er ikke sikkert man er forelsket. Dette kan også være ganske vanskelig å gjøre noe med, for personen kan være den aller snilleste, men de riktige følelsene er bare ikke der.
  • Utslitt – Du blir utslitt bare av tanken på å være nær kjæresten. 

 

Det kan også være vanskelig å komme seg vekk fra et forhold som ikke er helt bra, noen ganger føler du kanskje ikke at grunnen er stor nok og at partneren ikke har gjort deg noe ille nok til å fortjene å bli “forlatt”.

Kjenner du deg igjen i noen av punktene? Eller har du noen egne å komme med? ♥