Bloggere fikk meg til å kjøpe det

Flere enn meg som har blitt påvirket av bloggere? Jeg har i hvert fall blitt det, og når jeg leser et innlegg om produkter som skal fikse “problemer”, tenker jeg ofte at det kunne jeg virkelig trengt. For jeg har jo også det “problemet”. Jeg har blitt veldig fristet til å kjøpe alle mulige produkter. Heldigvis har jeg ikke kjøpt alt, men jeg har prøvd ut noen. Så jeg tenkte jeg skulle skrive om de “blogg” produktene jeg har testet, som faktisk fungerer og de som ikke har fungert like bra. Men man må jo også huske at alle er forskjellige og kan oppleve forskjellige resultater, dette er bare mine erfaringer. Ingen av produktene er forresten sponset.

 

 BRA: 


Good for me – betakaroten

Jeg har prøvd mange forskjellige typer betakaroten opp igjennom, alt fra slike man får kjøpt i norske butikker, til svenske. Men ingen fungerer like bra som denne. Jeg hadde ikke veldig stor tro på den, da alle andre jeg har prøvd ikke har gitt de største resultatene. Men der tok jeg grundig feil, jeg sliter ganske mye med å bli brun, spesielt i ansiktet og hendene, denne fikset det problemet. Jeg begynte på denne noen uker før jeg dro til Mallorca i fjor, og da jeg kom hjem var jeg brunere enn jeg noen sinne har vært før. Så denne kan virkelig anbefales. 

 


HairCare

Etter at jeg klippet håret kort en gang jeg gikk på barneskolen, har det aldri blitt langt igjen. Jeg prøvde hele tiden å spare, men det ble aldri lengre enn en viss lengde (over puppene). Det var også alltid slitt og tynt. Så for snart to år siden fikk jeg nok og bestemte meg for å klippe av ALT det som var slitt, så da rakk det kun til skuldrene. Jeg ble fort lei av å ha det så kort, så jeg bestemte meg for å gi HairCare en sjanse, etter å ha lest så mye bra om det på blogger. Jeg visste jo at dette var sponset for dem sin del, og at det muligens ikke kom til å fungere, men jeg var villig til å prøve. Og jeg må si det har fungert kjempebra, det tok litt tid, men da et år var gått, var håret mitt lengre og tykkere enn noen gang. Jeg fikk så mange kommentarer på at håret plutselig hadde blitt kjempelangt og tykt.

 


(Bilde fra Google)

Vita Liberata

Det var vel i grunnen ikke bloggere som fikk meg til å kjøpe denne selvbruningen, men jeg har sett en del som har anbefalt den, derfor tok jeg den med. Jeg skjønner veldig godt hvorfor akkurat denne blir anbefalt, fargen man får er veldig naturlig, den er kjempe enkel å blande ut og ikke så mørk i farget at det er krise dersom du glemmer et sted, haha. Dette er en av mine absolutt favoritter når det kommer til selvbruning, jeg tror faktisk den ender på 2 plass. 

 

 IKKE SÅ BRA: 


(Bilde fra Google)

Smilelab

Denne tannblekingen husker jeg såå mange bloggere skrev om for en stund siden. Det begynner å bli noen år siden jeg testet den nå, og jeg kjøpte aldri mer enn en pakke av den. For det første er det tynne plastikk strips som liksom skal henge på tennene i lengre tid, disse for meg sklei bare av og rant ut av munnen igjen. Noe som var ganske ekkelt. Og dessverre var ikke resultatet noe å skryte av  heller, altså litt hvitere ble de, men mest som små flekker her og der. Jeg må si jeg har prøvd mye bedre hjemme tannbleking enn det i ettertid.

 


(Bilde fra Google)

MAST krølltang (den største)

Jeg hørte masse positivt om denne krølltangen, både på blogger og YouTube for en tid tilbake. Så når min gamle krølltang takket for seg, bestemte jeg meg for å prøve denne. Jeg må si jeg gledet meg skikkelig, for resultatet andre fikk når de brukte den var jo utrolig. Men dessverre, når jeg har brukt den ser det langt fra slik ut. Den er veldig stor og vanskelig å bruke, de første gangene brant jeg meg flere ganger også. Så selv om den lager okei fine, store krøller, varer de heller ikke lenge. I hvert fall ikke på meg, det tar kanskje et par timer før de så og si er helt borte. 

 


Glam Glow Youth-Mud 

Denne hadde jeg store forventninger til. Leste om den OVERALT. Jeg så noen bruke den mot tørr hud, som ble borte med en gang. Kviser forsvant over natten. Kjendiser brukte denne for å få perfekt hud. Veel, den gir ikke perfekt hud på meg. Faktisk svært liten til ingen forskjell, noe som var veldig skuffende. Det jeg derimot har funnet ut at den fungerer ganske bra til, er å bruke den som en slags “skrubb” før jeg påfører selvbruning i ansiktet. Da blir faktisk resultatet mye bedre, jevnere og varer lengre. Så jeg er glad jeg i det minste fikk en bra ting ut av den. Den koster tross alt ganske mye til å være så liten.

Sunday Faves

affiliateslenker

 LOVE  LOVE  LOVE 


1. Solbriller HER. 2. T-Skjorte HER. 3. Smykke HER. 4. Bukse HER. 5. Genser HER. 6. Kjole HER. 7. Sko HER.

 

Hej Babes! Hvordan går det? Søndager er jo som regel en ganske slapp og rolig dag, så hva er vel bedre da enn å bruke tiden på litt nettshopping? Haha. Jeg klarer i hvert fall ikke holde meg unna når det er kommet så mye fint. Og når jeg først var innom alle mulige nettbutikker, tenkte jeg at jeg like godt kunne samle alle favorittene mine i et innlegg. Jeg har allerede klart å bestille buksene og noen solbriller selv, ups ♥

Hudkrise

Hjelp! Den siste tiden har huden min vært skikkelig stygg, masse små kviser og rødheter som ikke forsvinner. Jeg har aldri hatt problemer med huden før og når kviser først kom har det vært 1-2 og så har de blitt borte, så altså ikke så ille. Nå derimot blir jeg snart gal, når en forsvinner, kommer tre nye. Og ingenting jeg har brukt før fungerer.. Så da jeg var innom Sunkost på senteret i går sa hun som jobbet at disse to produktene skulle fungere best, og siden jeg er så desperat nå, haha, tok jeg like gjerne begge. Så da håper jeg virkelig jeg ser en forskjell etter en stund. Noen som har prøvd de? Eller har egne tips?
 

Hva får deg til å tro at du fortjener å leve til i morgen

I går da jeg kjørte tilbake til leiligheten, hadde fikk jeg en veldig spesiell følelse/tanke. Det startet med at jeg planla hva jeg skulle gjøre, dra innom senteret og handle inn til dagen etter, for da var planen å lage mat for hele uken. Men midt i denne planleggingen kom denne tanken inn i hodet mitt: Hva får deg til å tro at du fortjener å leve til i morgen? Jeg ble helt kvalm og begynte å fryse. Og jeg fikk en ekkel følelse av at dersom jeg stoppet for å handle inn til dagen etter, kom jeg faktisk ikke til å leve så lenge. Forhåpentligvis hadde ikke det skjedd, men den følelsen var så ekkel at jeg ikke turte stoppe. Det fikk meg til å tenke på at folk dør hver dag, hele tiden, så hvorfor skal ikke det være meg. Vel, nå skal jeg slutte å tenke på slike ting og bare glemme det. Dra på butikken og handle det jeg egentlig skulle ha kjøpt i går, haha.

Flere som får slike merkelige tanker? 

Nekter å ta bilde fordi leppene mine er for store

I stad var vi en tur rundt i byen. Spiste lunch og kikket litt i butikker, siden jeg skal reise snart prøver jeg mitt beste å holde meg unna shopping. Når været først var så bra som det var, tenkte vi at vi kunne ta noen bilder også. Jeg elsker å ta bilder i gamle fabrikk aktige områder, jeg er veldig glad i gamle slitte bygninger og enkle vegger, haha. Kjempebra til Instagram også, det rydder så opp i ellers rotete bilder med en enkel murvegg.

Men det jeg egentlig skulle frem til i dette innlegget var hvor mye jeg irriterer meg selv når jeg ser på bilder av meg. Først når jeg så dette bildet, likte jeg det. Men jo mer jeg ser på det, jo mindre liker jeg det. Zoomer inn og finner flere og flere feil. Smilet er helt skjevt. Nesa er jo gigantisk, det er jo det eneste jeg ser i ansiktet. Panna er mega lang. Og den hånda. ER DET MULIG. Hvorfor finner jeg på å holde den bleike svære greia av en hånd på den merkelige måten der. Jeg vet jo at den vinkelen der vil gjøre at den ser ekstra stor ut, men jeg gjorde det likevel. Det ser jo ut som en fot. Og fordi hånda er så bleik, ser ansiktet unaturlig mørkt ut.

Jo mer jeg ser på det, jo mindre liker jeg alt ved meg selv. Men hvorfor? Jeg likte jo i grunnen bilde. Vel jeg ser ikke ut som det som blir sett på som “perfekt”. Men hvorfor blir egentlig nettopp liten nese, rette hvite tenner, små hender osv. sett på som “perfekt” eller riktig måte å se ut på? Fordi noen med innflytelse har sagt det eller ser slik ut? 

Jeg vet i hvert fall at jeg pleide å hate mine store lepper før, når jeg var mye yngre. Jeg smilte aldri på bilder. Jeg syntes det var såå fint når leppene var smale og små. Smilet så liksom så falskt ut med store, syntes jeg. Jeg tenkte det så nesten litt ut som om noen hadde slått meg i ansiktet. Men det var helt til jeg var ferdig med reguleringen og skulle ta et bilde av resultatet. Jeg nektet nesten å smile med åpen munn. Jeg sa at grunnen var fordi leppene var så stygge og store. Tannlegen fikk nærmest sjokk og fortalte meg at folk betaler jo store summer for å få slike store lepper, alle ville ha det. Så da måtte jeg jo bare like de da. Og for all del, jeg gjør det nå, men jeg synes det er veldig merkelig egentlig hvordan man liker eller ikke liker det man blir fortalt man skal like og ikke like. Av folk med makt og innflytelse. 

Jeg har heldigvis blitt mye flinkere i det siste til å godta meg selv, fokusere på de bra tingene og prøve å ikke tenke på de tingene jeg ikke liker. Det kan vel ikke være så fint dersom alle ser helt like ut heller da?

Opp og ned

Åå jeg tror dette må være en av de beste vintrene jeg noen gang har opplevd i Norge. Det har så vidt vært snø og skikkelig kaldt i det hele tatt jo. Og nå skinner sola og gradestokken viser nærmere 10 grader ute, det kan jo ikke bli bedre. Håper virkelig ikke det snur nå, men etter å ha skrevet dette er det vel en selvfølge at det skjer eller? Haha. Det er i det minste kjempe deilig at det er mye lysere om ettermiddagen nå, så jeg ikke får følelsen av at jeg må gå å legge meg klokken 16 lengre.

I kveld drar jeg også tilbake igjen til leiligheten, hvor jeg har så mye planlagt at jeg skal gjøre. Motivasjonen min irriterer meg stort da, den er så opp og ned at jeg blir gal. Plutselig er den mega høy og jeg vil gjøre alt, det skjer aller helst på kvelden. Jeg får heldigvis gjort masse på den tiden da, men så kommer f.eks. morgenen igjen og da er jeg såå umotivert og ingenting frister. Irriterende når det blir slik, for på kvelden er det jo mørkt og jeg prøver å vende meg til å sove ganske tidlig. Noen flere som har det slik? Eller fungerer dere best om morgenen og tilfeldigvis har noen tips til hvordan man kan gjøre det? Jeg har hørt at trening tidlig skal hjelpe, men det ga meg hodepine hver gang jeg prøvde. Så skrik ut dersom dere vet om noe jeg bør prøve, haha! 

Uken som gikk

Akkurat nå

Sitter jeg i sofaen og ser ut på regnet, nei vent, nå skinner solen. Irriterer meg også litt over internettet som kommer og går fortere enn jeg klarer å åpne google.. Blog like a pro planen min fungerer ikke så bra når det tekniske ikke er som det skal.

Ukens opptur

Jeg har så smått begynt å trene igjen, virkelig savnet det, men føler ikke jeg har hatt nok motivasjon og tid på lenge. Håper det forbedres nå. Det eneste negative er at på treningssenteret jeg pleide å trene på, virkelig har blitt populært.. Før når jeg gikk dit kl. 21 var det bare et par stykker der, mens nå var det kanskje 50. Og er det noe jeg ikke liker når jeg trener så er det å måtte stå i kø. Jaja, har vurdert å trene kl. 5 på morgenen når senteret åpner, da kan det vel ikke være mange? 

 

Ukens craving:

Tortilla chips med chili smak, oreo og green smoothie. Ja det er i det minste en sunn en, haha.

Ukens tanke:

Jeg har tenkt mye på at jeg bør velge riktig i livet og ikke fortsette med de feilene jeg har gjort i de 21 årene jeg har levd. Jeg har vært så lei av meg selv, at når 2017 kom bestemte jeg meg bare for å fullstendig endre tankegang og hvordan jeg ser på livet, til nå har det fungert kjempebra og jeg har det bedre enn noen sinne. 

 

Ukens serie:

Hmm, kan ikke huske å ha sett så mye på serier denne uken. Bortsett fra siste episode av the vampire diaries i dag, og så har jeg sett masse på youtube da, men det kan vel ikke akkurat kalles serie.

 

Ukens mest leste innlegg:

“23 år er siste frist for å få barn”

Ukens nedtur

At internett ødelegger alle planene mine. Og det at det enda ikke er sommer og varmt hahah, jeg venter seriøst på det hver dag, men det ser ikke ut til å skje med det første.

 

Ukens innkjøp

Hmm det billige GoPro tilbehøret kanskje? Dere kan finne det HER.

Ukens sang

Otto Knows – Dying for You (feat. Alex Aris)

 

Hvordan har deres uke vært? ♥

Early Bird

God morgen. Da var det lørdag og tid for jobb igjen, nå sitter jeg bare og venter på at isen på bilen skal smelte slik at jeg kan begynne. Internett er som vanlig et stort problem her, så det ser ut som jeg ligger dårlig ann med min plan om minst to innlegg om dagen, men men mulig det har forbedret seg etter jeg er ferdig med 8 timer jobb. Satser på det 😄

Green Smoothie for Lunch

I dag lagde jeg den beste lunchen noen sinne tror jeg. Nemlig en green smoothie. Kan det bli sunnere enn det? Og det beste er at den er utrolig enkel å lage og smaker minst like godt som den er sunn. Så jeg tenkte det var en god idé å legge ut oppskriften her på bloggen, i tilfelle noen av dere også har lyst til å prøve. Noe dere forresten virkelig burde!

Dette hadde jeg i (2 glass):

– 1 sitron

– Spinat

– 1/2 avokado

– 3/4 av pakken med fryst mango (eller tropisk mix)

– Litt ingefær

– 1 Banan

– Vann

– Chia seed (jeg lar de ligge litt i vann først slik at de blir litt gelé aktige)

– Appelsin (jeg pleier ikke å ha appelsin i, men siden jeg hadde en som holdt på å dø tok jeg den like gjerne i)