SLIK HOLDER DU DEG MOTIVERT HJEMME

🌻 Heleneanderzen 🌻

LAG SMÅ, OPPNÅELIGE MÅL

Noen ganger når målene dine føles alt for store og tunge, og du ikke helt klarer å se det endelige resultatet, kan det lett gjøre til at du mister mer motivasjon og ender opp med å gjøre mindre enn du hadde tenkt eller bare gi opp før du i det hele tatt er halvveis. Del heller det store målet ditt opp i små mindre mål, så du føler at du oppnår mer. Jeg blir i hvert fall utrolig mye mer motivert for hvert punkt jeg krysser ut.

GI DEG SELV BELØNNINGER

Å gi deg selv små belønninger innimellom kan virkelig øke motivasjonen og kan gjøre at du fullfører oppgavene dine mye fortere enn du elles ville. Etter å ha fullført f.eks 5 av punktene på listen din, kan du for eksempel ta deg en ti-minutters pause, spise noe du har lyst på osv.

HA MØTER (ONLINE)

Avtal med noen venner/kollegaer/familie å møtes (på f.eks facetime) hver morgen kl. 09:00 for et møte hvor dere kan snakke om alt dere skal få gjort den dagen, hvordan det skal gjennomføres osv. Dere kan også gi hverandre tips og inspirasjon til hvordan dere kan nå dagens mål. Det hjelper å ha noen som du vet at regner med deg hver dag.

GJØR ALT DU KAN KVELDEN FØR

Vet du allerede kvelden før at du har litt for mange planer dagen etter? Prøv å få gjort unna det du kan allerede da. Selv er jeg oftest mest motivert på kveldene, så da er det greit å få krysset av et par av punktene allerede før dagen har startet.

SLIK SKAFFER DU DEG KJÆRESTE UTEN TINDER 2020

HOT BOYS ARE OVERRATED, FIND A 7 THAT MAKES YOU LAUGH

Jeg har jo skrevet innlegg tidligere om hvordan du kan finne deg kjæreste uten å bruke Tinder (du finner det innlegget HER), det er virkelig ikke lett, nærmest umulig vil jeg si! Og nå i disse tider, når nesten alle sitter inne hjemme, er det ikke akkurat blitt enklere, men jeg har funnet de beste mulighetene du nå har:

Velg den kjekkeste du bor med

Okey, denne gjelder kun for dere som bor sammen med flere som ikke er familie. Men dersom du bor i et kollektiv med flere eller bare med venner, er det bare å plukke deg ut den kjekkeste av de, det er jo ikke slik at han heller har det største utvalget nå (sett bort ifra alle jentene på tinder).

På matbutikken

Er det et sted du er garantert å treffe minst et par kandidater nå om dagen så er det nettopp på matbutikken. Tilby han den siste pakken med toalettpapir fremfor å ta den selv, så er du garantert inne. Bare husk å holde minst to meter avstand.

Gå for noen du allerede kjenner

Siden det ikke er så lett å bli kjent med nye på denne tiden dersom du holder deg unna nett-dating, er din beste sjanse å gå for noen du allerede kjenner. Ring opp en gammel ex, klassekamerat eller din brors bestevenn.

Tilby antibac og ansiktsmasker

Er det noe alle er interessert i for tiden er det antibac og ansiktsmasker, finn frem alle små flaskene du har, kanskje sy et par masker. Sørg for å skrive nummeret ditt på alt, slik at når de kontakter deg for å få/kjøpe mer, kan du utnytte sjansen til å bli kjent.

 

Har du noen gode tips å legge til?

35 TING Å GJØRE HVIS DU KJEDER DEG

Hør på Podcasts

Eksempler på underholdende podcaster: Wine Time, U Up, What We Said, Don’t Blame Me.

Lag mat du aldri har laget før

Lag en blogg, YouTube kanal, Instagram eller TikTok

Ha en photoshoot – lær å ta bilder av deg selv

Se på gamle videoer og bilder fra du var ung

Finn din egen stil

Nå som du er alene hjemme og ikke har så mange rundt deg du blir påvirket av, er det den perfekte tiden til å virkelig kjent med deg selv, finne din egen klesstil og sminkestil. Hva liker du best selv? Hva passer deg best?

Lær Yoga

Lag din egen drømmefanger

Ommøbler huset/leiligheten/soverommet

Lag en ny spilleliste

Ha en “ja” dag

Si ja til alt du blir spurt om en hel dag.

DIY gamle klær du ikke lengre bruker om til noe du vil bruke

Skriv/lag kort og send til noen du er glad i

Mediter

Adopter et kjæledyr

Dersom du kan ta vare på det både nå og etter denne spesielle tiden er over så klart.

Vask bilen

Ring et tilfeldig nummer og spør hvordan de har det

Plukk blomster og pynt med de

Rydd i mobilen

Ha en spa dag

Fiks brynene, ta på en ansiktsmaske, lakk neglene..

Smink deg uten speil og velg ut klær i blinde, gå slik resten av dagen

Lag en liste over alt du er takknemlig for

Les en bok ute

Lag en liste over alle steder du ønsker å besøke

Finn en ny tv serie favoritt

Lag makroner

Online jentekveld/familiekveld

Blind test av drikke/mat med familien/de du bor med

Kjøp inn flere forskjellige cola av forskjellige merker, hell i glass og smak på alle uten å vite hva det er, gjett hvilken som er hvilken.

Plant blomster, urter, frukt osv.

Lag en drage og få den til å fly

Lev som en kjendis for en dag

Velg en kjendis. Finn ut hva de spiser, hvordan de sminker seg og finn lignende klær og lat som du er en kjendis for en dag.

Lær tegnespråk

Test ut TikTok hacks

Finn nye Instagram og blogg favoritter

Smink deg til du er proff

 

 

Har du gjort noen av disse i løpet av de siste ukene?

JEG LAGDE MITT EGET TRENINGSSENTER HJEMME

Etter 3 dager med vasking og maling er endelig det nye treningsrommet mitt ferdig. Nå som treningssentrene er stengt måtte jeg finne en annen måte å trene på og det er jo ikke alltid været i Norge er det aller beste å være ute i, så da endte jeg like godt opp med å lage mitt eget lille “treningssenter” i kjelleren. Jeg må si jeg ble ganske så fornøyd med resultatet selv, jeg hadde aldri som mål å få det perfekt, bare lysere og mer koselig, og det syns jeg at jeg fikk til. Så nå har jeg virkelig ingen unnskylding til å ikke trene lengre, hahah.

 

Hvordan trener dere i disse tider? 🌼