3 FAVORITT NETTBUTIKKER

Luca + Grae

Dette må være den aller søteste butikken noensinne! Den har et bra utvalg av kjempefine klær, elsker fargene. De shipper fra USA, det vil derfor ta en liten stund før du får det, men det er virkelig verdt ventetiden. 

Butikken eies av youtuberne Aspyn Ovard Ferris og Parker Ferris, vlog-channelen deres er min absolutt favoritt, så jeg anbefaler virkelig alle å sjekke den ut. HER. Det blir forresten veldig fort utsolgt av de fleste varene, så vær rask! Klikk HER for å komme til butikken.
 

 

 

 

Douglas

Douglas tror jeg må være min største favoritt når det gjelder norske sminkebutikker. Den selger alt mulig av populære merker, også en god del av merker som ellers ikke er så enkle å få tak i i Norge, slik som Benefit, Laura Mercier, Zoeva, Collistar osv. Her bestilite jeg fra senest i går, haha! Gleder meg masse til det kommer frem om et par dager! Klikk HER for å komme til butikken.


 

 

 

Missguided

Missguided har vært en stor favoritt helt siden jeg oppdaget den. Her har jeg bestilt masse fra og blir alltid like fornøyd. Klærne de selger er veldig “in” eller “Instagram style” eller hvordan jeg skal si det, haha. Jeg anbefaler alle som kanskje er litt lei av å shoppe de klærne “alle har” som man får kjøpt her i Norge.

Link til butikken HER!

Hvilke nettbutikker er dine favoritter?

7 VANLIGE TING JEG ALDRI HAR GJORT

En dag jeg var i byen og skulle betale parkeringen, kom jeg på at jeg aldri i mitt liv har betalt parkering med kort, hahah. Hvorfor, det aner jeg virkelig ikke, parkering må være nesten det eneste jeg bruker kontanter på. Ganske merkelig i grunnen, men da kom jeg på at jeg kunne skrive et innlegg om normale ting jeg aldri har gjort. Så her er 7 ganske vanlige ting jeg ALDRI har gjort:

 

Nr. 1: betalt parkering med kort

Nr. 2: farget brynene eller vippene mine

Nr. 3: smakt gløgg

Nr. 4: prøvd røyk eller snus

Nr. 5: brukket noe

Nr. 6: Sovnet på fly, buss eller tog

Nr. 7: Brukt en liten lighter (altså ikke de som er så lange at det er null sjanse for å brenne seg på)

 

Hva har du aldri gjort? ♥

Anbefaling: Livskoden.no

Nå har jeg sett igjennom alle bloggene som meldte seg på anbefalingen min, og jeg må si at jeg syns alle bloggene var utrolig flotte og interessante ❤ Men til slutt endte jeg opp med å velge en jeg syns skilte seg veldig ut. Nemlig Livskoden.no, dette er vel ikke en typisk vanlig blogg, men likevel så bra at jeg garantert blir fast leser fremover. 


Livskoden.no har fire skribenter og skriver om mange relevante temaer på bloggen/nettsiden sin. Det er både lærerikt, motiverende og morsomt å lese denne bloggen. Nå interesserer jeg meg kanskje over gjennomsnittet for filosofi og psykologi, men jeg tror virkelig de skriver om slike ting som kan hjelpe eller underholde mange. Anbefaler alle å sjekke ut siden deres.

VIDEO: SLIK SMINKET JEG MEG SOM 15 ÅR

Det er helt utrolig hvor stygt jeg faktisk sminket meg før. Jeg hadde ikke peiling på noe, bare klæsjet det på, jo mer jo bedre, haha! Ansiktet var dobbel så mørkt som halsen, brynene tjukke og svarte og leppa enten knall rosa eller foundation hvit, latterlig! Jeg føler ungdommer nå for tiden ser så bra ut og sminken deres er alltid “on point”, slik var det definitivt ikke når jeg var på den alderen. 
 
Såå her har dere noe dere kan le av i kveld:
 

 

I dag er det også siste sjanse for å melde seg på blogg anbefalingen min, klikk HER for å komme til innlegget.

 

Hva er dine erfaringer med sminke?

Work

I dag har hele dagen gått til jobb og nå skal jeg straks tilbake dit og jobbe kvelden også. Så da blir det nok ikke tid til å legge ut annet enn et par bilder fra en dag med sol tidligere i uken. Håper alle har hatt en fin dag! ♥

Ikke glem å melde deg på blogg anbefalingen jeg har, siste frist er søndag. Klikk HER.

 

JEG VIL ANBEFALE DIN BLOGG

Jeg tenkte jeg skulle prøve på en liten blogg anbefaling, jeg er veldig glad i å lese mange forskjellige blogger, men den siste tiden har jeg slitt litt med å finne noen jeg liker ekstra godt. Derfor tenkte jeg dette var en smart måte både for meg til å finne flere favoritt blogger og en måte for andre som blogger å bli sett. 

Alt du trenger å gjøre for å bli med er å følge bloggen min her og kommentere nedenfor med bloggnavnet ditt ♥

Så innen søndag (20.11.16) velger jeg ut den jeg liker aller best, som da får et anbefalings innlegg av meg.

Uken som gikk

Akkurat nå

Nå sitter jeg i stua til besta og besten alene mens de er ute. Ser ut og er faktisk glad for at det regner, alt er bedre enn snø.

Ukens opptur

Det må være denne helgen jeg har vært hos besteforeldrene mine og bare slappet av. Det er lenge siden jeg har følt meg så avslappet, så det har vært skikkelig deilig.

Ukens tanke:

Jeg tenker så alt for mye, så det er vanskelig å velge bare en. Men en må være at hvorfor bryr jeg meg så mye om meg selv og mitt liv, hva skal jeg gjøre, hva er riktig og hva er galt, hvorfor gjør jeg ikke det osv. Når jeg kun er en mini liten brikke i et mega stort “spill”.

Ukens serie:

Det må nesten bli Younger, noen ganger er det ganske deilig å se på noe man ikke trenger å tenke for å følge med på.

 

Ukens mest leste innlegg:

“10 tegn på at forholdet bør ta slutt”

 

Ukens nedtur

Kommer i grunnen ikke på noe nedtur denne uken, må i så fall være at jeg har følt meg så stresset uten egentlig en stor grunn til det. Eller det at det brått ble iskaldt og snø ute, og det er virkelig ikke gøy, haha! Heldigvis er snøen borte nå og det har blitt en del varmere.

Ukens innkjøp

Hmm, vanskelig. Men jeg tror nesten det må være de små grønne plastikk bladene/plantene fra Ikea, hadde virkelig lyst til å kjøpe de og ble såå glad når jeg så at de hadde de, haha!

 

Ukens sang

Sam Feldt – Been A While

 

Håper alle har hatt en fin uke ♥