SLIK HOLDER DU DEG MOTIVERT HJEMME

🌻 Heleneanderzen 🌻

LAG SMÅ, OPPNÅELIGE MÅL

Noen ganger når målene dine føles alt for store og tunge, og du ikke helt klarer å se det endelige resultatet, kan det lett gjøre til at du mister mer motivasjon og ender opp med å gjøre mindre enn du hadde tenkt eller bare gi opp før du i det hele tatt er halvveis. Del heller det store målet ditt opp i små mindre mål, så du føler at du oppnår mer. Jeg blir i hvert fall utrolig mye mer motivert for hvert punkt jeg krysser ut.

GI DEG SELV BELØNNINGER

Å gi deg selv små belønninger innimellom kan virkelig øke motivasjonen og kan gjøre at du fullfører oppgavene dine mye fortere enn du elles ville. Etter å ha fullført f.eks 5 av punktene på listen din, kan du for eksempel ta deg en ti-minutters pause, spise noe du har lyst på osv.

HA MØTER (ONLINE)

Avtal med noen venner/kollegaer/familie å møtes (på f.eks facetime) hver morgen kl. 09:00 for et møte hvor dere kan snakke om alt dere skal få gjort den dagen, hvordan det skal gjennomføres osv. Dere kan også gi hverandre tips og inspirasjon til hvordan dere kan nå dagens mål. Det hjelper å ha noen som du vet at regner med deg hver dag.

GJØR ALT DU KAN KVELDEN FØR

Vet du allerede kvelden før at du har litt for mange planer dagen etter? Prøv å få gjort unna det du kan allerede da. Selv er jeg oftest mest motivert på kveldene, så da er det greit å få krysset av et par av punktene allerede før dagen har startet.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg