MINE UPOPULÆRE MENINGER

Bring on the hate.. hahah.. Jeg har sett mange i det siste som har delt sine upopulære meninger, både på blogg og YT, så jeg tenkte jeg måtte prøve selv også (originalt eller hva?). Helt ærlig syns jeg det er litt vanskelig å vite hva som egentlig er en populær eller upopulær mening, og når jeg så på andres videoer tenkte jeg ofte at meningene deres er helt normale, så kanskje det ikke er så populært å dele virkelige upopulære meninger? Hmm, jeg prøvde å mikse det opp litt, med noen ikke fullt så uvanlige og noen jeg tror er mer upopulære. Så her har dere noen av mine:

 

Et A4 “normalt” liv er ikke et verdig liv. Sorry not sorry. Men å jobbe livet av seg, tjene nok penger bare for å kjøpe mat, klær, et hus likt som alle andre har og bil er bare ikke et mål i livet for meg. Jeg klarer ikke helt å se poenget med det. Det skremmer meg i grunnen litt.. Ikke virker mange av de menneskene som lever slik glade og fornøyde heller. Det virker bare ikke verdt det, kanskje forandrer jeg den meningen en gang 🤔

Typisk norsk mat er IKKE godt. Hvordan kan noen syns at brødskiver med smakløse oster eller skinke er godt? Brød generelt smaker ingenting og er utrolig tørt.. Også kokte poteter med kokte grønnsaker.. eehh det er jo null smak.. Andre ting jeg ser folk elske er havregrøt.. knekkebrød.. YIKES.. Dette er mat kun for å overleve i mine øyner.

Plain mat er forferdelig. Jeg følger opp det forrige punktet med denne.. Jeg forstår ikke hvordan noen kan bestille hamburger uten f.eks sylteagurk, krydder, løk, sauser.. Salater uten dressing og krydder.. Pizza med kun kjøttdeig, ost og ketchup?? Like WHAAT.. Det er jo ingen smak igjen.

De som spiser sunt og trener er ikke dårlige forbilder. Jeg skjønner ikke en gang hvordan denne kan være en upopulær mening, men det tror jeg virkelig den har blitt, og jeg kan bare ikke forstå hvordan de som deler at de stadig spiser på McDonalds og annen “shit” mat kan være inspirerende og forbilder.. Ja de er kanskje “relatable”, men absolutt ingen forbilder i mine øyner… Mens de som spiser sunne måltider (jeg mener ikke de som under-spiser) som er bra for deg og trener ikke er det..

Foreldre i dag er late og burde aldri hatt barn. Jeg liker absolutt ikke å si hvordan folk skal oppdra barna sine, hva de skal mate de med, hva de burde gjøre osv. Men akkurat det med å gi de Ipad før de er fylt 3, kun så de skal holde seg stille og rolige mens du poster selfiene eller sprer unødvendig hat på facebook.. Hele denne trenden med å gi små barn mobiler, iPader osv. håper jeg virkelig dør ut igjen snart. Jeg har også sett så mange foreldre som hele tiden sier “ikke gjør det”, “vær stille, “gå å lek på rommet ditt”, “ikke rør det, det er pynt”.. Altsååå barn er barn, du var vel klar over det på forhånd? Dersom du ikke takler slike ting er bare ikke barn for deg..

Gutter med halvlangt rett hår “sleiket” bakover ser grusomt ut (sånn typisk daddy´s boy look, ofte med en skjorte knyttet over skuldrene, som forresten også er langt ifra fint). Er de i tillegg glattbarberte ser de bare 100 ganger verre ut.

Jeg elsker fet hud. Hahah okay, denne er vel kanskje bare merkelig, men jeg kan ikke fordra når huden min er tørr eller matt, både følelsen og hvordan det ser ut. Jeg bruker mer enn gjerne flere lag med fete kremer/solkremer/oljer/serum for å få huden min så fet som mulig.

Å se på sport er sløsing av tid. Jeg syns sport som trening er det bra, men ikke som underholdning. Da spesielt sport som fotball og håndball, hva er poenget med å se på andre mennesker løpe etter baller/kaste de rundt? Jeg forstår virkelig ikke hvordan dette er morsomt å se på?? Også sporter som ski og sykling er helt forferdelig tørt og kjedelig å se på. Nå er det sikkert mange som tenker det samme om å lese blogger/ se på YT, som egentlig er helt forståelig, men av en merkelig grunn er mye mer interessant for meg, hmmm.

 

 

Okay, dette er ikke alle jeg har, men jeg tror innlegget er langt nok nå. Jeg får heller skrive en del to med resten senere.

 

Har du noen upopulære meninger? 🍊 🍋

1 kommentar
    1. Slike innlegg er morsomme å lese! Jeg har et par upopulære meninger, som blant annet at religion burde ut av skolene som fag og erstattes med noe annet, som feks psykisk helse.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg