BACK IN SANTORINI

Da var jeg endelig tilbake på Santorini, eller jeg har vært der en hel uke nå og har faktisk tatt fergen over til Milos i dag! Her har jeg aldri vært før, og det er jo alltid morsomt å oppleve nye steder, av det lille jeg har sett til nå av øyen ser det utrolig fint ut her. Nå må jeg ut å finne noe og spise, så vi snakke senere! 

SLIK REDIGERER JEG BILDENE MINE I LIGHTROOM

Nå som sommeren er rett rundt hjørnet, tenkte jeg det var på tide å vise dere hvordan jeg redigerer bildene mine til blogg og Instagram i Lightroom (dette programmet bruker jeg alltid til å redigere bildene mine). Jeg har jo skrevet slike innlegg før, men denne gangen fokuserte jeg på å redigere bildet så sommerlig som mulig. Jeg tenkte også det ville være mye enklere for dere å virkelig forstå dersom det var en video, og ikke bare forklart skrevet i ett innlegg, så da ble det en liten video denne gangen.

Håper dere likte den ♥

5 GRUNNER TIL AT GUTTER IKKE VIL HA DEG

1. Du er over 25

Det er bare å innse det, har du bikket 25 har du rett og slett ingen sjanse på gutter, de er bare ikke interessert i en gammel treg bestemor.

2. Du har kosedyr i senga

Sover du fortsatt med kosedyret ditt? Gutter tar nemlig dette som utroskap, og vil dumpe deg så fort han finner det ut.

3. Du er skremmende smart

Du har kanskje hørt mange ganger at gutter ikke liker dumme jenter, men visste du at de faktisk heller ikke liker for smarte jenter. De hater nemmlig å føle seg dummere enn jenter, så smarte jenter er ingen alternativ.

4. Du skryter av deg selv

Er det en ting gutter virkelig ikke kan fordra så er det jenter som ser bra ut og vet det selv, så dersom du er en av disse jentene så for all del ikke si noe til han. Heller klag over de litt for korte armene og alt for spisse tærne dine.

5. Du er for hårete

Det er ikke mange gutter som er ute etter å finne en ape akkurat, så dersom nettopp det er looken du går for så har du dessverre ikke en veldig stor sjanse.

 

Gjerne også del dine gode tips, hahah!