MINE BUDSJETTVENNLIGE SMINKEFAVORITTER

W7 Power Puff – Dip Brow fra Makeup Mekka – Highlights fra Makeup Mekka – Contourstick fra Maybelline – Mascara fra IsaDora – Eyeshadow palette fra BH Cosmetics – Carli Bybel Palette fra BH Cosmetics – Concealer fra BH Cosmetics

Hvis det er en ting som er ekstremt dyrt og alt for enkelt å bruke for mye penger på, så må det være sminke. Derfor tenkte jeg i dag å dele med dere mine budsjettvennlige sminkefavoritter, noen av disse er faktisk så gode at jeg bruker de hver eneste gang jeg sminker meg (som eyeshadow palettet og carli bybel palettet over her).

Denne contoursticken kjøpte jeg for bare en liten stund siden, men allerede har den rukket å bli min absolutte favoritt noensinne. Fargen er virkelig helt perfekt, kald enkel å blande ut. Jeg pleier ikke bruke highligheren som er en del av sticken, men med tanke på hvor lite den koster syns jeg det er verdt å kjøpe den kun for contouren. Og istedet for denne highligheren ville jeg heller valgt disse to fra Makeup Mekka, de er virkelig nydelige og tømmer langt ifra lommeboken.

Brow Dippen fra Makeup Mekka har jeg brukt utrolig lenge (bruker den ikke akkurat nå, sminken jeg bruker daglig kommer i et annet innlegg), når jeg kjøpte den kostet den kun 30 kr og den er overraskende god. 

 

Så dette var mine billige sminkefavoritter, hva er dine?

MITT NYE ANSIKT, FØR + ETTER

Hallo dere! Jeg har lenge hatt lyst til å lage enda ett før-etter sminke innlegg, de jeg har laget tidligere (HER, HER og HER) er faktisk blant de aller mest leste innleggene jeg har her på bloggen, så det virker som flere også syns disse er morsomme å lese. Det eneste problemet denne gangen var at jeg ikke klarte å finne ut hva jeg skulle fokusere på, jeg vurderte lepper, men fordi jeg sminken jeg brukte i “Mitt nye ansikt” innlegget ble litt for mye og litt for unaturlig for min smak, bestemte jeg meg for å lage en del 2 av nettopp det innlegget. Så til venstre på bildet over har dere meg helt uten sminke, og til høyre etter min lille “forvandling”.

Jeg er som dere kanskje har forstått ikke så veldig flink når det kommer til sminke, men likevel liker jeg å prøve ut nye ting og se hvilken forskjell det kan gjøre. Det jeg prøvde på denne gangen var å gi meg selv oppløftede (heter det det? Jeg er ikke sikker) og mer åpne øyner, mindre nese, litt større lepper og litt mer form i ansiktet, men samtidig med en mer naturlig sminkelook enn forrige gang.

Hva syns dere? Ble det forskjell? 

SPRING WISHLIST

1. HER. 2. HER. 3. HER. 4. HER. 5. HER. 6. HER. 7. HER. 8. HER. 9. HER.

Hallo! I dag må være den aller første dagen i år med sol og temperatur over 5 grader (nesten i hvert fall), så da bestemte jeg meg for å ta treningen ute og endte faktisk opp med litt å få litt vårsteming. Så hva er vel bedre da enn en liten “spring wishlist” med alle mine favoritter fra Nelly. Jeg har skjønt at jeg er den eneste som ikke liker lag på lag vinterklær, men forhåpentligvis begynner flere å bli lei av det nå, og er klare for litt tynnere lag, søtere mønstre og varmere vær. Jeg er definitivt det!

8 TING SOM FORBEDRER BLOGGEN DIN

1. Ha en ryddig og enkel header.

Headeren er det er det første man ser, og er derfor også det aller første intrykket leseren får av bloggen din. Så det å ha en ryddig og fin header kan virkelig avgjøre om leseren velger å bli værende på bloggen din eller ikke.

2. Store klare bilder.

Bilder som er store og tydelige er som oftest mye mer behagelig å se på, enn de som er små og uskarpe. Så gå for best mulig kvalitet dersom du kan.

3. Sørg for at kontaktinformasjon (mail osv.) er enkel å finne.

Dette gjelder kanskje bare de som har lyst til å få ting sponset/tjene litt på bloggen, men dersom det er tilfellet så sørg for at alt av kontaktinformasjon slik som mail er enkel å finne. 

4. Linker som fungerer.

Utrolig mange ganger har jeg gått inn på en blogg og forsøkt å klikke på en link i designet som ikke har fungert, eller bare ført meg en helt annen plass enn dit jeg ville. Personlig syns jeg i hvert fall dette er ganske irriterende, og jeg gir fort opp å lese bloggen dersom for mye ikke er som det skal.

5. Ha et enkelt design med ikke alt for mange forskjellige farger.

Denne er litt vanskelig i grunnen fordi ikke alle liker det samme, men jeg tror det er viktig å ikke ha et design som er for rotete og vanskelig å finne frem i. Alt for mange farger, linker og ting som blinker kan fort bli litt slitsomt å se på. Hvit bakgrunn med svart tekst fungerer som oftest best.

6. Svar på kommentarene du får.

Jeg er nok ikke den aller flinkeste selv til å alltid svare på alle kommentarene jeg får, men jeg prøver mitt beste. Bloggen virker mye mer personlig og ekte dersom du faktisk tar deg tid til å snakke med de som kommenterer på bloggen din, det viser også at du er takknemelig og leserne kommer fortere tilbake.

7. Sørg for at den er mobilvennlig.

Utolig mange leser blogger på mobilen, derfor er det utrolig viktig at den også er lesbar der og ser bra ut.

8. Ikke ha for mange innlegg uten poeng.

Et par helt hverdagslige innlegg om hva du spiste til middag eller hvor ille du syns været har vært, er helt okey. Men med mindre bloggen din faktisk handler om det, kan det være lurt å mixe det opp litt.

JEG PRØVER BALLKJOLER FRA EBAY

 
Jeg har gjort det igjen! Nemlig shoppet billige antrekk på Ebay, Amazon og SheIn, denne gangen gikk jeg for ballkjoler og resultatet overrasket meg mer enn noen gang. Det er faktisk utrolig morsomt å teste ut klær fra slike nettsider, helt umulig å vite om man kan forvente det man ser på bildet eller noe helt annet, hahah! Sjekk ut videoen under hvis du vil se kjolene jeg kjøpte.
 
 
Hva syns du? Likte du noen av kjolene?
 

LONDON EYE

Hei dere! Da var jeg hjemme igjen fra den lille ferien min, jeg har vel ikke en gang fortalt her at jeg skulle dra? Kanskje ikke så rart da den ikke var så godt planlagt. Vi hadde egentlig bare en lang helg vi kunne være borte, men ting skjedde og vi endte opp med en hel uke i stedet, haha! Gjør absolutt ikke noe for meg, for å si det sånn.

Første stopp var som dere sikkert ser, London. Her hadde jeg faktisk aldri vært før, ganske rart, men jeg har alltid følt det er et sted fylt med mørkhet og kulde, derfor har jeg aldri blitt like fristet som alle andre til å dra nettopp hit. Men nå som jeg har vært der, kan jeg si at jeg syns det er en utrolig fin by, med mye liv! Det var kaldt da, så kaldt at jeg tror meste parten av tiden der ble brukt inne på restauranter, hahah. Vi fikk heldigvis tatt litt flere bilder, så de kommer her etterhvert.