STRIPED LOOK

Hei! Håper dere har det bra. Her har dere gårsdagens stripe-antrekk. Når jeg ser igjennom de siste Instagrambildene mine er det jo så og si kun striper, hahah. Jeg får finne noe annet snart, så jeg ikke går lei. I dag har det vært helt sykt varmt ute, sist jeg sjekket temperaturen viste den hele 37,7 grader.. WHAAT.. Den var nok litt oppvarmet av solen, men uansett. Så varmt i Norge, jeg fikk jo nesten sjokk. Derfor har denne dagen så klart godt til å bare sitte ute og slappe av, deilig! Trenger slike dager innimellom også ♥

Hva har dere gjort i dag?

MINE MEST IDIOTISKE KJØP JEG ANGRER PÅ

For en stund siden skrev jeg et innlegg om det aller merkeligste jeg noensinne har kjøpt (du finner innlegget her), og det virket som det var noe mange likte. Derfor tenkte jeg å lage et lignende innlegg i dag, for helt ærlig, jeg kjøper utrolig mye merkelige/dumme/rare/meningsløse ting, jeg kan sikkert lage minst 10 av disse innleggene og fortsatt ha masse rart igjen. Jeg hadde egentlig trodd det fleste gjorde det, men i følge kommentarene jeg fikk på det andre innlegget, er det nok (nesten) bare meg.. hahah. 

Her er 4 idiotiske ting jeg angrer på at jeg kjøpte:

1. Blackhead pinsett

Jeg forstår poenget med denne “blackheads” pinsett fjerner tingen, men jeg forstod aldri hvordan den virkelig skulle brukes. Samme hva jeg gjorde ble det som å stikke to små nåler i ansiktet..  Når jeg klemmer den sammen treffer ikke en gang de to “nålene” hverandre, noe jeg syns var rart da jeg trodde det var det man skulle gjøre for å fjerne de?? Så jeg velger å tro den ikke fungerer.

2. Kyllingfilet til bikinier

Vel i en tid var jeg såå lei av å bruke push-up bh lignende bikinier, at jeg fant ut at jeg skulle kjøpe slike kylligfilet innlegg til bikiniene. Jeg var altså så lite komfortabel med meg selv og kroppen min, at jeg ikke klarte å gå med slike helt tynne trekant bikinier. Men det hjalp virkelig ikke med disse, de så virkelig så unaturlige ut at jeg aldri brukte de, hahah.

3. Rynkesuger 

Hvem vil vel ikke bli kvitt alle de grusomme rynkene man har fått i en alder av 20? Hahah. Nei jeg vet ikke, jeg fant denne i en video en gang og tenkte det der kan umulig fungere?? Jeg kjøper den og finner det ut. Det hadde jo vært veldig greit om den faktisk fungerte, haha! Den er litt behagelig å bruke syns jeg, man får en følelse av at huden strammer seg litt, men jeg kan til nå ikke se en eneste forskjell 👅👅

4. Ab Circle Treningsapparat fra TV shop

Okayy, så kjøpte jeg vel egentlig ikke denne (jeg har aldri kjøpt noe fra TV shop i grunnen), men en kollega av meg hadde den og jeg hadde så lyst til å teste den ut, så jeg fikk den. Og etter jeg hadde testet den ut, skjønner jeg veldig godt hvorfor hun ikke hadde noe i mot å gi den bort, den har absolutt null effekt. Hahah. I det minste ikke på meg, kan være jeg gjorde noe feil, men jeg mener jeg prøvde ut alle mulige måter å trene med den på. Jeg tror helt ærlig bare man ikke merker noe som helst ved å bruke denne.

 

Så dette er noen av mine mest idiotiske kjøp, som var fullstendig sløsing av både tid og penger. Hvilket kjøp angrer du mest på?

ET BILLIG KAMERA ER LIKE BRA SOM ET DYRT

DYRTBILLIG

God kveld babes! ♥ Hvordan har dere det? I dag prøvde jeg ut noe nytt og gøy, nemlig å sammenligne et dyrt kamera mot et veldig mye billigere et. Jeg har lenge lurt på om det virkelig var verdt å betale så mye for et kamera. Flere ganger har jeg hørt folk si det ikke avhenger av kameraet, men objektiv og innstillinger. Derfor hadde jeg kjempelyst til å finne ut om dette var sannheten. Jeg stilte inn de to kameraene helt likt, redigerte de også likt og endte opp med bildene dere ser over. Hva syns dere? Verdt å bruke penger på et dyrere kamera? 

5 TANKER ALLE HAR HAR NÅR DE SHOPPER

Størrelsen min finnes aldri

Hvor mange ganger har det ikke skjedd at du har vært i butikker med utrolig masse fine klær, men hver gang du går for å finne størrelsen din, er den så klart ikke der. Føler det skjer hver gang med meg i hvert fall.

Det jeg vil ha henger alt for høyt

Okay, er det bare meg eller velger de alltid å henge de fineste klærne så høyt oppe at ingen rekker opp?? Mega irriterende. Jeg blir i det minste ofte stående i lengre tid for å “diskutere” med meg selv om jeg skal forsøke å hoppe opp for å få den ned, eller lete etter noen som kan hjelpe.

Hvorfor ser denne mye bedre ut på mannekengen?

YUP.. Når du står der i prøverommet med akkurat de like klærne du så på mannekengen i vinduet, skal det ikke mye til for å tenke: hvorfor ser denne bedre ut på en plastdukke enn på meg?

Hvorfor finner jeg aldri det jeg leter etter?

Kanskje denne bare er meg? Jeg vet ikke, men jeg tar den med likevel. Hver gang jeg har planlagt å finne noe spesielt, finner jeg aldri det.. Det kan hende jeg finner noe annet, men helt seriøst aldri det jeg leter etter. Og det mest typiske er, når jeg ikke lengre trenger det jeg leter etter, da finner jeg det så klart. Overalt.

Trenger jeg virkelig denne?

I motsetning med punktet over, skjer det også veldig ofte at jeg finner veldig masse jeg har lyst på. Problemet er bare at jeg sjeldent trenger det, men prøver hver gang å overbevise meg selv om at den kanskje en gang vil komme til nytte.

 

Hva tenker du på når du shopper? 

ALT JEG VIL ER Å DRA TILBAKE

Hola! Har dere det bra? Det er en stund siden jeg har blogget nå, dessverre har jeg hatt alt for mye og gjøre, og alt for liten tid.. Men jeg savner det skikkelig, jeg vet at den neste tiden også vil bli veldig hektisk, men jeg håper jeg klarer å blogge masse likevel. 

Jeg har ikke fått lagt over noen nye bilder på pcen heller i det siste, derfor ble de disse fra Oia. Åååårhhh.. Savner den plassen noe helt sykt! Har så lyst til å dra tilbake snart, så hvis noen har lyst til å bli med? Skrik ut! Hahah 👅

Snakkes snart ♥

JEG HATER LUKTEN AV DEG

Okay, jeg har fått et problem. Etter at jeg har satt inn sofaen på rommet jeg pusset opp, kan jeg virkelig ikke takle lukten der inne. Jeg blir kvalm, får vondt i hodet og bare takler ikke å være der inne. Flere har vært der inne, og de sier også de merker det lukter noe, men at det ikke lukter vondt, bare er en spesifikk lukt. Hahah.. Skjønner ikke hvorfor ikke jeg klarer den da, men jeg har en følelse av at jeg forbinder den med noe dårlig. Kanskje. Nå har jeg i hvert fall kastet trekkene i vaskemaskinen, satt inn eddik og kjøpt en luftrenser, så håper det blir bedre! Og ja, jeg måtte faktisk ha på meg det rosa skjerfet over nesen for å klare å være der inne, hahah..

Nå skal jeg se ferdig filmen på tv, før jeg legger meg og er klar for jobb i morgen tidlig. Det ble altså ingen St.Hans feiring på meg i år, som dere ser har jeg hatt nok med sofaen og i tillegg har været ikke vært særlig bra. Men jeg håper dere har hatt en fin dag! God natt ♥

Hvis noen også vet hvordan man fjerne lukt fra tepper, sofaer (som ikke kan i vaskemaskin) osv. Så blir jeg veldig glad for flere tips! 👅

TID FOR Å MØTES IGJEN

Hei! Tenkte jeg bare skulle komme innom hit for å si god morgen, jeg sitter nemlig i bilen på vei til Stavanger. Pleier å reise dit med familien hvert år, samme tid og samme hotell. Gleder meg like mye hvert år til å se den plassen, det har nesten blitt som et hjem nummer to for meg. Utrolig koselig!

Bildene er ikke fra i dag så klart, men fra helgen. Jeg var en liten tur ute på midtsommer nattåpent i byen, men før det fant Sima og jeg ut at vi skulle ta noen bilder. Tror vi hadde latteranfall hele tiden, det ser i det minste slik ut på bildene, haha. Men jeg syns de ble søte likevel! ♥

Hva skal dere i dag?

DET ENDELIGE RESULTATET

Reklame / sponset av Desenio.no

Hola babes! Hvordan har dere det? Okay, jeg vet det har handlet mye om interiør her på bloggen i det siste, men grunnen er så klart at jeg holder på å pusse opp. De siste fire dagene har kun gått til flytting og oppussing. Slitsomt, men kjempemorsomt! Nå er jeg så og si ferdig (mangler å male tak og lister, derfor kuttet jeg de bort på bildene). Jeg er også så heldig og har et samarbeid med Desenio, så jeg har klikket hjem mange superfine plakater fra hjemmesiden deres, som jeg har hengt opp på mitt nyoppussede “soverom”. Ble det ikke stemningen bare utrolig koselig med de bildene på den svarte veggen? Jeg elsker det! 

Med koden “HELENEANDERZEN” får dere 25% av bestillingen deres fra 20.06.2017 – 22.06.2017 (gjelder ikke plakater i “handpicked” kategorien og rammer). De har så utrolig mange fine forskjellige plakater, så jeg tror helt klart hvem som helst vil finne noe som passer sin stil. Jeg hadde i hvert fall ingen problem med det og bestilte nok heller alt for mange, hehe! ♥

Hvilken plakat likte du best? Håper dere finner noe dere liker!  🌟

ENDELIG HAR JEG BEGYNT FORANDRINGEN

Reklame / Innlegg i samarbeid med Chilli.no

1. HER. 2. HER. 3. HER. 4. HER. 5. HER. 6. HER. 7. HER.

Hei! Har dere en fin søndag? Som jeg skrev forrige uke, er jeg nå i full gang med å pusse opp soverommet. Eller planen er vel ikke egentlig å ha det som soverom, men mer som en liten stue/oppholdsrom. Det er virkelig morsomt å se hvor fint det kan bli med bare litt andre farger på veggene. Jeg kan ikke forstå hvordan jeg noen gang kunne velge den grusomme gul-hvit fargen jeg hadde (eller jeg var 6 da, så kanskje ikke så rart egentlig? Sjekk ut innlegget HER for å se den gamle fargen), kjempedeilig å bli kvitt den! 

Jeg elsker jo interiør og forandring, så jeg syns det er kjempegøy å fikse opp. Problemet er bare at jeg er så ubesluttsom, og bruker lang tid bare på velge ut alt fra sofa til bord og dekorasjoner. Det er ingen spesiell stil jeg alltid går for og kan kalle “meg”, for jeg liker så mye forskjellig. Noe som gjør alt noen hakk vanskeligere enn det egentlig trenger å være.

1. HER. 2. HER. 3. HER. 4. HER. 5. HER. 6. HER

Nå som jeg endelig har klart å velge fargene til rommet (matt-svart på en vegg og hvit/grå marmor ellers, se bilde nede i innlegget), har jeg bare igjen å finne ut hva jeg skal ha i rommet og hva slags stil jeg skal gå for. Jeg mangler så og si alt, derfor har jeg ikke noe å gå ut i fra enda. Planen er å starte med å velge ut en sofa først og innrede rundt den, da den vil ende opp med å være hovedfokuset i rommet. Rommet er ikke så veldig stort, så derfor kan jeg heller ikke velge en sofa som er veldig stor. 

Jeg har satt sammen tre forskjellige stiler, med tre forskjellige sofaer som jeg liker veldig godt. Og jeg tror alle tre vil passe veldig bra på rommet, problemet er bare at jeg liker alle så utrolig godt at jeg sliter med å velge. Den øverste stilen er som dere ser ganske lik den jeg har hatt i leiligheten, og jeg må si jeg fortsatt er veldig glad i den og usikker på om jeg kan “gi slipp” på den riktig enda. Men så har jeg jo sittet og sett igjennom så og si alt på Chilli og WOW de har så alt for mye fint. Enig? Så jeg ble skikkelig inspirert til å faktisk velge noe helt annet denne gangen. Vanskelig vanskelig..

1. HER. 2. HER. 3. HER. 4. HER. 5. HER. 6. HER. 7. HER. 8. HER.

 

Her er fargene jeg gikk for på veggene:

Hvilken av stilene hadde du valgt? Nr. 1, 2, 3 eller noe helt annet? Hvilken sofa syns du er finest? 

6 TING SOM GIR DEG BEDRE SELVTILLIT

Det finnes veldig mange som sliter med dårlig selvtillit, faktisk tror jeg de aller fleste har opplevd det minst en gang i løpet av livet. Det har i hvert fall ikke blitt bedre etter at sosiale medier har blitt så stort, og “viktig” del av livet. Bilder som legges er helt uoppnåelige og personene ser rett og slett “perfekte” ut. Mobbing er også en ting som er mye enklere å gjøre over nett enn i det virkelige liv. Det finnes så mye som drar oss ned, og skaper dårlig selvtillit. Men må det virkelig være slik? Jeg har skrevet 6 punkter du kan gjøre for å øke selvtilliten.

 

1. GI ANDRE KOMLIMENTER

Å gi noen komplimenter skaper så mye positivitet, ikke bare får du et bedre syn på deg selv og føler du er et bra menneske, men også personen du gir komplimentet til vil få økt selvtillit. Men for all del, vær ærlig og ikke bare si noe for å si noe. Det er viktig å kunne se og innrømme det som er bra med andre mennesker også, og ikke kun være sjalu.

2. PHOTOSHOP DEG SELV

…mentalt! Altså de fleste har vel et mer negativt syn på seg selv og sitt utseende enn hva som egentlig er sannheten? Derfor bør du jobbe med å photoshoppe/forandre hvordan du ser ut (tror du ser ut) i hodet ditt. Jo mer du klarer å forbedre dette, jo mer selvtillit vil du ende opp med.

3. KVITT DEG MED “VENNER” SOM DRAR DEG NED

Folk som stadig er negative, klager over alt de gjør og ikke har noe som helst motivasjon om å lykkes i livet vil også dra deg ned. Den dårlige holdningen til alt smitter fort over på deg. Også de som ikke tåler å se andre lykkes, er folk du bør holde deg langt unna. Å se andre lykkes bør motivere deg til å bli bedre, ikke gi opp og snakke ned de som faktisk gjør det eller prøver.

4. IKKE SAMMENLIGN DEG MED ANDRE

Alle er forskjellige, og slik er det bare. Lær å akseptere deg selv, finn alle de positive sidene med deg, og begynn å ignorere det ved deg som du ikke er like glad i. Trolig er det kun du som syns det er negativt, og mest sannsynlig er det også det ved deg som gjør deg mest unik. Noe jeg i hvert fall mener er en bra ting, for hadde det virkelig vært gøy dersom alle var helt like? Husk også bilder du ser på sosiale medier veldig ofte er “satt opp”, kun tatt fra de beste vinklene, lyset er bra, klær nøye utvalgt, sminke og hår fikset kun for bilde osv. (noen kan også være redigerte), og det er svært sjelden personen på bildene faktisk ser slik ut alltid.

5. MUSIKK

Å høre på din favoritt musikk når du ikke er helt på topp, kan øke både selvtilliten og humøret ditt med flere hakk. Det er ganske viktig da at det er en glad sang og ikke en trist en. Jeg vet selv at jeg ofte kan like litt triste sanger, men sannheten er at den bare drar meg lengre ned. Spesielt hvis jeg allerede ikke er så høyt oppe.

6. KLÆR ER VIKTIG

Det hjelper faktisk overraskende mye å ha på seg klær som ser bra ut, fremfor joggebukse og en skitten t-skjorte. Ikke bare vil du føle deg bedre, men folk vil også se og snakke til deg på en helt annen måte dersom du går med hodet opp og har på fine (seriøse) klær.

 

Har du noen flere tips å legge til? ♥