RARE FAKTA OM MEG

  1. Jeg elsker å kvitte meg med ting. F. eks dersom skapet mitt er for fullt av klær føler jeg meg stresset, eller det er kanskje mer den følelsen av å ha for mye av ting jeg ikke liker. Jeg bare må kvitte meg med det!
  2. Jeg blir redd når jeg ser andres hus. Er det en ting som alltid har skremt meg så det å se folk leve livene sine, hmm denne er ikke så lett å forklare.. Men hvis jeg f.eks kjører forbi hus, helt normale, tilfeldige hus og bare tanken på de som bor i huset og livene deres får meg til å føle meg redd.
  3. Jeg elsker å flytte. Jeg er virkelig ikke glad i å være/bo på den samme plassen, eller i hvert fall ikke i det samme huset over lang tid. Det gjør meg stresset og jeg føler meg fanget. Jeg har alltid vært en person som sover best på nye steder, sover jeg for mange netter i min egen seng begynner jeg å slite med å sovne.
  4. Jeg liker mikse alt av mat. Jeg kan mikse sammen nesten alt mulig av mat og fortsatt syns at det smaker godt. Banan med wok? Veldig godt!
  5. Jeg hater koriander... Hvordan kan såå mange like noe så forferdelig? Hahah.. Det er svært lite mat jeg ikke liker (vel en god del smaker nesten ingenting, men jeg kan fint spise det fordi), men akkurat koriander.. Det går ikke..
  6. Jeg har aldri flaks, men…. Okay, jeg vil tro denne egentlig ikke er så rar, men jeg har altså ALDRI flaks, med mindre jeg absolutt IKKE vil ha det, da har jeg det alltid.. Vinner alltid når jeg ikke vil vinne.. Såå ofte har jeg stått der og bare tenkt inni meg: Please ikke la det blir meg som vinner dette, jeg bare vil ikke ha den oppmerksomheten nå… hahah. Så klart vinner jeg..
  7. Jeg elsker ingefær shot. Jeg kjøper gjerne en stor flaske og drikker den som en vanlig juice. NAM!

FLAUE BILDER AV MEG

Tiden er inne for et nytt innlegg med flaue bilder av meg selv, men denne gangen blir det ikke “photo fails”, men gamle bilder jeg faktisk syns var fine på den tiden de ble tatt. Noe som i grunnen bare er enda flauere.

 

Vel, det er i hvert fall ingen tvil om hvilken farge som var populær i 2014, hahah. Til og med mannen i bakgrunnen matcher meg.. Jeg har også akkurat kjøpt meg nytt speilrefleks kamera og funnet ut at kanskje en modellkarriere er noe for meg, oh no!

Hmm, skal ikke “vind i håret” liksom være fint? Kanskje det har noe med den merkelige poseringen.. Eller den absolutte mangelen på følelser i ansiktet?

Og jeg som trodde pappa bare prøvde å være frekk når han sa “hvorfor smiler du på den måten?”…