Nyttårsforsetter for 2017

Jeg vet ikke helt om jeg er for eller i mot nyttårsforsetter, men jeg må ærlig innrømme at jeg stadig lengter etter “en ny start”, så det at jeg velger å gjøre det til nyttårsforsetter er i grunnen bare tilfeldig i og med at det er nyttår nå, og jeg ikke har alt for mye planlagt i tiden fremover. Det er så alt for mye jeg har lyst til, men man må vel bare starte et sted først.

1. Gjøre minst en ting som utfordrer meg eller jeg er ukomfortabel med (helst) hver dag.

Denne tror jeg er utrolig viktig for å bli en bedre versjon av seg selv, eller en bare tryggere som menneske. Det trenger ikke være så voldsomt drastiske ting hele tiden, men noe i det minste.

2. Stå opp tidlig hver dag.

For en stund siden var jeg kjempeflink og stod opp rundt kl. 6 hver dag uansett hva jeg skulle, men jo mørkere det blir jo senere våkner jeg. Man blir liksom så forvirret når det er mørkt hele tiden. Så fra og med søndag/mandag skal jeg bli bedre til å våkne tidlig igjen. Det er jo så kjipt å våkne kl. 11 og føle at dagen nesten er over allerede.

3. Ta valg for meg selv og ikke andre. 

Det er veldig lett å bli alt for påvirket av hva andre sier og gjør, og kanskje ta valg andre sier du bør ta eller bare det å ikke velge det samme som alle andre, kun fordi det er enklest. Jeg har blitt mye flinkere til dette i det siste, men jeg kan enda bli mye bedre.

4. Oppleve nye steder i verden

Jeg er jo veldig glad i å reise og gjør det så ofte jeg har muligheten, men det hender ofte at jeg drar tilbake til den samme plassen. Mange ganger er jo grunnen at det er det billigste, men jeg har veldig lyst til å reise til enda flere forskjellige steder og oppleve mye mer. Det er absolutt det som gjør meg glad i livet. Jeg kan bli glad av å kjøpe en ny veske eller topp i en liiten stund, men når det kommer til reiser og opplevelser går gleden aldri over. 

Har du noen nyttårsforsetter for neste år? 

Rose Gold

Hej, hvordan har dere det? I dag fant jeg ut for første gang på lenge at jeg hadde lyst til å ta antrekksbilder når vi var ute. Sola var så klart allerede gått ned og mørket på vei, i tillegg hadde jeg med en “fotograf” som syntes det var utrolig flaut å stå og ta bilder foran et hus med mange folk rundt, haha morsomt. Stedet var i hvert fall et av de bedre i nærheten av der jeg bor, det finnes altså ikke så mye annet enn de helt like tre husene og skog rundt her, så her kommer jeg nok til å dra tilbake til.


 

Hva har dere gjort i dag? ♥

Dette fikk jeg til jul

Litt sent, men her kommer gavene jeg fikk til jul i år. Jeg syns mange er så kjappe med slike innlegg og videoer, men jeg valgte å heller bruke julen på familie og slappe av. Så får det heller komme litt senere. Jeg er kjempe fornøyd og takknemlig for alt jeg fikk, selv om gaver absolutt ikke det viktigste med julen.

Dusjsåpe – Brow Fix fra Nilens Jord – Klokke – Mikrofon

Julesokker – Sjokolade – Nattbukse

Håndkle – Badesett – Steamer

Søt kattekopp – Toffifee – Vannkoker

Liten søt dusk – Veske – Skjerf
 

 

Julaften 2016

Håper alle sammen har hatt en flott jul! Det hadde i hvert fall jeg. Dagen startet med 6-7 timer jobb hvor jeg klarte å slå ned speilet i bilen, men etter det var det bare å komme seg opp til besteforeldrene for en koselig feiring.

♥  M E R R Y   C H R I S T M A S  ♥ 


 

I MOVED

Nå har jeg vært borte fra bloggen og i grunnen alt annet også i laang tid. Jeg har nemlig flyttet, noe som tok lengre tid enn jeg hadde planlagt. Og etter det ble det et par helt døde dager med lite lyst til å gjøre noe som helst, hahah! Er det andre som også har slike dager? eller er det bare meg? Jeg har så mye jeg egentlig vil gjøre, men når jeg skal så er lysten fullstendig borte, veldig merkelig. Men jeg tror det er over nå, jeg håper i hvertfall det!

Jeg har tatt med et par sneak peak mobil bilder fra leiligheten, det kommer bedre etterhvert.