TIDEN ER INNE FOR Å TA FARVEL

Da var aller siste dagen i denne leiligheten kommet. Alt er ryddet og vasket ut, ingen møbler eller pynt er igjen. Nesten litt trist og se, alt ble plutselig så hvitt og tomt her. Selv om jeg ikke har bodd her så lenge, merker jeg at jeg virkelig kommer til å savne denne plassen! Men, når noe gammelt forsvinner ut av livet, kommer noe nytt og forhåpentligvis bedre inn ♥

Hva har dere gjort i dag?

JEG TAR EN DNA-TEST

Hej! Håper dere har en fin lørdag! Jeg skal bruke hele denne helgen på å flytte ut av leiligheten, litt trist i grunnen for jeg likte virkelig den leiligheten, men dessverre blir plasseringen helt feil og da er det ikke så lett å bli boende der lengre. Meen, til hva innlegget egentlig skulle handle om, jeg bestilte meg nemlig en DNA-test, haha. Jeg har sett så mange på YouTube ta slike tester den siste tiden, og ble vel litt for fristet til å gjøre det selv også. Så i dag hentet jeg testen min på posten og nå tenkte jeg å prøve å ta den. Er såå redd for å gjøre noe feil og ødelegge den, men det ser ganske enkelt ut, så jeg regner med det går bra. Flere enn meg som syns slikt er spennende? Det eneste jeg er redd for må være om resultatet viser 100 % fra Norge, hahah, det hadde jo virkelig vært bortkastet penger og tid. Jeg tenker å lage et nytt innlegg om det når jeg får resultatet tilbake, så får dere også se.

 

Noen andre som har tatt DNA-test?

JEG KJØPER HELE ANTREKKET PÅ EBAY TIL UNDER 100 KRONER

WHEN IN DOUBT, WEAR RED.

Hola! For omtrent en måned siden fant jeg ut at jeg skulle forsøke å bestille et helt antrekk fra eBay til under 100 kr. Jeg har jo tidligere testet ut utrolig billige bikinier, noe som var veldig gøy og overraskende, derfor tenkte jeg at et helt antrekk også ville være gøy. Jeg valgte å sette grensen på hele antrekket til maks 100 kr, da endte jeg opp med bukse, topp, sko og en klokke. Skoene var det absolutt vanskeligste å finne billig nok, de kom på nesten 50 kr (ligner ikke helt på eBay bildene) og da var jo allerede halve budsjettet brukt opp. Det var derfor ikke så mye bra å velge mellom når det kom til resten av antrekket, men jeg er i grunnen ganske fornøyd med det jeg fikk. Buksene tror jeg aldri jeg kommer til å bruke igjen da, i og med at stoffet de er laget av er så tynt at dersom solen skinner på de kan man helt sikkert se rett igjennom de. Men t-skjorten derimot var ganske bra, og klokken liker jeg veldig godt (kostet bare 6 kr!!). Ikke akkurat et antrekk jeg normalt hadde valgt, men bra til å være så billig syns jeg.

EBAY ANTREKK FOR UNDER 100 KRONER 

Hva syns du?  💋

SUN & SMOOTHIE BOWLS

Hola babes! Håper dere har hatt en fin dag ♥ Jeg har hatt en skikkelig bra dag. Først var jeg ute og spiste en utrolig god smoothie bowl og shoppet litt, etterfulgt av flere deilige timer ute i sola. Ååh, lenge siden sist jeg hadde så god tid til å bare slappe av, og i tillegg var det fint vær. Blir ikke stort bedre enn det!

Hva har dere gjort i dag?

ET VANLIG LIV SKREMMER MEG

I dag da jeg kjørte gjennom byen og så alle de vanlige husene, bilene og menneskene fikk jeg en skikkelig ekkel følelse. Følelsen av redsel. Jeg ble faktisk livredd for å ende opp nettopp slik som de. På samme måte som alle andre. Jeg vet ikke hvorfor, men det er skikkelig ubehagelig og det har skjedd ganske ofte i det siste. Det å se folk glade ute i hagen, med venner og familie, griller, klipper plenen, spiser mat og bare lever livet sitt, er i grunnen noe jeg tenker bør gjøre meg glad av og se, men det gjør bare ikke det. Dette ble veldig forvirrende.  

Noen andre som har hatt det slik?

JEG KJØPTE KAMERA FOR OVER 60 000 KRONER

Noen ganger tar jeg meg selv i å tenke; hvor dum er du egentlig? Altså, du er ikke fotograf, så hvorfor skal du bruke så mye penger på kamerautstyr? Vel, jeg må bare! Haha, jeg får liksom aldri nok, jeg elsker å teste ut alle mulige forskjellige kameraer, objektiver, dingser. Så, de siste to årene har jeg faktisk klart å bruke over 60 000 kr kun på kameraer, objektiver, drone osv.. Jeg vet det egentlig ikke er så mye, for kamera er DYRT, men for meg som kun har det som en slags hobby blir det faktisk litt. Jeg tror absolutt jeg skal sette i gang å lære meg litt mer om foto og video, slik at jeg faktisk får litt mer ut av de, for jeg er langt i fra veldig flink, enda  👅 👅

Heldigvis har jeg ikke angret et sekund på noe i grunnen, pengene må jo uansett brukes på noe, så hvorfor ikke på noe du faktisk liker? For meg har det blitt kameraer og reiser, jeg har brukt aller mest penger på noen gang tror jeg.

Hva har du brukt mest penger på? Har du noen gang angret på det?

 

YOU MUST SPEND MONEY TO MAKE MONEY

MINE ALLER MERKELIGSTE REISEFAKTA

Aldri mistet bagasjen

Heldigvis har jeg aldri noen gang mistet bagasjen min. Den kommer ALLTID frem, haha. Jeg bør kanskje ikke si det, for da mister jeg den vel neste gang?

Elsker å se på travle folk som reiser

Stresset på flyplasser generelt egentlig.

Aldri mistet et fly

Selv hvor dårlig tid jeg har og sikker jeg er på at jeg skal miste flyet, så klarer jeg det hver gang. Ofte har jeg hatt så flaks at flyet har vært forsinket, feil i systemet, fugl i viften haha ja, det skjer noe hver gang jeg er forsinket.

Pakker alltid mega carry-on

Jeg vet ikke hvorfor, for det irriterer meg hver gang jeg gjør det. Meen jeg må alltid ha med en skikkelig stor carry-on bag på flyet. Fylt med mat, pc, kamera, en stor pute osv.

Går aldri på do på fly

Okei, jeg har gjort det EN gang før, men det var på en lang flytur til USA. Ellers faktisk aldri, haha.

Alltid komfortable stygge klær

Jeg hater å bli ukomfortabel på fly. Dersom jeg f.eks har på stramme ubehagelige bukser, blir jeg skikkelig stressa og klarer ikke sitte stille.

Liker best de lokale

Jeg har alltid likt best å være med de lokale som bor på plassen jeg besøker. Jeg føler jeg får så mye mer ut av reisen da, enn hvis jeg kun er med norske eller andre turister.

Aldri dratt tilbake til samme hotell

Selv om jeg hver gang jeg drar til et nytt sted forelsker meg i plassen, liker hotellet og folkene der, og tenker jeg at hit skal jeg tilbake. Så har jeg aldri vært på det samme hotellet/leiligheten/huset mer enn en gang.

 

Har du noen merkelige reise fakta? 

FLYTTE UT AV LANDET

Hellu! Håper dere har det bra. Endelig var mandagen (nesten) over. Det er virkelig den lengste dagen i uka, så det er veldig deilig å bli ferdig med den, haha. Det som er bra med den da, er at resten av uken virker så mye lettere i forhold 👅

Er det en ting jeg har tenkt på i det siste og hatt lyst å gjøre i lang tid nå, så er det å flytte til utlandet i en liten periode. Jeg tror jeg har nevnt det flere ganger her på bloggen, så noen av dere vet det kanskje allerede? Jeg har aldri egentlig funnet helt ut hvor jeg helst kunne tenke meg å flytte, for hver gang jeg reiser til nytt sted frister det stedet mer enn noe annet, så det er virkelig ikke lett. Men er det en ting jeg er sikker på, så er det at jeg SKAL minst en gang i løpet av livet (helst nærmeste fremtid) bo et annet sted enn Norge. 

Hvor ville du helst bodd, hvis du ikke kunne bodd i Norge? Har du/bor du i et annet land? 

5 IRRITERENDE TING DU GJØR PÅ RESTAURANT

1. Smatter

Altså, finnes det noe verre enn folk som smatter. Så ekkelt og uhygienisk, jeg mister rett og slett matlysten. Det er greit nok når du er hjemme alene, men på restaurant?? Nei, jeg ender som regel opp med å bare dra derfra, takler det bare ikke liksom.

2. Bruker for lang tid på å bestille

Jeg tror jeg har nevnt denne før, men altså hva er vitsen med å gå ut og spise dersom du aldri kan bestemme deg for hva du skal spise. Er det virkelig ikke noe du liker på menyen, så ta med deg mat hjemmefra. 

Sima’s blog HERE.

3. Umulig å få kontakt med

Det er virkelig ikke gøy å være ute og spise med noen som kun stirrer på mobilen/ ut av vinduet/ eller hvor som helst i grunnen bare ikke på deg. Og enten ikke svarer på spørsmålene dine eller bare sier ja, mhm, så gøy uten egentlig å få med seg hva du sier.

4. Finner noe galt med maten, men vil ikke si ifra

Dette er kanskje den mest irriterende av alle. Den som sitter og finner feil med maten og stadig klager over det mens han/hun spiser, men absolutt ikke kan si ifra og få en ny rett..

5. Bestiller kaffe etter maten

Altså jeg har ikke noe i mot de som drikker kaffe (gjør det vel egentlig selv også, men kun på morgenen haha), men det er heller de som ALLTID skal bestille kaffe etter å ha sittet to timer med maten allerede. Er det vits? Virkelig kjedelig å sitte og se på noen bare drikke, du kan i det minste ta den med deg.

 

Hva irriterer deg mest på restaurant? (Og ja, for dere som ikke skjønte det, så er deler av dette innlegget ganske overdrevent skrevet 😂)