5 FEIL ALLE GUTTER GJØR PÅ TINDER

Reklame | Antrekk sponset av Gina Tricot

1. VENNER SOM SER BEDRE UT

Altså hva er det du tenker med når du legger ut vennebilder hvor alle vennene dine ser bedre ut enn deg, at jenter skal swipe right for å spørre om nummeret til den kjekke kompisen din? Nei, dersom det ikke er tilfellet bør du tenke deg nøye gjennom før du legger ut bilder av vennene dine på tinder, i det minste vær helt sikker på at det er du som tar deg best ut.

2. KUTTET BORT HALVE EX’EN 

Er bildet med ex’en halvveis kuttet bort virkelig så fint at det ikke kan erstattes med et annet av kun deg? 

3. KUN ET BILDE

Tror dere virkelig det er mulig å gjøre noe som helst inntrykk med kun et bilde? Nei.. og definitivt ikke dersom det ene bildet også er et toppløst skrytebilde..

4. BILDE FRA DÅRLIG VINKEL

Syns alle gutter den beste vinkelen å ta bilde fra er nedenfra og opp? I tillegg så tett innpå ansiktet at så og si kun nesen syns? Eller kanskje bare av halve ansiktet? Jeg forstår virkelig ikke.

5. FISK ELLER SKUTT DYR

Noe annet jeg heller aldri har forstått er hvordan noen kan tro at døde dyr eller en stor fisk på bilder imponerer noen. 

 

Har du noe å legge til? Hahah!

MIN SANTORINI LEILIGHET

Her har dere den leiligheten jeg bodde i da jeg var i Oia, var den ikke fin? Denne gangen endte jeg opp med å velge en leilighet i den typiske greske “cave house” stilen, med eget boblebad og utsikt over både havet, calderaen og alle husene, kan virkelig ikke bli stort bedre om du spør meg! Det var også overraskende rolig og stille her til alle døgnets tider, det hadde jeg virkelig ikke trodd, men i og med det ikke er lov til å gå i alle de små gatene langs husene (med mindre du bor i en av leilighetene her) er det veldig rolig. Love it!