SLIK SKAFFER DU DEG KJÆRESTE UTEN TINDER 2020

HOT BOYS ARE OVERRATED, FIND A 7 THAT MAKES YOU LAUGH

Jeg har jo skrevet innlegg tidligere om hvordan du kan finne deg kjæreste uten å bruke Tinder (du finner det innlegget HER), det er virkelig ikke lett, nærmest umulig vil jeg si! Og nå i disse tider, når nesten alle sitter inne hjemme, er det ikke akkurat blitt enklere, men jeg har funnet de beste mulighetene du nå har:

Velg den kjekkeste du bor med

Okey, denne gjelder kun for dere som bor sammen med flere som ikke er familie. Men dersom du bor i et kollektiv med flere eller bare med venner, er det bare å plukke deg ut den kjekkeste av de, det er jo ikke slik at han heller har det største utvalget nå (sett bort ifra alle jentene på tinder).

På matbutikken

Er det et sted du er garantert å treffe minst et par kandidater nå om dagen så er det nettopp på matbutikken. Tilby han den siste pakken med toalettpapir fremfor å ta den selv, så er du garantert inne. Bare husk å holde minst to meter avstand.

Gå for noen du allerede kjenner

Siden det ikke er så lett å bli kjent med nye på denne tiden dersom du holder deg unna nett-dating, er din beste sjanse å gå for noen du allerede kjenner. Ring opp en gammel ex, klassekamerat eller din brors bestevenn.

Tilby antibac og ansiktsmasker

Er det noe alle er interessert i for tiden er det antibac og ansiktsmasker, finn frem alle små flaskene du har, kanskje sy et par masker. Sørg for å skrive nummeret ditt på alt, slik at når de kontakter deg for å få/kjøpe mer, kan du utnytte sjansen til å bli kjent.

 

Har du noen gode tips å legge til?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg