UTSEENDE HAR SÅ UTROLIG MYE Å SI

Nå, endelig er det (nesten) ferdig! For litt siden brukte jeg en hel uke på å selv pusse stuen fullstendig opp (eller så bra jeg klarte selv da, hahah). Det ble faktisk ganske så stor forskjell. Før var det utrolig mørkt her inne, dørene og karmene var trehvite, gulvet mørke brunt og veggen en hvit/gul aktig farge, så med andre ord ikke veldig fint. Jeg glemte så klart å ta før bilder, men dere kan se en del av den i videoen til Sima HER.  

Er det en ting dette har gitt meg, så er det motivasjon. Det er helt utrolig hvor mye utseende på steder faktisk har å si, det gjør jo alt så mye enklere, hahah. For å ta et bilde er det ikke lengre nødvendig å flytte alle møblene, og henge opp et teppe på veggen. Nå er det bare å stille seg et sted og ta bildet. Så deilig!

SLIK KAN DU TJENE PENGER PÅ BLOGGEN

Har du akkurat begynt å blogge og lyst til å begynne å tjene litt på det? Eller kanskje bare aldri tenkt at du kan tjene penger på bloggen, fordi du ikke har ekstremt mange lesere? Vel, du trenger faktisk ikke være toppblogger med tusenvis av lesere for å kunne tjene penger/bli sponset på bloggen. Det finnes faktisk ganske mange måter å i hvert fall tjene litt på bloggen. Så i dag tenkte jeg å dele tre forskjellige måter:

 

AFFILITATE

Tradedoubler.com var den første affiliatesiden jeg fant og meldte meg inn i. Dette er en side hvor du søker om å bli med valgfrie programmer, og dersom du blir godtatt, har du mulighet til å tjene litt penger på å selge produktene deres på din blogg. Denne siden er helt perfekt dersom du selv f. eks. liker å shoppe fra de annonsørene (Nelly, Nakd osv.) du har blitt godtatt hos. Eller dersom du allerede eier mange favoritt produkter/plagg derfra og har lyst til å skrive om dem på bloggen, da er det jo helt perfekt å kunne tjene bittelitt selv, dersom andre også har lyst til å kjøpe det samme. Det er også mulighet for samarbeid med de forskjellige annonsørene her. 

     Her er flere affiliatesider du kan melde deg inn i:

  1. Tradetracker.com
  2. Adtraction.no
  3. Siteground.com

SPONSET

Har du lyst til å bli sponset, men det er ingen som spør deg? Da er mitt beste tips her rett og slett bare å sende de du ønsker å bli sponset av en mail. Skriv litt om deg selv, bloggen din og hvorfor de bør sponse deg. Hva er det verste som kan skje? At du får et nei. I de fleste tilfeller jeg har opplevd eller sett, får man ofte et positivt svar.

SAMARBEID PÅ SOSIALE MEDIER 

Inzpire.me er definitivt også en av mine favoritt sider når det kommer til samarbeid og sponsing. Jeg er litt usikker på om denne siden samarbeider med bloggere, men jeg er i hvert fall sikker på at de gjør det med andre sosiale medier som f. eks. Instagram og YouTube. Her kobler du bare opp brukerkontoene dine med siden, legger til litt informasjon om deg selv, og så tar de som vil samarbeide/sponse deg kontakt med deg, og deretter er det du som velger om du vil godta eller ikke, med kun en enkel knapp. Ingen klein mail som må sendes eller svares på, hahah.

 

Har du noen gode tips?

JEG KOPIERER KYLIE JENNER

Såå, jeg har i det siste blitt litt hekta på å prøve å kopiere Instagram bildene til kjendiser, og denne gangen fant jeg ut at jeg skulle prøve Kylie Jenner. Det var ekstremt mye vanskeligere enn jeg hadde trodd. Forrige gang prøvde jeg jo å kopiere Alissa Violet (det innlegget finner du HER), og det var ikke akkurat lett å få til like bilder som henne, men Kylie? Hun var hundre ganger vanskeligere, hahah! Det har kanskje noe med at jeg ligner enda mindre på henne. Men utrolig morsom challenge å gjøre i hvert fall! Sjekk ut videoen under dersom du har lyst til å se hvor like bilder jeg klarte å ta, og hvordan jeg tok dem.
 

 

Hva syns dere? Ble det noe likhet i det hele tatt?

Subscribe/abonnere på kanalen vår HER

5 GRUNNER TIL Å SLÅ OPP MED KJÆRESTEN FØR JUL

1. Ingen som forlater deg dersom du spiser for mye

Ja, julen er jo som alle vet en tid hvor man kanskje spiser litt mer enn vanlig. Så da kan det jo være ganske greit å slippe den ekstra bekymringen, om at kjæresten kanskje går fra deg dersom du spiser et par for mange pepperkaker. Gjør det enklere for deg selv, og forlat h*n først, før julen i det hele tatt har startet.

2. En mindre gave å tenke på

Julen er jo ikke akkurat den billigste tiden på året, og det å ha en kjæreste som du også blir tvunget å gi julegave til, gjør deg fattig selv før du vet hva du skal kjøpe. En kjæreste er jo heller ikke akkurat den enkleste å finne den perfekte gaven til. Null kjæreste, null problemer.

3. Nytt år, nye muligheter

Det er jo ikke bare julen som er rett rundt hjørnet nå, men også et helt nytt år. Og som alle vet, nytt år betyr nye muligheter. Alt det gamle og slitne, byttes ut med nytt og friskt. 

4. Du trenger ikke øve på å fake gleden over gaven du ikke liker

Det er jo ikke akkurat en hemmelighet at man alltid får gaver man ikke liker, men det er jo ikke noe som kan vises. Enda verre er det dersom det nettopp er kjæresten som gir deg den verste gaven av alle. Spar deg selv for den ydmykelsen av å kanskje ikke ha øvd nok på den falske gleden, kvitt deg med kjæresten før det skjer.

5. Ingen spørsmål om hvor du skal feire

Hvor skal du feire julen i år? Med din familie? Hans/hennes familie? Ja, dersom kjæresten er borte før den store dagen, blir det heller ingen spørsmål om hvor du skal feire.

(Ja, for de som ikke skjønte det, dette er SÅ KLART ironisk skrevet)

JEG KOPIERER ALISSA VIOLET

Hele denne uken som har vært, har jeg forsøkt å kopiere Instagram bildene til Alissa Violet. Etter å ha sett på mange slike videoer, fant jeg ut at jeg skulle prøve det selv. Helt ærlig trodde jeg det skulle bli enkelt. Så klart er det ikke mulig å virkelig likne på en annen person, dersom man i utgangspunktet ikke gjør det, men det å finne et noenlunde lignende antrekk og ta bilder på samme måte/fra samme vinkel trodde jeg skulle gå fint. Veeel, la meg bare si en ting, det var en smule vanskeligere enn jeg hadde trodd, hahah! Så hvis dere har lyst til å se hvordan jeg gjorde det og hvor like jeg fikk bildene, er det bare å sjekke ut videoen under. 
 

 

Har du prøvd noe lignende? Hva syns du om resultatene mine? 

10 TING JEG MÅ GJØRE FØR JUL

… 10 THINGS I NEED TO DO BEFORE CHRISTMAS

1. Begynne å handle inn gaver

2. Se mange julefilmer for å komme i julestemning

3. Lage en spilleliste med julemusikk

4. Skaffe meg et falsk juletre (de siste årene har jeg dessverre blitt veldig allergisk mot ekte…)

5. Spise mye godt (hahah), slik at jeg har god grunn til å trene hardere på nyåret 

6. Bake julekaker

7. Donere litt til en god sak

8. Pynte huset

9. Lage mange julevideoer

10. Finne og prøve veganske oppskrifter på julemat

 

Hva skal du gjøre før jul?

5 SUNNE VEGANSKE FROKOST IDEER

Hola, håper dere har det bra! I dag tenkte jeg at jeg skulle dele denne videoen, hvor vi viser forskjellige veganske frokoster. Flere av disse lager vi ofte selv, og er absolutt blant våre favoritter. Kjempe lette å lage er det også! Håper dere liker de ♥

Husk å abonnere/subscribe på kanalen vår HER.
 

Hva er din favoritt frokost?

NYE BRYN AV ARIA DYLAN

Reklame

Hola babes! For noen uker siden var jeg som dere kanskje vet i Oslo, men jeg tror aldri jeg har sagt hvorfor jeg egentlig var der. Grunnen var nemlig at jeg skulle få stylet øyenbrynene mine av Aria Dylan hos Dylan Studio. Det er noe jeg faktisk aldri før har gjort, eller jeg har nappet dem litt selv og en gang lot jeg frisøren vokse dem, men endte da opp med alt for tynne unaturlige bryn. Så helt ærlig ble jeg ganske skremt, og endte opp med å beholde de bustete og naturlige i stedet for å la noen andre gjøre det igjen.

Så jeg må si jeg var litt redd før jeg dro dit, men gjett om det var unødvendig, for resultatet ble nemlig helt utrolig. Brynene mine har aldri vært så fine, de ser fortsatt naturlige ut, men så mye mer ryddige de ble og i tillegg sørget han for å gi de en form som passet perfekt til ansiktet mitt. Det er virkelig ikke vanskelig å forstå hvorfor han er så populær blant mange.

Han brukte både threading og pinsett på meg, og deretter stylet han de med hans egen sminke. Han mente det ikke var nødvendig å farge mine bryn, da de mest sannsynlig ville endt opp nærmest sorte. Jeg trenger vel i grunnen ikke si så mye mer om det, for dere kan jo se nøyaktig hva og hvordan han gjør det i videoen over. Dere kan sjekke ut siden hans og bestille time her.

 

Hva syns dere?