GREEK BREAKFAST

Ser ikke dette bare ut som det beste stedet å nyte frokosten noen sinne?? Kan ikke bli stort bedre i følge meg i hvert fall, selv om jeg må innrømme at det var ekstremt varmt å sitte der med så mye klær på i nærmere 40 grader, og rett etter disse bildene ble tatt måtte jeg skifte til bikini og spise resten av frokosten i den, hahah!

MILOS WALK

Her er noen bilder fra vår lille 3 dagers tur til Milos. Vi fikk litt dårligere tid enn planlagt der, fordi noen (eheh meg) ikke leste tidene på fergene riktig og istedet for å velge den som tok to timer, klarte jeg å gå for den som tok seks, hahah. Men vi kom oss dit til slutt, og ble så positivt overrasket over den utrolige billige (200kr natten!!) leiligheten vi hadde leid, den var såå fin og moderne.

En annen smart ting vi bestemte oss for å gjøre, var å ikke leie en bil og heller gå alle stedene vi ville se, hahah, så etter å ha gått en hel dag i varme og sterk vind kan jeg ærlig si jeg var ganske så død.. Men det var absolutt verdt det, vi fikk se utrolig mye fint på veien. Vi var der jo i slutten av mai, så det var enda ikke blitt høysesong for turister å komme did så flere av stedene var vi så og si helt alene, ganske deilig i grunnen.

GLOWY MAKEUP ROUTINE

Reklame | Delvis sponset av Dylanstudio

En av mine favoritt “makeup looks” må være naturlig med sommerlig glød, det ser bare så utrolig fresht ut! Det har vært en go-to look for meg i hele sommer, så jeg tenkte å dele den med dere i dag. Jeg fokuserte for det meste på basen denne gangen, da sminken på øynene og leppene er noe jeg ofte varierer. Her har dere det jeg bruker:

BIOEFFECT EGF DAY SERUM

Det første jeg påfører ansiktet mitt hver gang jeg sminker meg, er serum. Og dette er det beste serumet jeg noensinne har prøvd, det fukter huden så utrolig godt at selv min ekstremt tørre hud ikke starter å “flasse” av flekker med sminke etter hvert som dagen går. 

AQUA VITA REVITALIZING CREAM

Denne dag kremen er en jeg kjøpte i Hellas da jeg gikk tom for den andre jeg hadde, så derfor har jeg ikke fått testet den ut i veldig lang tid enda, men til nå må jeg si jeg liker den godt. 

BROW POWDER (JustDylan)

For snart et år siden besøkte jeg Aria Dylan i Oslo, han fikset brynene mine og viste meg hvordan jeg skulle fylle de ut selv på best mulig måte, og siden det har jeg brukt disse hver eneste dag! Jeg har hatt planer om å blogg om disse produktene i så lang tid nå, men det ble liksom aldri noe av, nå etter så lang tid kan jeg i det minste kan jeg si at jeg er 100% sikker på at jeg virkelig liker de (kosten skal foresten ikke se slik ut, bare meg som er over gjennomsnittet uforsiktig og klare å knekke den).

LIQUID CONCEALER (JustDylan)

Dette var egentlig en concealer jeg fikk med brynsproduktene, som skulle brukes til å fremheve og “rengjøre” rundt brynene, men jeg skal helt ærlig si jeg er litt for slapp til å gjøre dette daglig, og ender som regel heller opp med å bruke den som en vanlig concealer under øyene.

BETTY-LOU MANIZER

Når jeg bare skal gå for en enkel naturlig glowy look, velger jeg som regel bare denne til bronzer, den er utrolig fin og glødene. 

CARLI BYBEL PALETTE

Dette palettet bruker jeg til mye, alt fra highlighter til øyenskygge. Fargene er helt utrolig fine, og passer til så og si alt.

 

SHINE, BEAUTIFUL

Arrh, disse bildene får meg virkelig til å savne Hellas, jeg er ikke helt sikker på hvorfor akkurat disse, hva som er spesielt med de, men jeg liker de veldig godt. Når vi skulle ta bildene med “the blue domes” sto vi opp kl. 04. for å sminke oss og bli klare til å snike oss ut dit før alle andre våknet. Det er nemlig ikke lov til å gå de takene med mindre du bor der, så for å få bilder derfra er man nødt til å gå dit når ingen andre er, men allerede rundt soloppgang litt over kl. 05, sto det en liten kø med mennesker der klare for photoshoot, så det tok ikke veldig lang tid før de som bodde inni våknet og jaget alle bort, haha. Heldigvis fikk jeg tatt et par bilder før det skjedde ♥