SANNHETEN OM SHEIN OG ROMWE

Hej! Såå, da vaf det tid for enda en video. Denne gangen en litt annerledes video enn de andre jeg har delt, jeg tester nemlig ut klær fra SheIn og Romwe. Etter hva jeg har forstått er det mange som er veldig usikre på disse nettbutikkene fordi de er så billige og jeg har jo fått sponset klær av begge disse nettbutikkene før, men jeg var fortsatt litt usikker og hadde lyst til å finne ut om det var de samme klærne de ga til bloggere, som de man selv kan kjøpe på sidene (ingenting i videoen har jeg fått sponset). Så her har dere resultatet:
 

Har du noen gang kjøpt noe fra disse nettbutikkene?

NY FORANDRING?

Hola babes! Hvordan har dere det? Endelig er jeg tilbake på denne bloggen, jeg har tenkt på det så lenge, men det har ikke blitt noe. Jeg har lyst til å forandre den litt, for jeg føler den har blitt litt rotete med alt for mye forskjellig som skjer. Men samtidig er det litt enklere også å bare skrive om det jeg vil akkurat der og da, men jeg er enda litt usikker. Uansett jeg har en del morsomme planer fremover nå, så da har jeg nok å blogge om, så det blir bra!

JEG KOPIERER KIM KARDASHIAN

Hola babes, håper dere har det bra! Jeg kom akkurat på at jeg helt har glemt å dele resten av videoene hvor Sima og jeg kopierer Instagram bildene til kjendiser. Det virket som mange likte å se de, derfor tenkte jeg samle alle i et innlegg her slik at det er enklere for dere å finne de. De to øverste er de jeg ikke har delt her før, så jeg håper dere liker de også.

 
8BhYHJ6C19g
 
tmCnWXle2t0
 
1IL5WXCT0j4

Gjerne abonner på kanalen vår HER ♥

365 DAGER SENERE. VAR DET VERDT DET?

If you knew when you where gonna die, would you change what you are doing today?

Så igjen er nok et år forbi. 2018 er her. 365 dager har flydd avgårde, denne gangen enda fortere enn de forrige. Eller, det føles i hvert fall slik. Hva gjorde du i året som var? Var det verdt det? Betydde det noe for deg? Eller venter du fortsatt på den store muligheten, det riktige øyeblikket hvor alt bare klikker og livet virkelig starter. 

Du vil ha forandring. Men da må du gjøre noe med det selv, det er ditt ansvar, ingen kan gjøre det for deg. Start nå, gjør det du har drømt om lenge, ikke la noe stoppe deg. Slutt med unnskyldninger og skaff deg kontroll over ditt eget liv. Forandring vil ikke komme, før du forandrer noe selv. 

Kan du i det hele tatt huske de siste 365 dagene som har vært? Eller hva venter du egentlig på? Du vet allerede at månedene flyr forbi når du gjør det samme hver eneste dag. All den tiden du tror du har, vil forsvinne raskere enn du rekker å blunke, så bruk den fornuftig når du først har den.

2018 er her, gjør det til et år som teller!