Breakfast in the pool

God morgen og god mandag dere! Jeg tror mandager helt seriøst er en av mine favoritt dager i uken, jeg vet ikke helt hvorfor, men de siste årene har jeg bare følt at den dagen er så utrolig mye mer avslappende og rolig enn alle de andre dagene, da spesielt lørdager merkelig nok, hahah.

Det er fortsatt ganske tidlig her (da jeg skrev innlegget haha), og solen har ikke kommet helt frem enda, men frokosten ble akkurat levert på døren og jeg kunne ikke la være å spise den ute i dag. Altså, hvordan kan man si nei til den utsikten? Bassenget er også ganske varmt, så jeg kan ikke si jeg frøs akkurat – I dag er planen å dra på båttur til vulkanen og svømme i varmekildene, så nå skal jeg bare pakke sammen litt å ha med meg før jeg blir hentet om noen få minutter ⛵️

Beach day

 

Hallo dere, håper dere har hatt en fin fredag ♥ Her er nok en stranddag kommet til en ende, dagen har vært ganske overskyet vel og merke. Så jeg har i grunnen bare slappet av på en solseng og hørt på podcast uten å svettet meg helt i hjel. Faktisk ble jeg så kald at jeg måtte bruke håndkleet som skjerf på vei tilbake til Fira, hahah.

5 GRUNNER TIL HVORFOR DET ER BEDRE Å REISE ALENE

1. DU SLIPPER Å VENTE PÅ AT ANDRE SKAL FÅ MULIGHET

Er det en ting som er virkelig irriterende så er det når du selv har lyst og tid til å reise, men stadig venter på at en av vennene dine skal ha tid/ råd eller lyst til å bli med deg. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har halvveis planlagt med noen å reise bort, men så klarer de aldri å bestemme seg eller enda verre, alt er fullstendig klart og planlagt men i siste liten ombestemmer de seg. Reiser du alene er det ikke noe slikt å tenke på, du bestemmer når du skal dra og når du skal reise hjem/videre helt selv.

2. DU KAN GJØRE AKKURAT HVA DU VIL

Dersom du reiser med en gruppe er det langt ifra alltid at alle er enige om hva dere skal gjøre, noen vil bare ligge ved et basseng å slappe av hele dagen, noen kanskje gå ut å feste hele natten, mens andre liker bedre å utforske og oppleve stedene de reiser til, derfor er det ikke alltid like lett å finne ut av hva dere skal gå for og det ender fort opp med at halve ferien blir brukt på ting du egentlig ikke hadde noen interesse av å gjøre. Dersom du ikke reiser med andre, trenger du så klart heller ikke gjøre ting andre vil.

3. DU KAN ALLTID SPISE HVA DU VIL

Det er kanskje ikke noe du har tenkt så mye over, men hvor mange ganger har du ikke reist med familien og så endt opp på en kjedelig restaurant med elendig utvalg? Jeg har til og med opplevd å reise med noen som brukte hele kvelden på å lete etter et sted som serverte norsk mat, altså HVEM reiser bort for å spise den samme kjedelige maten som du får i Norge?? Ikke meg!

4. BRUKE SÅ MYE TID DU VIL 

Liker du å bruke litt ekstra tid på å se fin ut/ sminke deg osv. så kan du bruke så mye tid du bare vil dersom du reiser alene. Eller motsatt, du trenger aldri å vente på at noen andre skal bli ferdige med hva enn det er de må gjøre før dere kan komme dere ut døren.

5. STØRRE SJANSE FOR Å FÅ NYE VENNER

Det å reise alene er langt ifra så ensomt som du tror, jeg har ikke opplevd å bli ensom en eneste gang. Og velger du å bo på f.eks et hostel er det også større sjanse for å skaffe seg nye venner, de aller fleste som bor her reiser også alene og er veldig åpne for nye vennskap.

SUMMER WANTS

Reklame | Annonselinker gjennom Adviral

Kjole HER Deksel HER Klokke HER Hårspenner HER Armbånd HER

It’s summer! Juni og min absoultt favoritt årstid er endelig her og hva er vel bedre da enn å bytte ut tykke ullgensere og jeans, med sommerkjoler og søtt tilbehør? Her har dere noen av mine sommerfavoritter, som dere kanskje ser så elsker jeg varme toner på sommeren, spesielt gull og rosa for tiden. Såå fint! ✨

Hello, Santorini

Whatever is good for your soul, do that

Da har jeg endelig kommet meg til Santorini, nok en gang, det har nesten blitt en tradisjon å dra hit hver mai. Jeg får virkelig aldri nok! Mai er også en av de beste tidene å dra hit (i følge meg haha), kanskje ikke ekstremt varmt enda, men man slipper unna de ekstreme mengdene med turister overalt, som er såå verdt det for min del.

Jeg har også booket en utrolig fin leilighet for denne turen, eller jeg har booket tre forskjellige hahah! Men den ene spesielt er utrolig fin, med en helt utrolig utsikt. Gleder meg utrolig mye til å tilbringe de neste ukene her 🌻