FOR TO ÅR SIDEN

Two years ago…

 Reiste jeg til Roma for å komme meg unna de kalde snødagene på Sørlandet 

 Hadde jeg en skikkelig hudkrise. For første gang i mitt liv hadde jeg masse kviser og røde flekker over hele ansiktet, og visste virkelig ikke hva jeg skulle gjøre for å gjøre den fin igjen. 

 Var så og si alt jeg spiste vegansk. 

 Dro jeg til Amsterdam, men det var så ekstremt kaldt at så og si alt jeg husker er hvordan veien rett under meg så ut. 

Var håret mitt langt og mørkt. Er det noe jeg virkelig savner fra den tiden så er det håret mitt, helt siden jeg bleket det (så jeg skulle slippe å farge det igjen) nærmere min naturlige hårfarge, føler jeg ikke det vokser i det hele tatt. 

 

SUMMER MOOD

These are the happiest moments of your life – when the real you comes out, when you don’t care about the past and you don’t worry about the future. 

Drømmer meg tilbake til sommeren og varme dager på Santorini, denne vinteren begynner å føles litt for lang nå og jeg savner virkelig den deilige følelsen av sola, lange netter og å kunne slippe å gå utenfor døra uten å miste følelsen i ansiktet, haha. Samme hvor mye tid jeg har tilbringet i Norge, klarer jeg aldri venne meg til vinteren. Jeg har også innsett at jeg helt har glemt å dele sikkert åtti prosent av bildene jeg tok i Hellas i sommer, jeg har jo faktisk så utrolig mange fine derfra, som jeg må få delt med dere her før jeg glemmer de bort igjen. Aldri dumt med noen fine sommerbilder å drømme seg bort i på vinteren, etter min mening.

 

Hva liker du best? Sommeren eller vinteren?

IT’S A NEW YEAR

WRITE IT ON YOUR HEART THAT EVERY DAY IS THE BEST DAY IN THE YEAR

Godt nyttår! Da var 2019 allerede her, jeg blir like sjokkert hvert år over hvor fort året har gått, og hvert år har jeg de samme nyttårsforsettene, trene, spise sunt, blogge mer, jobbe mer, reise mer. Likevel, hvert eneste år går det ikke lengre enn maks to måneder før alt er glemt og jeg er tilbake med alle de dårlige uvanene. Selv om jeg er fullstendig klar over dette på forhånd, prøver jeg på nytt hvert eneste år, også i år. Jeg vil ikke akkurat si at jeg har satt meg noen nyttårsforsetter, men de samme målene har jeg alltid, og første januar hvert år føles av en eller annen grunn alltid som en ny start, med nye muligheter, selv hvor merkelig det egentlig er, det er jo bare en dag, som alle andre dager.