CALM YOUR MIND

Finnes det noe finere enn å bare sitte å nyte solnedgangen i stillhet? Det er i hvert fall en av mine absolutte favoritt ting å gjøre, og i går stoppet vi oppe i de øde fjellene, hvor det ikke var et hus, bil eller menneske å se. Så vakkert og behagelig, det gjør både kroppen og hodet helt avslappet 🌻

ON THE ROAD

Da var tiden inne for nok en road trip, yay. Det startet ikke helt som planlagt, da jeg gikk for å spørre om en bil med automatisk gir, fikk jeg bare beskjed om at de kun hadde biler med ekte gir her.. hahah så flaut.. Så jeg valgte en Fiat Panda og tenkte at det skal jeg klare, jeg kjører jo tross alt biler med gir hver dag, hahah. Men da tiden kom for å hente bilen sa de at pandaen ikke var ledig likevel, men de hadde en liten toyota.. og er det en bil jeg absoultt ikke klarer å kjøre så er det eldre toyotaer med gir, jeg vet ikke hva det er, men de er bare så vanskelige. Så det endte med at jeg overtalte de til å gi meg en liten opel i stedet, ganske så flaut, de var så forvirret.

Men turen i seg selv var utrolig fin. Vi kjørte over fjellene, stoppet i mange av de små bygdene, spiste den beste sjokoladekaken jeg noensinne har smakt og fikk roser av en eldre mann, ahah. Vi var også innom flere utrolig fine interiørbutikker, jeg kunne innredet hele huset mitt med ting kun fra en butikk, hvorfor kan jeg ikke finne slike butikker hjemme? Synd jeg bare får med meg lette småting hjem.

SANGRIA ALL DAY

I dag har været vært av og på med skyer og vind så og si hele dagen, så da fant vi ut at vi like gjerne kunne ta en 3 timers lunch på den søteste strandrestauranten vi kunne finne. Så etter en 4 retters lunch (hahah) og a little too much sangria ble det litt shopping på min nye favoritt butikk her, jeg elsker søte små lokale butikker med alt mulig av dill dall.

I morgen er planen å leie en bil, kjøre rundt og oppdage litt nye steder, jeg liker å se så mye som mulig når jeg først reiser. Så da blogges vi i morgen 🌼

ALT DU TRENGER FOR Å BLI EN BLOGGER/YOUTUBER

(alt på bildet over selges for kr. 3500,-)

(Canon efs 10-18 vidvinkel kr. 1200,-)

(Sigma 30mm f/1.4 selges for kr. 1500,-)

(alt kan også kjøpes samlet for kr. 5500,-)

Jeg har bestemt meg for å selge mitt kjære blogg/youtube kamera + masse ekstra utstyret, da jeg ikke får brukt det lenger. Det er faktisk veldig lite brukt, for det meste til video på stativ. Kameraet er et Canon eos 70d, med flippskjerm som gjør det utrolig enkelt å ta bilder av deg selv, bare trykk på touchskjermen der du vil at kameraet skal fokusere eller ta et bilde. Super enkelt å filme videoer også, da du ser alt og bare trykker der du vil ha fokuset. Det har også wifi så du enkelt kan overføre bildene.

Til Youtube har jeg for det meste brukt dette kameraet med Sigma 30mm F/1.4. Videoen blir like skarp og fin hver gang, med en blurry bakgrunn. Canon EFS 10-18mm funker perfekt til landskapsbilder, vlogging, reisebilder eller interiør dersom du ønsker å få med mest mulig i bildet/videoen)

Både kameraet og objektivene er svært lite brukt og har ingen kjente feil eller skader.

Dette følger med:

Canon Eos 70D

Canon kamera sekk

Behagelig Canon nakkereim

Batteri og lader

Originaleske, instruksjonsbok og CD

Kamerahus og tilbehøret over selges for kr. 3500,- (Kamerahuset er kjøpt nytt for kr. 7900,-)

 

Objektiver:

Sigma 30mm 1:1.4 DC HSM Art for Canon selges for kr. 1500,- (nytt kr 3500,-)

Canon 10-18mm selges for kr. 1200,- (kjøpt nytt for kr. 2499,-)

 

Alt kan kjøpes samlet for kr. 5500,-

 

Se annonsen min, flere bilder og se bilder tatt med både kameraet og objektivene HER.