JEG FIKSER KROPPEN MIN I PHOTOSHOP – fornøyd nå?

Flere ganger i løpet av livet mitt har jeg fått kommentarer på at jeg er så tynn. Da jeg var omtrent 8 år, brukte moren til en venninne meg som et eksempel på hva som ikke ser bra ut. Venninnen min var trist fordi hun mente hun var for stor, så da sa moren hennes like gjerne: se på Hélène da, hun er jo like tynn som en fyrstikk. Det er ingen som vil se slik ut, det lærer du etterhvert. 

Sannheten var jo at jeg var veldig (er enda ganske) tynn, men jeg gjorde aldri noe for å være slik. Jeg spiste normalt og prøvde aldri å slanke meg. Heller motsatt, men det er ikke så lett å legge på seg når man er født slik. Det var bare arvelig. Etter mange år med kommentarer ble jeg mer og mer usikker på meg selv og hvordan jeg så ut. Det gikk aller mest inn på meg når det var voksne mennesker som kommenterte det. Hvorfor er det egentlig mobbing å kalle noen feit, men ikke å kalle noen tynn? Jeg har aldri egentlig forstått det. 

I dag har jeg heldigvis ikke slike problemer lengre og er fornøyd med hvordan jeg ser ut. Jeg har lært meg å like eller i hvert fall ikke bry meg om “feilene” lengre. Men det ødela mye av barndommen min, mye av tiden jeg kunne brukt på å tenke på andre ting og hatt det gøy. Alle er forskjellige, slik er det og slik skal det være, det mener i hvert fall jeg. Har det virkelig noe å si om jeg ser ut som det bildet til venstre eller det til høyre? 

Prøver å gjøre dagen bedre

Heej. Oj, det er tirsdag allerede! Den mandagen ble borte før jeg merket at den var der. Vel, i dag tenkte jeg at jeg måtte legge ut et bilde av noe hyggelig, og ikke et av grusomt triste jeg ser ut av vinduet. Jeg føler det ville dratt ned hele stemningen på bloggen. Da ble det dette. Dagen blir så utrolig mye bedre av fint vær og sol, syntes jeg. Men heldigvis skal jeg ikke annet enn å kjøre inn til leiligheten i dag, så stormen kan vel ikke ødelegge så alt for mye for meg i dag. Har dere hatt en fin start på uken? ♥

Griller Jordbær

I dag har vi hatt besøk av familien og da ble det grilling, kjempekoselig. Men siden jeg ikke spiser pølser endte jeg opp med å grille jordbær i stedet. Hahah. Det smakte overraskende godt faktisk, det hadde jeg virkelig ikke trodd det skulle gjøre. Resten av kvelden går nok bare til avslapping foran tv’n med resten av bollene fra tidligere, er jo viktig å slappe av litt før en ny uke starter i morgen. Håper alle har hatt en fin dag ♥

Besvime av mensen?


Den siste uken har jeg hatt mensen og jeg kan ikke huske sist gang jeg ble så dårlig av det. Magen har vært uutholdelig 3-4 dager i strekk, beina verker og jeg blir så svimmel når jeg reiser meg opp, at jeg tror jeg skal besvime hver gang. Åårh, jeg blir så lei av det. Jeg klarer liksom ikke tenke på noe annet når det er slik. Det setter stopper for alle planer og ting jeg vil gjøre. Det er heldigvis litt bedre i dag. Vel, det var dagens klage fra meg, håper deres uke har vært bedre haha.

Rome Trough My Phone

God morgen ♥ Litt sent kanskje, men det er jo søndag. Jeg så gjennom bildene jeg hadde på mobilen i stad og der fant jeg jammen en del til fra Roma. Aaah, savner den plassen helt sykt allerede. Her snødde det i går og nå er det igjen helt grått, ikke akkurat fint å se på så da er det bedre med bilder. Hva gjør dere i dag? 

Ciao Adios, I’m done.

God morgen babes ♥ Håper alle har en fin morgen! Det har jeg. Dagen startet med pasta, is og to kopper kaffe, så nå jeg jeg definitivt våken og klar for å starte dagen. Noen syns kanskje det var en merkelig frokost? Vel, jeg er virkelig ikke glad i brød, spesielt ikke på morgenen, da sliter jeg med å få ned tørr mat. Det har kanskje noe med at halsen allerede er veldig tørr? Jaja, life’s too short to eat boring food 😛 Er det flere enn meg som sliten med å finne en overskrift til hverdagslige innlegg som dette? Jeg føler jeg går helt tom. Så i dag ble en som tilfeldigvis kom på Spotify akkurat da jeg skulle skrive den, haha.

5 RARE LIFE HACKS SOM VIL SPARE DEG TID

Ta bilde av kjøleskapet

Denne var egentlig ikke så rar, heller ganske smart. For hvor mange ganger har det ikke skjedd at du er på butikken og skal handle mat, men du har så klart glemt å skrive ned det du skulle ha? Det har definitivt skjedd mange nok ganger med meg. Så hvorfor ikke bare ta et bilde av det som er inni kjøleskapet + eventuelt skap med mat? Da kan du jo se hva du har og ikke har når du er på butikken.

 

Pusse tennene i dusjen

Veldig ofte skal man både dusje og pusse tennene før man drar et sted og med dårlig tid kan det bli vanskelig å rekke begge deler? Så hvorfor ikke bare kombinere disse, pusse tennene mens du dusjer og spare tid? Jeg syns dette hørtes ganske merkelig ut, og kanskje litt ekkelt. Men jeg vet ikke, mulig det fungerer, har noen prøvd? Hahah.

 

Tannbørste som sminkekost

Vasket du kanskje kostene dagen før og så er de fortsatt ikke tørre? Vel, da har jeg hørt at en myk tannbørste skal fungere like bra (spesielt til contouring osv.), så da slipper du å vente til de har tørket eller bruke tid på å føne de.

Hold ny lakkede negler i iskaldt vann

Hold neglene i iskaldt vann rundt et minutt. Dette gjør at neglene tørker mye raskere og du slipper den lille evigheten hvor du bare må sitte helt stille og ikke gjøre noe.

 

Sov med klær

En av de største grunnene til at jeg har dårlig tid om morgenen, er fordi jeg ikke klarer å komme meg opp av senga. Veldig ofte skyldes dette at jeg fryser, og jeg vet det er grusomt å gå på et kaldt gulv i noe som føles ut som et iskaldt rom. Derfor har jeg også begynt å sove med ullundertøy og tøfler/sokker, noe som sparer meg masse tid om morgenen, fordi det er mye lettere å komme seg opp.

 

Har du prøvd noen av disse? Eller har du prøvd/hørt noen andre rare life hacks? 😀

Jeg ble feitere av å spise vegansk

Nå er det snart et år siden jeg hadde en periode hvor jeg på masse videoer om kjøttproduksjon, egg, innhold i mat osv. Noe som resulterte i at jeg ble kvalm bare ved synet av spesielt egg og kjøtt. Lukten taklet jeg enda mindre. En periode spiste jeg kun vegansk, men etterhvert begynte jeg å spise litt fisk og litt produkter som inneholdt melk osv. Slik spiser jeg fortsatt. Jeg kjøper aldri kjøtt selv, men det hender jeg spiser litt dersom jeg er hos andre eller ute. Noen steder er det jo helt umulig å få tak i helt vegansk, med mindre man kun vil ha salat. 

En ting jeg var veldig redd for da begynte å spise mye mer vegansk var å miste vekt. Jeg leste om så mange som brukte det som en slags slanke metode, noe det virket som fungerte bra for de fleste. Jeg var jo allerede veldig tynn, så det det å bli enda tynnere var noe jeg absolutt ikke ville. Men det som har skjedd er heller det motsatte, jeg tror jeg har lagt på meg rundt 7kg dette siste året (uten å ha prøvd å gå opp i vekt). Det kan så klart være tilfeldig og ikke pga. det jeg har spist, men poenget er at jeg definitivt ikke har gått ned i vekt. Grunnen kan også være at når jeg ikke spiser kjøtt eller animalske produkter, så spiser jeg mye mer og oftere, jeg blir fortere sulten. Vel, jeg syns det var ganske overraskende i grunnen, men jeg er veldig glad for at jeg ikke har endt opp med å gå ned.

Noen som har prøvd det samme og opplevd lignende? Eller kanskje opplevd det motsatte?

Amsterdam

Jeg tror jeg fikk litt dårlig inntrykk av Amsterdam da jeg var der for en liten stund siden. Jeg elsker jo å reise og det å oppleve nye steder pleier å gjøre meg veldig glad. Men da vi kom til Amsterdam fikk jeg en merkelig følelse inni meg, en følelse jeg aldri pleier å få på reiser. Vi tok toget inn til sentrum, og da vi gikk av var det første som møtte oss en ekstrem mengde mennesker, som hurtig gikk frem og tilbake ned gaten. Været var helt grått og det var så kaldt at jeg måtte gå med hette og ikke kunne ta hendene opp av lommene. Når jeg så meg rundt var det jo fullt av vakre og spesielle bygninger, noe jeg vanligvis elsker. Men jeg tror blandingen av det dårlige været og de stressende menneskene, gjorde at alt virket så trist. Jeg har absolutt lyst til å dra tilbake dit en gang, men det må nok være på sommeren. Da tror jeg inntrykket vil bli et helt annet 😀 Har du vært i Amsterdam?

GIRLS

God morgen! Endelig har jeg fått fullstendig kontroll på døgnrytmen igjen og våkner rundt kl. 7 og det gjør meg såå glad. Snøen er også nesten helt borte nå, så det kan jo ikke bli bedre. Bildene over tok vi på flyplassen før vi dro til Amsterdam. Jeg syns genseren var så annerledes at jeg bare måtte ha den!