MALLORCA

Et lite bildedryss fra Mallorca

Det er en stund siden jeg var her nå, men jeg blir fortsatt like glad av å se på disse bildene. Mallorca overrasket meg faktisk utrolig mye, det var et sted jeg tenkte jeg aldri ville dra til fordi det virket så “harry” og “jalla”, hahah. Jeg er veldig glad for at jeg valgte å dra dit likevel, for der tok jeg virkelig feil, noen av områdene på øya var så klart ikke noe for meg og nettopp det jeg hadde sett for meg, men heldigvis langt fra alle områdene. Jeg må si det frister veldig å reise igjen nå, men først må jeg bli frist, så får jeg se om jeg finner noe. 

5 FEIL ALLE JENTER GJØR PÅ TINDER

Endelig er det på tide med et innlegg om feil alle jenter gjør på Tinder, jeg har jo tidligere skrevet et innlegg som handlet om feil alle gutter gjør på Tinder (du finner det HER) som det virket som mange syns var morsomt å lese, så da er det vel bare å fortsette, hahah. Here we go:

1. “Ikke skriv til meg dersom du er under 1.85”

Selv om du er 1.79m selv og foretrekker å ikke se ned på din nye ektemann, må du dessverre bare glemme dine egne krav når det kommer til Tinder, her er nemlig kun lave gutter ute etter jenter som deg, slik er det bare. Finnes ikke en mann på Tinder som ikke går for en jente som ser ut som og er like høy som en victoria’s secret modell.

2. Quotes

Er det en ting jeg har hørt at gutter ikke liker å se på en jentes tinderprofil så er det quotes, i hvert fall dersom det eneste i bioen er en sær quote. Skriv heller rett ut sannheten om deg selv, interesser, jobb, skole, dypeste mørkeste hemmeligheter osv.

3. Ser helt lik ut på hvert bilde

Bare tenk dersom bildene over her var tinderprofilen min, ville du “swiped right” da? Jeg tror ikke det, finnes ikke mye kjedeligere enn et menneske som alltid ser helt lik ut.

4. Ingen bilder av deg selv

Trenger jeg egentlig å skrive hvorfor dette ikke fungerer? Ikke en gang et tegnet bilde av superwoman (selv om det ligner på deg) funker her. 

5. “No hookups”

Tror du virkelig noen vil matche med deg dersom du har skrevet “no hookups” på profilen din? Aldri, det er definitivt det alle gutter er ute etter på Tinder, så enten må du la være, eller gi opp umiddelbart. 
 

Har du noe å legge til? hahah

CATCH ME BY THE SEA

♥ ♥ ♥

Endelig kommer litt flere bilder fra Milos, og min nye favoritt strand, Sarakiniko. Til tross for at det var emstremt mye vind og jeg så vidt klarte å åpne øynene, fikk jeg knipset et par bilder. Planen var også å ta en båt til Kleftiko en av dagene, men vinden var dessverre alt for sterk til at det gikk noen båter, så det får vente til neste gang.

Nå derimot er jeg ikke lengre i Hellas og har så klart blitt syk av det dårlige været her, så da er det ikke annet å gjøre enn å drikke te, slappe av og håpe det går over så fort som mulig 

3 HØSTTRENDER DU MÅ STYRE UNNA

1. DYREPRINT

I små doser er dyreprint virkelig ikke det verste du kan kle på deg, men fullt antrekk/dyreprint mikset sammen er virkelig ikke fint. Jeg blir rett og slett nesten kvalm av å se på det, og nei, det hjelper ikke å kjøpe sebrakjolen i en sterk rød farge.

2. EXTREME OVERSIZE

Altså jeg forstår at det regner konstant i Norge og også er det ulevelig kaldt, men det er vel mulig å ta på seg mer enn bare ett gigantisk plagg?? Det ser bare ikke bra ut og drukne seg selv i en mega regnjakke.

3. BESTEMORS JULEPYNT

Uansett hvor fattig du er og trenger nye klær, anbefaler jeg virkelig ingen å sette seg ned og sy sammen en haug av bestemors gamle julepynt og satse på at det blir et brukbart antrekk ut av det. Jeg lover deg, du kommer ikke til å ta deg bra ut. 

Alle bildene er forresten fra Asos.com, så dersom du ble fristet av noe i dette innlegget så vet du hvor du finner det, hahah!

 

Har du noen trender å legge til?