BLOGGING ER MER SLITSOMT ENN BUTIKKJOBB

Opp igjennom livet har jeg prøvd ut flere forskjellige typer jobber, noen av disse var vanlige butikkjobber. Og er det en ting jeg har tenkt på i det siste, så er det hvor mye mer slitsomt det faktisk er å drive på med bloggen (+YT, Insta osv.). Altså misforstå meg rett, en butikkjobb kan også være veldig slitsom, spesielt fysisk kanskje. Når det kommer til bloggen derimot, går det så utrolig mye tenking og planlegging i det, at jeg til slutt mister helt kontrollen over hva som egentlig foregår inni hodet mitt. Jeg har også store problemer med å bli fornøyd med det jeg gjør, jeg tenker alltid at det kunne vært så mye bedre.

Da jeg jobbet i butikker var jo så og si alt “forhåndskrevet”, det var bare å møte opp på tiden, følge rutinen og gjøre alt du skal gjøre. Blogging virker kanskje ikke så vanskelig, men det å alltid skulle finne på noe nytt, få hodet til å fungere når det ikke vil, ta fine bilder når været konstant er stygt og mørkt, er virkelig ikke alltid like enkelt. Så ofte føler jeg faktisk det å blogge og drive på med andre sosiale medier gjør meg mer sliten, enn det andre jobber har gjort meg. Men ikke helt på en dårlig måte da, selv om det noen ganger kan føles slik. Jeg syns jo også det er utrolig gøy, og elsker å drive på med det. Så det er så klart verdt det!

KONKURRANSE: VINN SMINKE

God helg dere! Nå er det endelig tid for konkurranse igjen! Ettersom Sima og jeg har begynt med YT videoer sammen, så tenkte vi kunne ha en giveaway konkurranse i anledning med det. Yayy! Vi er begge veldig interessert i sminke, så tenkte vi en sminke konkurranse ville passe best. Du kan vinne et øyenskyggepalett med 88 forskjellige øyenskygger (den er en av mine absolutte favoritter, bruker de naturlige fargene i den så og si hver eneste dag, utrolig bra!), en sheet ansiktsmaske formet som en enhjørning, en søt leppestift som er perfekt til høsten, en nydelig neglelakk og to forskjellige typer falske øyenvipper.

For å delta må du:
1. Følge @heleneanderzen og @simasophian på Instagram
2. Abonnere/subscribe YouTube kanalen vår HER
3. Legg igjen en kommentar på dette innlegget med navnet ditt + e-posten din slik at vi kan kontakte deg om du vinner.

Konkurransen varer i to uker, så trekker vi én heldig vinner søndag 12. november. 

Good luck ♥

HALLOWEEN MAKEUP FAIL?

Hola! Nå som det snart er Halloween tenkte jeg det var på tide og teste ut noen alternative sminkelooker/kostymer. Jeg kom over en video på YT med en veldig kul sminke jeg hadde lyst til å prøve, helt ærlig syns jeg ikke det så så veldig vanskelig ut, men selv om vi kunne se steg for steg nøyaktig hva vi skulle gjøre for å oppnå resultatet, endte vi opp med noe så langt i fra det at det nesten ble morsomt.

Det ble faktisk så dårlig at jeg ikke kunne legge ut det opprinnelige resultatet, det var nemlig ikke mulig å se hva det skulle forestille, hahah! Så i stedet endte vi opp med å bruke de øverste øynene/delen av ansiktet (looken vi egentlig forsøkte å lage var en “trippy vision illusion”, med flere sett av øyner som gikk skrått nedover ansiktet) og legge til skjegg og en dressjakke, så endte jeg til slutt opp med å bli en creepy crazy mann som skal på date.

Så her har dere et unikt tips til hva dere kan være til Halloween, eller muligens dersom halloween sminken dere prøver på blir mislykket som min. Jeg kan i hvert fall garantere deg at du ikke kommer til å møte noen andre den kvelden med samme kostyme, og det er jo alltid en bra ting, eller? Hahah! 😂

 

Hva skal du være på Halloween?

#halloween2017look

JEG BESTILLER ALLTID DEN EKLESTE MATEN

Endelig er vloggen ferdig filmet, redigert og lastet opp! Sima og jeg bestemte oss for en liten stund siden at vi skulle begynne å lage videoer i tillegg til bloggingen, og vi fant ut at det morsomste nå ville være å lage vlogger. Vi kommer til å dele på YT kanalen min, og legge ut videoene der sammen, i stedet for å ha en kanal hver. 

Siden dette er den aller første vloggen, er vi som dere sikkert ser litt ukomfortable med både det å snakke til kamera og det å snakke engelsk, men det forbedrer seg nok raskt. Vi holder også fortsatt på å lære hvordan vi skal redigere videoer, holde kameraet stabilt og i tillegg klare å gå med det, hahah! En god del som kan forbedres, men jeg er egentlig veldig fornøyd i og med at dette er den aller første vi har laget.

Håper dere liker den ♥

7 SPØRSMÅL

Hola ♥ Håper dere har det bra! I dag har jeg hatt en hektisk, men samtidig veldig koselig dag. Den startet med en skikkelig treningsøkt på morgenen, begynte å bli en stund siden nå, så virkelig på tide å bare hive seg uti det. Etter det dro jeg en tur til byen og senteret for litt shopping og møter. Antrekket er forresten ikke fra i dag, men en annen dag forrige uke.

Jeg syns det ble litt kjedelig med bare antrekk og hverdagsinnlegg igjen, derfor tenkte jeg å svare på noen spørsmål jeg fant på bloggen til Kristina i tillegg. Endte opp med kun 7 av de da.

Hva skal du i dag? Det har blitt ganske sent nå, så jeg har ikke så mange planer igjen for kvelden egentlig, annet enn at jeg må bli ferdig med en plan jeg holder på med. 

Hva var det siste du kjøpte? Jeg kjøpte litt tilbehør til treningen i dag, ellers er vel det siste jeg har kjøpt ny mikrofon til kameraet og en gorillapod. 

Det første du tenker på når du står opp om morgenen? Orker jeg virkelig å stå opp nå? Skal jeg sove bare 15 min til? Men så kommer jeg på at det ikke hjelper noe i det hele tatt, og velger å stå opp likevel. 

Topp fem favorittbloggere? Janni Delér, Emitaz, Eirin Kristiansen, Aspyn Ovard og Annijor

Hva er din største frykt? Brann, eller å brenne ihjel egentlig. Livredd for det.

Hva bruker du alt for mye penger på? Jeg tror det jeg bruker aller mest penger på er kamera utsyr og reiser, men jeg er litt usikker på om jeg syns jeg bruker for mye penger på det da, hahah! Jeg bruker en del på klær og slikt også, men summen blir langt i fra så høy på slike ting.

Det søteste kjendisparet du vet om? Det aner jeg virkelig ikke, vet nesten ikke om noen en gang, hahah.

WEEKEND VIBES

Reklame / sponset tights

LET THE WEEKEND BEGIN

GENSER BIKBOK TIGHTS HER

God helg ♥ Endelig er det fredag, så deilig! Jeg har alt fått på meg koseklærne, og er klar for å gjøre ingenting annet enn å se på serier og spise god mat, hvis jeg bare får satt i gang og laget maten snart da. Planen var egentlig å dra ut for å shoppe litt ting jeg trenger, men det ekstreme regnet gjorde at jeg ombestemte meg, får heller gjøre det i morgen. Ellers i dag har jeg fått redigert en del på vloggen jeg begynte å filme, min aller første vlog, hahah! Dessverre fungerte lyden kun på de aller første klippene, så jeg er litt usikker på om jeg skal redigere den ferdig og legge ut noe halvveis, eller slette den og heller lage en ny når utstyret er fikset, hmmm? 

Hva er deres planer for kvelden?

STRAFF FORDI JEG IKKE LIKER HØSTEN?

Hello, long time no see! Noen ganger lurer jeg på hvor mye uflaks jeg må ha, så fort høsten startet, gikk ingenting som planlagt. Kanskje det er straffen for å være negativ til høsten? Hahah, jeg vet ikke. Men det har så klart gått ut over bloggen også, først var det laderen til maccen som ble ødelagt og så kameraet, i tillegg til regnet vi er så heldige å få hver eneste dag. Jeg har fått fikset det meste nå, men i går fant jeg ut at mikrofon-inngangen til kameraet jeg bruker til å filme med, også har sluttet å fungere, så det må jeg forsøke å levere til reparasjon i morgen. 

Jeg hater egentlig å snakke om negative ting på bloggen, så over til noe mer positivt nå. Jeg elsker denne nye genseren! Den er så spesiell, men samtidig utrolig fin. Håper dere alle har hatt en fin dag ♥

SATURDAY INSPO

Bilder fra Pinterest

Hola, håper dere alle har en fin lørdag så langt! Jeg elsker å se på bilder av interiør, blir såå inspirert og er det noe som har manglet i det siste så er det nettopp det. Så selv om jeg mest sannsynlig ikke skal flytte og innrede noe riktig enda, elsker jeg det. Så lenge jeg kan huske har jeg vært interessert i interiør, men er det en ting som stadig forandrer seg, så er det hvilken type stil jeg liker. Jeg er ganske sikker på at jeg har likt så og si alle typer interiør stiler en gang, bare aldri samtidig. Så da jeg satt og så igjennom alt mulig på Pinterest i stad, tenkte jeg hvorfor ikke dele noen av mine favoritter på bloggen ♥

12 THINGS

Jeg kom over denne “12 things” taggen på bloggen til Amber Fillerup og Aspyn Ovard, og jeg syns det virket veldig morsomt å gjøre selv også. Det går altså ut på å kun skrive 12 ting, helt tilfeldige. Sooo here we go:

 1. Hver gang jeg ser andre spise/drikke noe og snakker om det på f.eks tv eller YouTube, får jeg en følelse av å måtte ha det selv også (haha). Det skjer hver      gang jeg ser noen som nevner at de drikker to liter vann om dagen, da fyller jeg opp min egen vannflaske med en gang.
 2. Jeg føler meg merkelig nok ikke mer ensom når jeg reiser alene, som med andre.
 3. Når jeg ser på gamle bilder av meg selv med blondt hår, er det sjeldent jeg liker de. Likevel tenker jeg ofte at jeg har lyst til å farge det blondt igjen.
 4. Jeg skriver dette innlegget i en blokk fordi laderen til maccen ble ødelagt på søndag.
 5. Hjemme MÅ jeg være 100% komfortabel i klærne jeg har på meg, noe som betyr at jeg ofte går med skikkelig stygge klær.
 6. Flyplasser gjør meg skikkelig rolig og komfortabel.
 7. Det begynner virkelig å bli på tide å bestille seg en ferie og komme seg ut av Norge nå.
 8. Av en eller annen grunn har jeg veldig lyst på ris nå.
 9. Hvorfor fant noen på at mennesker skal gifte seg?
 10. Jeg har lyst til å bruke øredobber igjen, men hver gang jeg prøver, hovner ørene skikkelig opp.
 11. Å se nye ting, steder og mennesker er det som gir meg aller mest inspirasjon.
 12. Nå fikk jeg akkurat en melding om at den nye laderen min kan hentes på posten, YAY!​​

 

Som dere ser har jeg også byttet header. Jeg er fortsatt litt usikker på hvor godt jeg liker den, men jeg syns i det minste den var litt mer høstlig enn den andre, så for nå tenker å beholde den en stund. Hva syns du?

SUNDAY TO-DO LIST

A SUNDAY WELL SPENT, BRINGS A WEEK OF CONTENT

FIKSE NEGLENE Hvis det er noe jeg har tenkt på å få gjort lenge nå, så er det å få fikset neglene. De ser virkelig ikke ut, flekkete gammel neglelakk og ingen av de har lik lengde. Da passer det heldigvis perfekt at det er søndag i dag, og jeg har god tid til å få fikset de igjen.

ANSIKTSMASKE Også huden begynner å se tørr og død ut nå som været har blitt kaldere, så en ansiktsmaske har den langt i fra vondt av nå.

BLOGGE Både for i dag og i morgen. Jeg må si jeg sliter litt med å komme på noe å blogge om for tiden, det skjer så mye annet og motivasjonen er ikke helt på topp, når været gjør det vanskelig å ta bilder ute. Så dersom noen av dere har noen idéer til hva jeg kan blogge om, hva som helst, blir jeg veldig takknemlig!

TRENE Selv om det er helg er det ingen unnskyldning for å droppe treningen.

VÆRE UTE MINST 2 TIMER Jeg elsker at sommeren er tilbake (nesten da hahah), men det er nok tvilsomt at det vil vare lenge, derfor skal jeg sørge for å få utnyttet solen så godt som mulig når den først er her. Kanskje til og med ta treningen ute i dag?

BLEKE TENNENE Virkelig på tide nå, hahah!

FARGE HÅRET Jeg holder på å bli gal av den lange etterveksten jeg har nå, så det skal bli deilig å bli kvitt den i dag.

 

Hva er dine planer for dagen?