MIN ATHENS LEILIGHET

. . .

Her har dere den fine leiligheten jeg bodde i da jeg var i Athens. Jeg bodde jo også på et hostel en stund (i tillegg litt med en familie jeg kjenner), men etter 10 dager her trengte jeg virkelig å få slappet av litt og vasket de få klærne jeg hadde med meg, haha! Jeg endte opp med denne fine penthouse leiligheten som utrolig nok ikke kostet meg mer enn 280 kr natten. Ikke bare er den utrolig fin og moderne innvendig, men den har også en stor fin veranda med solsenger og vakker utsikt, eneste som hadde vært bedre nå hadde vært om det var sommer og varmt så jeg kunne slappet av ute, men jeg klager absolutt ikke.

HOSTEL TIPS

Travel is the healthiest addiction

Hallo dere! Da var mine dager på hostellet over for denne gang. Merkelig mange jeg kjenner og har snakket med syns det er rart/ dumt å velge å bo i et fellesrom med mange andre på et hostel, og for å være ærlig litt utenfor min egen komfortsone også. Så derfor tenkte jeg å dele noen av mine tips og erfaringer/opplevelser.

Dette var faktisk min aller første gang i et hostel, og jeg er virkelig positivt overrasket. Før jeg dro tenkte jeg at det kanskje kom til å bli både kleint og irriterende å bo sammen med 7 andre fremmede. Det var det virkelig ikke, så og si alle var veldig hyggelige, enkle å snakke med og for det meste respekterte alle de andre som også bodde her. Så klart er det mange som kommer og går i løpet av natten når jeg prøvde å sove, men det var ikke noe jeg merket så mye til.

Hostellet jeg bodde på hadde også et veldig fint kjøkken med alt av utstyr du måtte trenge for å lage din egen mat, overraskende rent var det heldigvis også. Soverommene hadde gardiner forran alle sengene som ga deg litt privatliv dersom du ønsket det.

THINGS YOU SHOULD BRING TO A HOSTEL

– Håndkle

– Sovemaske

– Hengelås

– Øreplugger/ hodetelefoner

– Flip Flops (til å bruke til/fra/i dusjen)

– Pyjamas

– Ditt eget putetrekk kan være lurt

– Såpe/ Shampoo