ITALIA ARMY

T-Skjorte Italia. Shorts HER. Veske Stradivarius. Fishnet Tights HER. Sko HER(affiliateslenker)

Helloo ♥ Hvordan har dere det? I dag kommer faktisk gårsdagens antrekk, det er ikke så ofte. Men i og med at antrekket var såpass spesielt til å være meg, samtidig ganske så kult syntes jeg det var verdt å ta noen bilder av. Jeg har virkelig blitt helt besatt av slike fishnet tights, det fullfører helt klart et hvert antrekk. I dag derimot har jeg gått hele dagen i chilleklær, og virkelig ikke gjort stort, haha. 

DETTE HAR GJORT AT JEG ELSKER MORGENEN

Er det noe som kan være veldig vanskelig til tider, så er det å stå opp tidlig og faktisk like det. Jeg elsker å være oppe tidlig slik at jeg får mest mulig ut av dagen, og jeg syns følelsen av å ha god tid er skikkelig deilig. Men det er virkelig ikke alltid like enkelt å føle seg våken og opplagt hver morgen, derfor tenkte jeg å dele mine beste tips til hvordan bli en morgenperson.

1. Mediter

Er det en ting som har hjulpet meg mye i det siste for å få stresset ned og fått kontroll på tankene, så er det å meditere. Jeg har brukt siden Headspace i ti dager nå, og jeg må si jeg liker den kjempegodt. Det tar kun ti minutter hver dag, men på den tiden har jeg lært utrolig mye. Jeg blir utrolig avslappet i både kropp og hode, noe som gjør det enklere å starte dagen da det føles ut som hodet er helt klart.

2. Drikk vann

Det aller første jeg gjør når jeg våkner er alltid å drikke vann. Jeg blir veldig tørst på natten, derfor har jeg alltid en flaske med vann på nattbordet og det jeg ikke drikker på natten, drikker jeg før jeg står opp.

3. Drikk kaffe med en gang og spis litt

Jeg personlig er ikke veldig glad i smaken av kaffe, derfor frister det ikke så kjempe masse med det så tidlig. Men jeg angrer hver gang jeg ikke har drukket det i det jeg har stått opp, for jeg våkner jo opp med en gang og blir merkelig nok oftest i godt humør da. Jeg liker også å spise noe som en banan eller en yoghurt med en gang jeg har stått opp, matlysten er som regel ikke helt på topp med det første. Men det kommer seg etter kanskje en time, og da liker jeg helst å spise en form for middagsmat, haha!

Veel, det er dette som skjer med bildene når man må bruke fjernkontroll og sola enda er litt for høy. Hahah!​

4. Sov med persiennene/gardinene oppe

Det gjør det utrolig mye enklere å våkne når solen faktisk skinner inn i rommet og lyser alt opp, enn når det er helt mørkt.

5. Ha klar antrekk

Er det en ting jeg blir sliten av om morgenen så er det å velge ut antrekk. Hjernen fungerer ikke helt som den skal da og samme hva jeg setter sammen så blir det bare ikke bra. Det tar også veldig lang tid og 90% av tilfellene ender jeg vel opp med noe komfortabelt og stygt, når det er valgt ut på morgenen.

6. Skriv ned planene dine for neste dag

Så slipper du å sitte i lang tid og prøve å huske hva det egentlig var du skulle ha gjort den dagen. Det er så alt for lett å glemme når man er trøtt på morgenen.

7. Tren eller gå en tur

Og sist men ikke minst.. Det å trene på morgenen kan virkelig våkne deg opp flere hakk, og i tillegg gi deg mer motivasjon gjennom dagen. Sånn helt ærlig har jeg aldri klart å trene veldig hardt tidlig, jeg ender alltid opp med vondt i hodet da. Men jeg vet at det er store forskjeller på mennesker når det kommer til akkurat det. En ting som derimot fungerer veldig bra for meg er å gå en tur. Spesielt dersom det er fint vær og jeg får sett soloppgangen, det er bare såå fint!

 

Er du en morgenperson? 

PINK WALL

Kjole HER. Veske Pull&Bear. (affiliateslenker)

Heeej, god morgen ♥ Nå er det hele tre (eller er det fire?) dager siden sist jeg blogget, og jeg merker jeg virkelig har savnet det. Men noen ganger er det rett og slett bare ikke tid, jeg har heldigvis i det minste fått tid til å ta noen bilder, så det er jo bedre enn ingenting. Eendelig fant jeg en rosa vegg i nærheten her, hahaha. Jeg har lett etter det i såå lang tid nå. Jeg syns bildene blir så søte med det og det ble jo bare enda søtere sammen med kjolen jeg hadde på meg (som forresten bare koster 100kr på Nelly nå, whaat?). Håper dere alle får en flott tirsdag!

 

8 MÅTER Å SLÅ OPP MED KJÆRESTEN

Nå har jeg jo hatt flere av disse innleggene som handler om forhold og slikt, og dette blir enda et. Jeg aner ikke hvordan jeg endte opp med nettopp dette, men de er ganske morsomme å lage. Så jeg fant ut at et innlegg om hvordan du kan blir kvitt kjæresten var det som manglet. Hahah. De andre har nok vært litt overdrevne, men dette blir nok det verste. Jeg tror ikke jeg virkelig ville anbefale deg å bruke de fleste av disse metodene, med mindre du da har lyst til å prøve noe annerledes. Men bare vær forberedt på at ikke alle er like snille mot kjæresten. Men ja dersom du prøver å bli kvitt personen uansett og har en god grunn til det, så er det kanskje morsomt å prøve? Eller? hahah!

1. Vær kjedelig

Alltid snakk om noe du vet kjæresten ikke bryr seg om i det hele tatt. Gjenta alt flere ganger, ta opp det samme hver eneste dag. Jeg vet i hvert fall at jeg blir lei av slikt, hehe.

2. Nekt å gjøre noe

Alltid si nei når han/hun spør om dere skal gjøre noe sammen. Aldri lag mat, rydd eller vask klær. Bare sitt der og forvent at kjæresten gjør alt for deg.

3. Klag over alt han/hun gjør

Finnes det noe verre enn følelsen av at alt du gjør er feil? Jeg tror ikke det. Derfor bør du gjøre det helt klart at samme hva det er kjæresten gjør, så er det ikke godt nok og det vil det aldri bli.

4. Alltid velg mobilen fremfor kjæresten

Samme hva dere gjør sammen, så sitt og stirr på mobilen hele tiden. Får du en melding når dere holder på med noe, så svar. Ringer det, så alltid ta den. 

5. Stadig nevn hvor fin bestevennen hans/hennes er

Denne er vel blant de mindre snille. Altså jeg er fult for at man skal kunne syntes andre personer enn kjæresten ser bra ut, inkludert bestevennen. Men dersom du stadig nevner for kjæresten hvor fin du syns bestevennen er, og hvor godt du liker personen, tar det nok ikke veldig lang tid før kjæresten din vurderer å kvitte seg med deg.

6. Del alle hemmelighetene hans/hennes

Hver gang dere er sammen med vennene til kjæresten din, sørg for å tilfeldig nevne hemmelighetene han/hun har fortalt deg. Spesielt de ekstra flaue.

7. Planlegg en crazy fremtid (noe du er helt sikker på at han/hun aldri hadde gått med på)

Hvor fristende høres 10 barn, hus på landet uten strøm og innlagt vann og dyrking av egen mat? 

8. Eeeller gjør det kjedelig, fortell sannheten

Bare fortell hvordan du føler og at du ønsker å gjøre det slutt. Meeen hey det er kjedelig eller hva? Hahaha ;P

 

Hva er dine mest kreative måter å bli kvitt en kjæreste på? Seriøse eller ikke 😛

SUNSET + FLOWERS

Hola! Hvordan går det? Hva gjør dere i kveld? Jeg syns det er merkelig interessant å vite hva leserne mine gjør, hvem de er og hvor gamle de er. Tenker dere også over slike ting når dere skriver innleggene deres? (dersom du blogger da) Eller mulig det bare er meg, hahah!

Bildene over var forresten sykt vanskelige å få tatt. Jeg er nemlig på besøk hos besteforeldrene mine, og fant ut at jeg skulle ta meg en tur ut alene for å ta bilder. Meeen det var jo lettere sagt enn gjort, for jeg hadde jo klart å glemme fjernkontrollen til kameraet hjemme. Noe som resulterte i et kamera som ikke vil fokusere på meg når jeg løper der frem og tilbake. Og jeg måtte bygge et tårn av pinner for å først få det til å fokusere på det, hahahah. Jeg husker jeg gjorde lignende ting når jeg tok bilder for ca. 7 år siden. Men jeg fikk nå da noen få brukbare bilder ut av det 

YOU LOOK PRETTIER WHEN YOU’RE BLURRY

Det er ganske merkelig i grunnen, at når man tar bilder og gjør bakgrunnen blurry kan selv den aller styggeste og mest rotete bakgrunnen se stilig ut. Slik som på bildet over, det er en gate full av rot, biler, mennesker og bygninger. Selv om det er mye som skjer på bildet, er det fortsatt mye ryddigere enn slik gaten egentlig så ut. Er det en ting jeg har lyst til å lære meg og bli flinkere til, så er det å ta bilder. Jeg syns det er gøy å eksprimentere med forskjellig lys og stiler, men det har jo egentlig ikke så mye å si på bildene av meg her på bloggen, for de er det sjeldent jeg tar selv. Hahah! Tar du bildene dine selv? Eller har du noen gode fototips for å få bildene fancy og spesielle? ♥

I’M WATCHING YOU

Sko HER. Veske HER (lignende). Jakke HER (min er eldre type). Kjole HER. (affiliateslenker)

God morgen ♥ Hva gjør dere i dag? Jeg har enda ingen store planer, ender nok opp med å bare gå rundt i byen og se, hahah. Det er jo ganske deilig noen ganger å ikke ha noe å gjøre, eller tenke på. Bare observere. Jeg syns det er ganske interessant bare det å se på forskjellige mennesker, alle de forskjellige klesstilene, gå-stilene og hvilket humør andre er i. Vanligvis når jeg er ute og skal gjøre noe spesielt, legger jeg aldri merke til andre. Det er først når jeg setter meg ned og tar meg tid til å se meg rundt. Veldig merkelig i grunnen, men jeg tror ikke jeg er den eneste, hehe.

6 TEGN PÅ AT DU BØR FORBLI SINGEL

1. Du er en person som fort blir avhengig av andre

Er du en person som lett blir avhengig av personene du stadig har rundt deg, vil du nok like å ha en kjæreste å støtte deg på, som er der for deg og hjelper deg med alt. Men i det lange løp er det nok smartere å bli ordentlig selvstendig før man går inn i et forhold. Det å “bruke” andre for å redde/hjelpe deg selv alltid, kan nok være mer skadelig enn man tror.

2. Du er egoistisk

Hvordan tror du at en annen person skal kunne klare å leve med deg, dersom du kun tenker på deg selv? Så med mindre partneren er like for det som du, er det nok best å forbli singel, hehe.

3. Du stoler ikke på andre

Det å ikke stole på partneren gjør at fryktelig stressende, ikke bare for han/hun, men for deg selv også. Og hvis du da er en person som generelt ikke stoler på noen, er det mest sannsynlig ikke riktig for deg å være i et forhold. Du bør i det minste føle deg trygg på deg selv.

4. Du vet ikke hvem du selv er

Det er ikke lett å få et forhold til å fungere i lengden, dersom du ikke vet hvem du er selv. Det er så klart ikke lett å vite hvem du er dersom du er 16, jeg vet i hvert fall at jeg har gått i den fella selv, at jeg har vært alt for ung og uvitende. Da går det sjelden bra dersom dere ikke utvikler dere i samme retning til samme tid. Men man lærer så lenge man lever.

5. Du ser den perfekte partneren for deg i hodet, men han/hun finnes ikke.

Det å ha planlagt den riktige partneren før man i det hele tatt har møtt en slik person, gjør det veldig vanskelig å faktisk godta den partneren man ender opp med. Da ender det bare med at du har for høye forventninger og aldri blir fornøyd. Kjæresten vil også fort føle at han/hun aldri er bra nok. Ikke sett krav til en person du aldri har møtt.

6. Du har fortsatt følelser for exen

Da skal du selvsagt (etter min mening) ikke skaffe deg en ny kjæreste. Det er fullstendig respektløst å være sammen med en, men ha følelser for en annen. Samme hvor perfekt du tror han er for deg, så for all del vent til gamle følelser er borte.

 

 Husk at dette bare er mine tips og meninger, så ikke ta alt så høytidelig, hahah! 

Har du noen egne tips/meninger?